86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм едната от мамите в Денвър. Вече писах на Etka на лични. Късно видях призива  Embarassed.

# 181
  • USA
Леле, горките хора! Ужасно е това с полета. Не могат ли да намерят връзка през друг град. Направо кошмарно ми се струва. За съжаление, никой не познавам в Денвър. Sad
О, Деси сега прочетох. Добре, че си видяла.

# 182
Winx аз около обед се "мотах" из форума, но след това изхвъчах на работа. Дано се свържат с мене сутринта, че след обед съм на работа. Наистина е гадна работа това с полетите. Освен това, прогнозата е за гадно време. Жалко, че хората ще останат с лоши спомени от Денвър и Колорадо

# 183
  • Чикаго / София
Честит 3ти Рожден Ден на Елла!

Да е здраво и щастливо дете!

Бързо оздравяване на болните дечица!

На нас ни се скапа компютъра и 3 дни бяхме без комп, мнооого неприятно - като пристрастена съм станала!

Мина тържеството на децата в дсетската градина - голям смях беше за нас. Дени се представи много добре - пя, танцува, че и пола облече свръх желанието й! Laughing Лъчи стоеше все едно вижда тези деца за пръв път, чува песните за пръв път, не знае къде се намира и малко я интересува! Laughing

Контактувам с българи, но с такива които наистина ми е приятно. Около нас има мнооооого българи, така че все едно съм си в Бг, контактувам с тези с които си допадам. Досега не сме ходили на Бг сбирки, а тук организират. Може би по-нататък ще водя децата. И на мен ми се иска да почувстват Бг начина на отбелязване на празниците.   А и не само празниците. Тук има и Бг неделни училища. Върти ми се в главата да ги запиша в някое. Само трябва да проуча как стоят нещата и от есента да ходят евентуално. Поне Дени.

Подаръците за Коледа за децата са купени - лодките намерени. Друго да чеквам няма. Организираме се в последния момент. т.е на 24 сутринта. По-скоро оставаме се неорганизирани до последния момент! Laughing Ще се оправим. Все пак ни е едва втора Коледа тук! Wink

Лека!

# 184
Ленииииииии, Ноли е направо като приказен герой на тая снимка!  Heart Eyes Дай я по-голяма, кака.  Grinning

Etka или dessivl, информирайте ни какво става с Мимозка. Мисля ги с това малко дете.  Confused

Гледах Маймуни през зимата и съм безкрайно разочарована. Изобщо не ми хареса. Последният български филм, който гледах преди този, беше Шивачки, който наистина ме изненада много приятно и остави едно задоволство в мен, че и в България има "нормални" режисьори. Милена Андонова не е една от тях обаче. Доста път има да извървява, за да стигне татко си.
Фактът, който ме порази е, че 6 години е работила върху този филм и накрая резултата е едно голямо нищо с проблясъци.

# 185
Гледах Маймуни през зимата и съм безкрайно разочарована.

Кюбит, разкажи накратко за какво става дума в този филм. Ние у дома сме почнали явно седмица на съветското кино. Снощи Иван Василиевич, днес Москва не вярва на сълзи, на Бъдни вечер Ирония на съдбата.  Laughing

"Весел Коледа! Аз любов ти, guys" Такава честитка получихме от много добър приятел американец. Много мило ми стана.

# 186
Все още Etka и Мимозка не са се свързали с мене. Аз излизам на работа към 11 ам, но cell phone е в мене.

# 187
Hear, ето ти сценария.  Hug

Цитат
"Маймуни през зимата" /111`/ са всъщност три истории за копнежа към щастие, за огромното желание да го постигнем и за цената, която плащаме, за да го задържим. Във филма се оглеждат една в друга историите на три млади жени, разделени от своя социален статус, бит и епоха.

Началото на 60-те години на миналия век. Дона е бедно циганско момиче, потънало в приказния романтичен свят, който търси в мъжете. Реалните мъже обаче й оставят само спомени и извънбрачни деца...
Началото на 80-те. Лукреция е болезнено амбициозна, отлична студентка по право. Той е французин и може да й даде щастие, каквото тя не е и сънувала. Но се оказва, че ще трябва да се бори за любовта си.
2001 г. Таня има всичко - щастлив брак, богатство, стабилност. Ала за нея истинското щастие е в това да има дете - единственото нещо, което влюбеният Лазар не може да й даде...

