86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 147
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Клер, на мен ето тези чинийки ми хванаха окото, но са пластмасови:
http://oreoriginals.com/estore/loadCatalog.do;jsessionid=3DAB159 … mp;categoryId=104
Има някои от тях в Амазон.

Днеска половин ден изкарах на летището, защото някой малоумник беше забравил да издаде билет за бебето.  #Cussing out То верно че лети без место, ама и без билет ли! Вече за пореден път (надявам се последен) се заричам, че с NWA няма да летя!  Много им падна обслужването последните години. Rolling Eyes

Приятно и безаварийно пътуване дами!

# 166
kadrokosa и viktoria - аз я правих картичката Simple Smile. Радвам се, че ви е харесала!
Atti чинийките са много сладурски

# 167
ЧРД на Елла на Вики- едно щастливо детство и пожелавам newsm67 (извинявам се че е с няколко дни закъснение , една торта за подарък се бях хванала да правя  ooooh!

Клеър и аз ще копирам дадените идеи - на Матю още нищо не съм взела. За пластелин и пастели мисля че са малки - ако е като Матю да "опитва "всичко  на вкус  Laughing

Тук при нас сме 5 семейства българи и още едно момче. Събираме се само с едното семейство и това момче ( другите две , едното от което е "кума ми" , решиха да е подържат контакти с българите ). Иначе на Бг мероприятия ходим от време на време в Сейнт Лоис. Има много българи ,а и преди да се премести на езерото мъжа ми е живял там 5г. Последно бяхме на коледното парти - деца имаше доста , Дида познава някои от тях , други не , но се забавлява.
 По разни поп-фолк събирания не ходим ( те и певиците не ходят в Сейнт Лоис). Събираме се с 5-6 приятелски семейства на родени дни или лятото те идват на езерото- и така.
 С българи не общуваме само защото са такива - все пак трябва и да си допаднем.

# 168
  • usa
хората просто не кооперират и това е Thinking... всеки си има своите разбирания, на сила никого не можеш да накараш да комуникира.
като чета темата и мнозинството изказвания по нея, заключвам, че явно не сте им симпатични  Crazy

някак си и аз стигнах до този извод Simple Smile.
всъщност тези хора с никого не общуват. така се чустват добре, така живеят, тяхна си работа.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 22:06 от миз

# 169
всъщност тези хора с никого не общуват. така се чустват добре, така живеят, тяхна си работа.
И аз се сещам за такива. Даже веднъж беше станало дума по тази тема с една позната, защото най-малкото не знаеш дали едно "здрасти" да кажеш, като ги видиш, но тя ме успокои, че те си били така към всички, нищо лично нямало. Всъщност, от сума ти време не съм ги забелязвала наоколо - край на чуденката.
А аз да ти кажа, че се присъединявам в кръстоносния ти поход - "снахата" е еврейка и ми дразни момчето, че хануката била по-голям празник от коледата, защото на хануката им давали по 8 подаръка, пък той щял да има само един, нъц-нъц. И той милият, само брои дали са станали пакетите под елхата поне 9, че да я оспори.   Аз обаче на всички подаръци пиша и неговото име, така че почти сме докарали бройката. Сега чакам само едно подаръче от майка ми, и сме почти тип-топ.   Party Най-много да опаковам някоя покъщнинка в името на християнската кауза, нашият Кристо реки опакова, имам челния му пример, лесно няма да се дам.
Ако ми е писано да има проблеми със снахи, това да са, майтап да става.  Peace /size]

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 23:10 от блажка

# 170
Здравейте от мен на всички!
Вмъквам се в темата по спешност. Една от нашите мами - Мимозка, е на летището в Денвър, връщайки се от Мексико. Обади ми се преди няколко часа, че от вчера не могат да си дойдат в Сиатъл, заради прекъснати полети. Снощи с мъжа и и детето(на 2год.) са спали в хотел на тяхни разноски, нямат дори дебели дрехи(тя си изгубила якето) и пр. неприятности. Страхува се, че и до Коледа няма да могат да си дойдат. Положението им е "стенд бай" за следващи полети. Виждам че имаме две мами от Денвър. Ако някоя от тях е близо до летището и може да помогне с нещо - дрехи, съвет и пр., моля да пише и аз ще дам координатите на Мимозка.
 Hug

# 171
Etka, пиши на тия денвънрски мами на лична. Така, ако не влязат тук, ще има по-голям шанс да ги намериш. Предполагам, че получават известие за лични съобщения на мейла.
Може да пуснеш тема и тук. http://forum.all.bg/postlist.php?Board=livinginusa

# 172
Кюбит - сърдечно благодаря за съвета! Hug
Сега се чух пак с Мимозка. Стоят там на летището и представа си нямат кога ще ги включат в някой полет.
Един пътник от 4 дни чякал да го извикат и чак сега го качили на самолет за неговата дестинация. Тези новини ги отчайват май...
Казах и че ще дам е-мейла и на тази мама, която може да помогне, защото и на телефона и пада батерията и няма да може да го ползва скоро.
Сега ще видя линка, който си ми пратила.
 Hug

# 173
и на телефона и пада батерията и няма да може да го ползва скоро.

Брех на това летище няма ли контакти?
Дано всичко се нареди бързо.  Peace Аз девет часа (без дете) съм чакала, та луднах, та мога да си представя какво им е.  Confused

# 174
Честит Рожден Ден на Елла   bouquet Вики, много красива снимка си й направила!

# 175
  • USA
Пумпал, ти къде изчезна? Още ли сте в България?

# 176
  • usa
"снахата" е еврейка и ми дразни момчето, че хануката била по-голям празник от коледата, защото на хануката им давали по 8 подаръка, пък той щял да има само един, нъц-нъц.

ах, какви подмолни тез неправоверници! ама вие му обяснете на девойчето, че ние като добри християни не се интересуваме от подаръците и въобще за нас най-големия подарък е рождението на христа, нашия спасител, а те нека си получават осемте подаръка и да останат неспасени...

# 177
"снахата" е еврейка и ми дразни момчето, че хануката била по-голям празник от коледата, защото на хануката им давали по 8 подаръка, пък той щял да има само един, нъц-нъц.

ах, какви подмолни тез неправоверници! ама вие му обяснете на девойчето, че ние като добри християни не се интересуваме от подаръците и въобще за нас най-големия подарък е рождението на христа, нашия спасител, а те нека си получават осемте подаръка и да останат неспасени...
И аз така се опитах да обясня на моето чедо, девойката рядко я виждам, те се засичат на занималнята, (или поне се засичаха, докато майка й не остана без работа и не я спряха от занималня) ... но нещо много праведно ми прозвуча, чак сама на себе си станах скучна, и ми се прииска нещо по-пиперливо. Пък прекаленият светец нали и богу не бил драг. Stop

# 178
На Мимозката са им казали, че най-ранният възможен полет е на 25-ти декември в 6 следобед. Тя ще си купи зарядно. Само някой да реши да се свърже и ще дам телефон и ел. адрес. Нямат познати и няма да им е никак лесно за 3 дни там.  Confused

# 179
На Мимозката са им казали, че най-ранният възможен полет е на 25-ти декември в 6 следобед. Тя ще си купи зарядно. Само някой да реши да се свърже и ще дам телефон и ел. адрес. Нямат познати и няма да им е никак лесно за 3 дни там.  Confused

Дано се намери кой да им съдейства  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт