Женени от пръв поглед - 7

• 54 541
  • 744
  •   1
Отговори

Момичета, ако имате информация за някоя от двойките, моля поставете я в скрит текст, за да не разваляте удоволствието на тези, които не искат да знаят, какво ще се случи!
Praynig Praynig Praynig
Любов от пръв поглед – защо не? Но какво ще кажете за брак от пръв поглед? За пръв път в ефира на Нова българските зрители ще видят международния формат „Женени от пръв поглед” – един революционен социален и телевизионен експеримент. След като преобърна представите за брачен живот в Дания, пожъна изключителен успех в САЩ, Германия и Литва, тази пролет световният формат дебютира и у нас. Първо да се ожениш, а след това да опознаеш своята половинка. Ето в такъв експеримент се съгласиха да участват три жени и трима мъже в премиерния за България формат “Женени от пръв поглед”.

Три непознати двойки ще си кажат „да” на 17-и март по "Нова" в риалити шоуто "Женени от пръв поглед". Кои са участниците?

Гергана е въплъщение на понятието „амбициозна дама с кариера”. На 30 години вече е регионален мениджър за България на голяма международна верига за дрехи. Свикнала е да бъде много заета и да поставя работата и ангажиментите си на първо място. Тренира абсолютно всеки ден в зала, а и в дома си има фитнес кът, където спортува вечер.
Скрит текст:

Светлана определя себе си като „артистична натура”. Това видимо личи в интериора на апартамента й, където повечето неща са ръчна изработка, правени от нея самата. Освен че се занимава с търговия на дамски стоки, Светлана работи и като инструктор по аеробика и таебо.
Скрит текст:
Антония е „романтичката в групата”. Не само мечтае за принца на бял кон, който да я отведе в приказния свят на любовта, но и твърдо вярва, че това е възможно и ще й се случи. Живее щастливо със семейството си – майка й и двете й сестри, които са семейни с деца. Антония обожава племенниците си и искрено се надява и тя да има свои деца скоро. Работи в магазин за обзавеждане на баня и харесва работата си.
Скрит текст:
Георги е типичен представител на групата на „алфа мъжкарите”. Той е добре изглеждащ, млад, амбициозен и успял в бизнеса, с бърз ум и чувство за хумор. На другия полюс са отминалите, но не напълно забравени любовни разочарования, самотата, стресът, силното его и прекалено високите очаквания към половинката.
Скрит текст:
Стефан е в категорията дете с „щастливо детство”. Заобиколен от голяма фамилия, за него семейството и приятелите означават много. Все още живее с родителите си, участва в бизнеса на баща си и е силно свързан с близките си. Набавя си необходимата доза адреналин с бързите коли и мотори, които са част от работното му ежедневие и се определя като щастливец, за когото работата е и хоби. Вярва в съществуването на перфектната за него половинка.
Скрит текст:
Атанас е “чистата душа” в компанията. Трагичната смърт на баща му, който загива по време на мисия в Камбоджа при неизяснени обстоятелства, бележи бъдещето му, но през цялото време Атанас не губи вяра в доброто и ежедневно се опитва да го практикува без да очаква нищо в замяна. Късметът обаче му се усмихва, когато се премества от родния Момчилград в София и започва работа в строителна компания, чийто собственик се превръща в негов покровител, защитник и втори баща. В момента Атанас работи и учи строително инженерство.
Скрит текст:

Страница във фейсбук: https://www.facebook.com/Jeneni1pogled
Профил във Vbox7 с клипове http://vbox7.com/user:jeneniotpruvpogled

Първа тема
Втора тема
Трета тема
Четвърта тема
Пета тема
Шеста тема

Фейсбук профилите на участниците:
https://www.facebook.com/geo100v?fref=ts
https://www.facebook.com/CleoGK?fref=ts
https://www.facebook.com/stefan.karubski?fref=ts
https://www.facebook.com/ppsihhi?fref=ts
https://www.facebook.com/atanas.xadjiiski
https://www.facebook.com/antonia.xadjiiska.5?pnref=friends.search

Резултати от първата анкета:
Скрит текст:
Коя двойка ви е най-интересна?