Така като го чете човек, много красиво. Но на практика нищо подобно не се е получило.

Аз писах в кино-темата. За жалост браузерът ми гръмна и загубих текста, така че това е втора (цитати от други "оплювачи") версия.

# 188
Ние не успяхме да гледаме "Шивачките" - беше през работен ден.
Противно на Кюбит смятам, че точно в този филм ("Маймуните..." )нямаше рецитали и еко в стая, както е в повечето нашенски филми. Хареса ми актьорската игра, хареса ми замисълът. Връщането във времето, припомняне на забравени истини.
Не съм критик още по- малко разбирам от режисура, но като зрител филмът ми допадна.
Вероятно го сравнявам с последния бг филм, на който дори името не си спомням, излъчен на голям екран тук, в който много се чудих как са подбирани актьорите. ТинаХрис, вероятно може да подскаже тук за името.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 21:52 от Niki1

# 189
Противно на Кюбит смятам, че точно в този филм ("Маймуните..." )нямаше рецитали и еко в стая

Записвам си го да го гледам и дано наистина е озвучен добре, защото ми е писнало от лошия звук и мрънкането на актьорите, които са си традиция за българското кино. "Писмо до Америка" може и да е хубав филм, но аз не мога да го трая заради мрънкотенето и посукването на главната героиня.

# 190
Ние у дома сме почнали явно седмица на съветското кино. Снощи Иван Василиевич, днес Москва не вярва на сълзи, на Бъдни вечер Ирония на съдбата.  Laughing

Герои сте вие, молодци! И ние имахме такъв период, но бързо се предадохме. Не знам колко пъти съм гледала "Москва не вярва на сълзи", не знам колко дълго копнеех да го гледам пак, и в крайна сметка издържах до 10-тата минута. Реших да не си развалям по-нататък илюзиите и го спрях. Но все още пея на детето песничката за Александра в собствени вариации. Simple Smile
"Съдбата на войника" мисля, че го издържах до третата минута, там патетиката на фалша ме порази скоропостижно.
Кой беше всъщност Иван Василиевич?
Към новото руско кино обаче съм любопитна, и когато и каквото мога, гледам. Е, не на всичко съм фен. Сещам се например за "Островът", в който, ако помня добре, един престъпник става монах и светец, и върви на един остров, и се разкайва, и се моли, и обикаля, и така поне половината част от филма. Една колежка, като ме видя, че го вземам, каза: "това се гледа само с fast forward бутона". Една минута превърташ, и виждаш, че той още върви. И така, гледаш, превърташ, накрая свършва.
Права беше, да му се не види.

# 191
Хиър, когато гледам бг филми за съжаление сравнявам със старото кино.
Имам усещането, че не само пари няма за кино, но и таланти. Забелязвам, че вмъкват по някой актьор от старата генерация, който "издърпва" филма до края и оставам силно разочарована.
В "Маймуните" много истерия в един момент видях, но нещата,  които по принцип ме дразнят ги нямаше.
Много порядки, които са били в миналото ги има и сега в родната действителност. Уж смешно, пък горчи, горчи...

# 192
Герои сте вие, молодци! И ние имахме такъв период, но бързо се предадохме. Не знам колко пъти съм гледала "Москва не вярва на сълзи", не знам колко дълго копнеех да го гледам пак, и в крайна сметка издържах до 10-тата минута.

Блажка, сакън, недей. На мен днес ще ми е само за втори път.  Grinning Иван Василиевич е "Иван Василиевич си сменя професията". Чрез машина на времето домоуправителят Иван Василиевич си разменя местата с Иван Грозни.

Ники
, аз съм по-малка от теб и не мога да сравнявам със старото българско кино, щото съм гледала като хлапе под масата само. Харесвам "Вчера" и за други филми трудно мога да говоря.

# 193
  • USA
Хиър, завиждам!  Laughing И трите са ми супер любими. Най-любим от този период ми е Кавказка пленница. "Москва слезам не верит" много го обичам.

Ето един поздрав от мен: http://de.youtube.com/watch?v=hYG6lw7tJZw

# 194
Е и аз не съм набор на Георги Парцалев, но напоследък гледах "Сиромашко лято" и ми стана много приятно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт