Женени от пръв поглед - 7

• 54 556
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Вчера епизода беше интересен, включиха повече С и С. Но и на мен нещо са ми изкуствени, колкото и да ги харесвам. И този Стефан много лигав и претенциозен ми идва - жената трябва да му предложи, след време щял да поиска да стане домакиня, като цяло доста се опитва да се наложи и да е само на неговата. Радвам се, че Светлето не се предаде и си купи часовника Simple Smile
А и А какво да кажа - колкото и да ви е странно си мисля, че по-голяма част от хората са такива, обикновени, простовати, първични.
Другите двама какво да ги коментираме - то е ясно, че не са заедно, просто явно имат клаузи в договорите, които ги задължават да снимат някакви уговорени срещи със специалистите. На Георги никой не може да му помогне и най-вероятно ще си остане сам.
А за Гергана и Стефан как го измислихте, че си подхождат  newsm78 Светла е склонна на компромиси, но не мисля, че Гергана би се поддала на неговия стремеж за надмощие.

# 46
да попитам на родинското събиране на Наско, майка му къде беше

# 47
Нямаше я на сбирката. Явно жената не иска да бъде снимана. Дори на срещата с Антония я дадоха само в гръб

# 48
Не иска да я снимат  Peace

# 49
Може и да греша, но имам чувството, че "помощта на специалистите" не само, че е закъсняла, но и има за цел да ескалира конфликта между тях двамата  newsm78

Не само ти имаш такова чувство.  Thinking

Вече няколко пъти оставам с усещането, че Георги си позволява да сипе измислици пред камерата с цел да злепостави Гергана, на което тя бурно реагира, но успява да се овладее и да запази мълчание. Дали не иска да влиза в скандална ситуация, дали просто губи "говор и картина" от възмущение, или нещо друго я спира - не знам. Странното е, че "сватовниците" не хвърлят светлина по въпроса дали това е вярно, или не. А би могло много лесно да се докаже кое как е било - просто да го покажат. Но не, държат ни в неведение - неговата дума срещу нейната. Е, понякога стават фалове - като твърдението на Георги, че никога не я е наричал "кифла". Явно си е гаден по характер и си пада по мръсните игрички като забиване на нож в гърба, преструвайки се на невинен и страдалец.

За разлика от Атанас обаче, нещо не му се получава да събуди майчинско чувство сред женската част от зрителите, както и желанието лично да го накърмят. По-скоро поведението му буди недоумение на фона на претенциите за алфа мъжкар. Кой? Той? Смях в залата.  Laughing

Може да има много кусури Гергана, но поне това качество не може да ѝ се отрече - още отначало не се остави Георги да я заблуди, фалшивото му и подло поведение я възмущава (може би и отвращава), което слага край на надеждите той да я привлече като мъж. То и коя ли друга би била привлечена от такива качества, освен ако не му е лика-прилика. Или някоя по-бойна кака, която да си го моделира и дресира набързо – повече с тоягата и по-малко с моркова.

Ох, давам мило и драго да видя Георги и Антония в една семейна двойка!  Praynig
"Гоше, айде да ти купим престилка, че нали ще те уча да готвиш..."  Joy
(В близък план на камерата Гошето върти жални очички и рони горчиви сълзи.)

# 50
  • Тра-ла-ла
И прехапал устни тихичко стене "Искам си Геритооо"  Laughing

# 51
Странното е, че "сватовниците" не хвърлят светлина по въпроса дали това е вярно, или не. А би могло много лесно да се докаже кое как е било - просто да го покажат. Но не, държат ни в неведение - неговата дума срещу нейната.

Гергана каза, че не иска да му изкарва кирливите ризи  и да говори за това какво се е случвало между тях, когато ги няма камерите.
Определено Георги се опитва да гради някакъв образ за пред другите. И изглежда наистина си вярва, защото дори и когато Гергана и Антония му казаха, че не е прав, той не го прие.

# 52
Че вие виждали ли сте дървен филодоф да не е прав или да признае грешка

# 53
И прехапал устни тихичко стене "Искам си Геритооо"  Laughing

Joy Hug

# 54
На мен ми е странно поведението на Антония и Атанас. Прочетох в няколко коментара, че подобно отношение между двойките е нерядко срещано в обществото ни. Аз съм живяла в София, с определен кръг от приятели и познати, не съм имала широк кръг на познанства и за мен, наистина е интересно, до каква степен двойка, която се познава от един месец /даже и по-малко/, има намерение, при това съвсем целенасочено да създават бебче /толкова бързо/. Липса на житейски опит, на грешки, на любов или какво? Защо тези хора са толкова първични, каква е тази демонстрация /не знам, как да я определя, като инфантилна може би/на сексуално влечение?

# 55
  • Перник
На мен ми е странно поведението на Антония и Атанас. Прочетох в няколко коментара, че подобно отношение между двойките е нерядко срещано в обществото ни. Аз съм живяла в София, с определен кръг от приятели и познати, не съм имала широк кръг на познанства и за мен, наистина е интересно, до каква степен двойка, която се познава от един месец /даже и по-малко/, има намерение, при това съвсем целенасочено да създават бебче /толкова бързо/. Липса на житейски опит, на грешки, на любов или какво? Защо тези хора са толкова първични, каква е тази демонстрация /не знам, как да я определя, като инфантилна може би/на сексуално влечение?

Еуфория от всичко което им се случва на веднъж. Сега са лудо влюбени, според мен не разсъждават много трезво- действат импулсивно, на мига...

# 56
Може такава задача да са им дали. Или поне намекнали, че зрителите очакват такова поведение от тях. Знам ли, много са ми изкуствени повечето от реакциите - не само при тях, ами и при останалите. Не е само стягане пред камерата, имат си някакъв сценарий, най-малкото заради продуктовото позициониране. "Ще отидете там и там, ще правите това и това...". Как да искаме да се държат естествено при това положение?

# 57
Атанас и Антония ми напомнят на Шрек и Фиона. Скоро и малки "шрекчета" ще очакваме.

А "тесният специалист" Георги си е сбъркал професията - добре ще му се получи в театъра, особено в ролята на "Многострадалната Геновева".

# 58
Може такава задача да са им дали. Или поне намекнали, че зрителите очакват такова поведение от тях. Знам ли, много са ми изкуствени повечето от реакциите - не само при тях, ами и при останалите. Не е само стягане пред камерата, имат си някакъв сценарий, най-малкото заради продуктовото позициониране. "Ще отидете там и там, ще правите това и това...". Как да искаме да се държат естествено при това положение?

И аз така мисля.

Следващата седмица срещата на всички ще бъде интересна... надявам се  Grinning

# 59
Ох, давам мило и драго да видя Георги и Антония в една семейна двойка!  Praynig

Доста интересно ще е  Joy

Току що се разминах с Гергана на улицата, много е нежна на живо. Очаквах да е много висока с едър кокал, а тя се оказа съвсем фина и ефирна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт