Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 68 812
  • 2 019
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки,
събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking.

Revolving Hearts ДВОЙКИТЕ Revolving Hearts

Party Time Таня & Светозар Party Time

Скрит текст:

Party Time Мерал & Ивана Party Time

Скрит текст:

Party Time Никифор & Василена Party Time

Скрит текст:

Pencil ЕКСПЕРТИТЕ Pencil
Ева Кулева е професионален matchmaker, който от 8 години събира сродни души. Чрез персонален коучинг помага на необвързани жени и мъже, които искат да създадат дългосрочна връзка.
Милена Каменова е семеен консултант и клиничен психолог, магистър по Клинична и консултативна психология.
Стоян Кузманов e кавалерът сред експертите. Член е на Дружеството на психолозите в България, хипнотерапевт и гещалтистки консултант.
Магдалена Ангелова е популярен с експертизата си семеен консултант, клиничен психолог и автор на книги, който повече от 15 години помага на двойки да изграждат пълноценни връзки.
Марияна Добранова се занимава професионално с астрология вече повече от 15 години. Автор е на редица астрологични книги, известна е и от телевизионния екран с астропрогнозите си.

Старите теми:
Скрит текст:
ПЪРВИ СЕЗОН (2015 г.):
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]
Епизодите във Vbox7

ВТОРИ СЕЗОН (2019 г.):
[1] [2] [3] [4] [5]

# 1
Много благодаря за темата 😘
Неприятно ми се струва,че за нула време се сдобиваш с брак и развод ,защото "специалистите " го правят за сеира . Дано успеваемостта им извън предаването да е по-висока.

# 2
  • Варна
Добро утро. Те отиват там с ясната идея, че ще има брак и развод. Аз все още се чудя, какво ги кара да се записват в това предаване? Какво?

# 3
Ново преживяване

# 4
  • София
По време на първия сезон и за миг не допусках, че браковете са истински. Мислех, че просто се подписват наужким на някакво листче. Дори и сега имам леки съмнения. Не мога да приема, че има хора, способни на подобен фарс.

# 5
  • Варна

Има безброй по-добри идеи за нови преживявания.

# 6

Има безброй по-добри идеи за нови преживявания.

Съгласна съм

# 7
Не бих се записала в тая излагация, ако ще да не съм помирисвала мъж от сто години и да съм отчаяна на макс. Има няколко причини, според мен-ПР и реклама, някои и за екскурзията, може би; да ги дават по телевизора, някои льольовци като Фори-да топнат чушката.

# 8
  • София
Е, хайде сега и вие. Друго си е "специалисти" да ти изберат половинката Wink

# 9
Е, хайде сега и вие. Друго си е "специалисти" да ти изберат половинката Wink
Да не дава Господ точно тия "специалисти" да ми избират половинка..

# 10
Яд ме е, че линията на предаването не е да помогне на хората. Само скандал се търси.

# 11
Според мен основната причина да се запишеш в това предаване е просто за някакво различно преживяване в ограничен срок и за слава. Нищо друго. Не мисля, че има искрено вярващи, че ще срещнат истинската любов в лицето на избраната им половинка.

# 12
  • София
В първия сезон ги бяха подбрали двойките, при две от тях имаше големи шансове, като цяло предаването беше с цел положителни емоции на участниците.

Тази година с този подбор... Аз подозирам, че продукцията е избрала жените като най-атрактивни, а психолозите е трябвало да им намврят мъже.

# 13
  • Варна
През първия сезон двойките изглеждаха подходящо подбрани - и по възраст, и по външен вид и интереси. Този сезон доста се разминават по възраст и предпочитания. Чудя се дали съзнателно са подбрани много различни. За едни мотивацията е ясна - реклама на магазинчета, бизнеси... Гери беше някаква инструкторка по аеробика и т.н. и доста хора се бяха записали след предаването при нея.

П.П. Писали сме едновременно с Ния, но да, и аз забелязвам такава тенденция.

# 14
Тази година предаването е за сеир, а не за да има положителен резултат. И аз им се чудя на акъла на участващите, единствено Ивана разбирам, в нейния бранш няма лош пр.

Общи условия

Активация на акаунт