Гергана и Георги
113 (42%)
Светлана и Стефан
81 (30%)
Антония и Атанас
72 (27%)

Общ брой гласове: 266
Резултати от втората анкета:
Скрит текст:
Коя двойка е имала истинска първа брачна нощ? Very Happy
Атанас и Антония
221 (79%)
Георги и Гергана
13 (4%)
Стефан и Светлана
45 (16%)

Общ брой гласове: 279
Резултати от третата анкета:
Скрит текст:
Ще избухне ли най-накрая Гергана спрямо Георги?
Охааа, така хубаво ще избухне, че Гошето ще фърка като новогодишен фоерверк
47 (23%)
Ще продължи да се муси под кифленските цайси и да цупи джучки
108 (54%)
Кому са нужни думи? Ще го халоса с жълтия тиган
37 (18%)
Друго /напиши в темата/
8 (4%)

Общ брой гласове: 200
Резултати от четвърта анкета:
Скрит текст:
  Какво правят Стефан и Светлана всяка неделя:
Тресат къщата в Казичене с магнитуд 5,5 по Рихтер. Няколко комина паднаха.
37 (15%)
Цунки, гушкане, судоку и гледане на сериала "Новите съседи" .
35 (15%)
Санитарен полуден. Търкат плочките, мивката, плота на печката. В почивката опъват завивката на леглото под конец.
131 (56%)
Не знам. Трябва да видя в клюкарските сайтове
29 (12%)

Общ брой гласове: 232

# 1
Добре дошли в новата тема и казвайте ако имате идеи за анкета.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 06:01 от Барелина

# 2
Благодаря за темата.
Стори ми се, че Светла като видя реакцията на Стефан за покривалото и поизлъга, че не й харесва. А той нямя как да го хареса предвид интериора в дома му. "Вкусът" му е друг.

АА - все по-странни са ми : 20 дни заедно и вече бебета  ooooh!  и на първа среща с близките това им е темата. веднъж пък Наско да й каже не, там при престилките нещо не се съгласи.  Laughing Насе, искаш ли престилка да ти купим?

# 3
  • Перник
Добре де той Атанас ли ще готви в тях? Защо тя за нея не си купи една, а само на него търсеха? Или може би не са го дали това, знам ли вече. Определено все овече се убеждавам, че 99% от това предаване е просто монтаж. Така могат да изкарат всичко както те си искат.
А&А- егати сексуалните манияци. То бива, бива, ама направо вече пръщят от простота. Май и на двамата им е липсвало прекалено дълго време....

С&С нещо не ми се видяха много изкренни този път. Не може да е чак толкова хубаво всичко, само цветя и рози. Имам чувството, че са се разбрали какво да говорят пред камерите, че да не се излагат един-друг. На много от въпросите отговорите им бяха едни и същи. Може и да греша и наистина да са на една вълна.

Г&Г- пълен провал. И двамата ми станаха много антипатични. Георги може би повече от Гергана. Определено и аз видях провокация от негова страна. И аз да бях на Гергана на мястото и аз бих станала и излязла, вместо да стоя и да му отговарям на тъпите коментарчета. И сексолога наистина нея я захапа с въпроси- тя каза, че 50 мин вече само тя отговаря и и става вече неприятно.
Не виждам никакво спасение вече при тях. По-добре да не ги мъчат хората.

# 4
Тъй като хванах само края...тия лели ми бяха много,много дразнещи. Те ги подпукаха с темите за бебета.И хич не се съмнявам,че е режисирано.

# 5
  • Пловдив
Честита нова тема. Един въпрос ми се върти в главата. Ако бяха съчетали в една двойка например Гергана и Стефан, и съответно Георги и Светлана, дали някоя от тези въображаеми двойки би имала някакъв шанс да остане заедно newsm78. Иначе двете С-та са ми любимци.

# 6
Не мога да повярвам....каква простотия.... Атанас и Антония толкова ми паднаха в очите...., то как не го направиха направо на масата.. Shocked Shocked Shocked  То цигани да бяха нямаше да се държат толкова първично... Имам чувството,че ако разпитат Атанас и с подробности ще им разкаже, как, къде, и колко време го правят... Няма да се учудя, ако А.А. им разрешат да снимат...докато правят близнаците...  Shocked Shocked Shocked

# 7
Георги изчака няколко дни поне и си създаде мнение, което все още се опитва да провери, а тези хора направиха генерални умозаключения за 2 часа и то на глас.
Факт е, че има по-умни и по-глупави хора, има хора с елементарни потребности, има хора, които обичат да познават по-голяма част от света около себе си. Факт е, че има елит и простолюдие - всеки избира към какво да се стреми. По-голямата част от участниците искат прости нещица от живота и не казвам ,че простите нещица не са най-важни, но има и други неща.
Гледам сутрешния блок и виждам хора, интересуващи се и анализиращи нещата, случващи се по света. Гледам и виждам различни хора, едните имат какво повече да ти дадат.
Няма начин един интересуващ се от света човек като Хекимян или много други будни хора например да се влюби в Гергана. Това същество просто няма какво да даде на другия отсреща.

За елементарните потребности Гергана сама си го каза - доволна е от живота си, има добра работа, може да си позволява почивки, дрешки и обувки. Това ако не е "кифла", не знам какво е.

# 8
Не ми е ясно,като не се разбират защо се измъчват един с друг!Говоря за Гергана и Гошко.Като се дразнят един с друг,да си се разведат и всеки по пътя си,а не да се излагат пред цяла България!Ясно ми е,че са взели някой др.лев да се правят на маймуни! Simple Smile

# 9
Аз взех нещо да им се дразня на СС. Все ми се струва, че няма никаква емоция при тях. Стискат здраво зъби и се надяват нещо да се получи... или пък търпеливо изчакват края на договора.
Четох много коментари колко интелигентна, фина и т.н. била Светлана. Ами да ви кажа аз такова нещо не видях. Да, на фона на простоватия Стефчо може би изглежда такава, но не блести с нищо кой знае какво. Peace

# 10
Да се запиша в темата:

А-тата - поредната боза и пак основно с тях ни занимаваха! #Crazy Не ми се коментира!

С-тата - е, почнах да виждам някаква интимност в езика на телата ми - почнаха да стоят близо един до друг, целувчици по бузката - значи, нещата вървят добре. В предишните епизоди само като приятелчета го раздаваха. Харесва ми, че се шегуваха за покупките и че стигнаха до някакъв разумен компромис.

Г-тата - Гергана много затворена и дистанцирана, освен това не умее да изразява и описва това, което чувства - това я постави в много неизгодна позиция. Реално сега тя излезе некомуникативната и нежелаещата връзката да върви. Ако беше се постарала да обясни по-точно какъв е проблема и какво усеща - съвсем по-различно щяха да изглеждат нещата. За мен проблема на Гергана е, че повярва много бързо на Георги - реши да му даде шанс, сигурно дори е спала още първата вечер с него под влияние на емоциите, пък усети, че той не я харесва достатъчно и че я подценява. Реално тя сега му  е обидена, че му се е "отдала" един вид, пък той не е заслужавал - играл игра, бил лицемер и т.н.

# 11
Аз взех нещо да им се дразня на СС. Все ми се струва, че няма никаква емоция при тях. Стискат здраво зъби и се надяват нещо да се получи... или пък търпеливо изчакват края на договора.
Четох много коментари колко интелигентна, фина и т.н. била Светлана. Ами да ви кажа аз такова нещо не видях. Да, на фона на простоватия Стефчо може би изглежда такава, но не блести с нищо кой знае какво. Peace

Има проблясъци Светлана. Тя е търсеща личност. Стефан може само да я ограничи.

# 12
Ами хората за пари какво ли не правят!1 Simple Smile хахахаха

# 13
praschinka, може би си правя за проблясъците. Барем Светлето засвети накрая!  Mr. Green
Факт е, че много жени в стремежа си да угодят на човека до себе си, както и от страх да не останат отново сами са склонни да тушират много от своите емоции и желания.
Стефчо не е склонен на компромиси (той сам си каза, че досега тя е направила големите компромиси) и ако Светлана е склонна да търпи, може и да се развият нещата.
Но въпреки всичко си мисля, че там спонтанна, емоционална любов няма.

Г-тата отдавна не ги коментирам. Въпреки, че преди време бях по-скоро в защита на Георги, напоследък не мога да застана така твърдо зад позицията си. Нещо в поведението му ме отблсъква все повече. И това не са словесните нападки, а по-скоро ролята на жертва, която се опитва да играе. Снощи при сексолога Георги все едно като малко дете чакаше Бостанджиев да го защити и беше много доволен след последните му коментари.
За Гергана отдавна съм казала, че си е една средностатистическа кифла, не мога да харесам такива хора. За тях победата на всяка цена е над всичко. За тях егото е над всичко. Твърде голямо самочувствие и вчера докато я гледах (обвинете в каквото искате) не видях и никаква физическа красота. Дори ми се видя гротескна.
Едно нещо ме дразни еднакво и в двете Г-та - винаги търсят вината в другия!

# 14
  • София
......

Г-тата - Гергана много затворена и дистанцирана, освен това не умее да изразява и описва това, което чувства - това я постави в много неизгодна позиция. Реално сега тя излезе некомуникативната и нежелаещата връзката да върви. Ако беше се постарала да обясни по-точно какъв е проблема и какво усеща - съвсем по-различно щяха да изглеждат нещата. За мен проблема на Гергана е, че повярва много бързо на Георги - реши да му даде шанс, сигурно дори е спала още първата вечер с него под влияние на емоциите, пък усети, че той не я харесва достатъчно и че я подценява. Реално тя сега му  е обидена, че му се е "отдала" един вид, пък той не е заслужавал - играл игра, бил лицемер и т.н.
Да, и аз така смятам.Не се постара да обясни емоциите си.Имам чувството,че и няма речника да го направи. Зарадвах се,че психолага не си замълча този път,а я попритисна.Сега обаче,като ви чета виждам,че това я е направило жертва.

Общи условия

Активация на акаунт