Женени от пръв поглед - 7

• 54 548
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Значи Гергана е корава и сурова жена. Силна ще стане, когато преглътне трудностите и се отвори към другите, когато стане по-блага. Когато свали маската на корава и сурова жена. Защото всички търсим някой, пред когото не е нужно да сме силни през цялото време и можем да си позволим да покажем слабост.
Този някой за нея определено не е льохман, който се "натоварва и напряга" при първия най-малък проблем. Ти имаш ли представа какво ще се случи с него, когато дойдат истинските проблеми в брака? Когато дойде дете? Трудности някакви? Георги се депресира в Рим, току що срещнал красива жена като нея. Как може тя да разчита на такова мекотело за КАКВОТО и да е?
Всички знаете, че не съм фенка на Гергана, но с последното мнение ще се съглася.
Георги е дълбоко комплексиран и не е способен на връзка.
Възхищавам се на търпението на Гергана, аз отдавна да съм нарушила всякакви договори и да съм си заминала от него.
Сам по себе си Георги може би не е лош човек - работяга, хубаво чувство за хумор и т.н. Но не е редно да завлича и други в объркания си емоционален живот.
Да бяха му помогнали тия психолози, защо са там!

# 736
Георги хич даже не е объркан. Казаха му да даде шанс, даде шанс, наложи се да размишлява върху нещо, решението на което му беше ясно на третия ден, и той размишляваше ли размишляваше...Ако нямаше договор, нямаше да се занимава....

# 737
Аз го гледам как се държи и е притеснително. Това са физиономии и маниери на човек в дълбок дистрес, човек с крещяща нужда от лечение. Клати се като дете, превива се, хапе устни, гледа жално.

Направо ме хваща яд как се продават някои хора.

# 738
Добре! Представи си среща с непознат, от която си искала да избягаш още на първата мунута. Умножи времето изтърпяно на тази среща по 30 например и си представи душевния гърч на Георги.

# 739
И аз от интервюто с СС не видях признаци, да са разделени

# 740
Добре! Представи си среща с непознат, от която си искала да избягаш още на първата мунута. Умножи времето изтърпяно на тази среща по 30 например и си представи душевния гърч на Георги.
Да се стегне малко! В такива случаи аз съм като китаец, нищо не можеш да прочетеш по мен.

# 741
Кой е искал да избяга, нали сам си призна, че много я е харесал в началото и чак след първото спречкване я е "видял в друга светлина". Вие гледате друго предаване явно. Айде интерпретациите както и да е, всеки има различен житейски опит и умствен капацитет, ама поне фактите да цитираме правилно.

# 742
Но не си участник в предаване. Основна разлика между Георги и Гергана са ангажираността с всичко и всички на единия и непукизма на другия. Да прави предаване, да даде шанс на Гергана, да бъде себе си.... "Ей с'я вечи тря'я съ разчекнъ..."

# 743
# 744
Георги хич даже не е объркан.

О, да... Точно като професор Вучков е - само той си мисли, че е целенасочен и последователен, обаче си дрънка едно и също и все е единствен той прав... И е тотално срещу собствената си логика... Изреди един куп предимства на Гери и накрая "не се чувствам добре в тази връзка"... А защо, драги ми? Защо не се чувстваш добре? Заради собствените си комплекси и тоталната каша в главата? Поне обясни! Може да критикува яростно и да напада (включително пред Бастунджиев) каква била Гери и да е готов да сложи край ако нещо дребничко го засегне, ама не прие критиката, че заради него не успяха да излязат от онази стая (а това беше просто игра) и с ледено спокойствие прие, че играе двойна игра ("Наречи ме лицемер")... Егоистична работа... Докато Гери беше доста по-готова да дава...
Авторке, безплатна идея - вземете се с мъжкото Г, ако толкова си го харесала - може и да си паснете, след като за теб всеки, чиито радости в живота са да е материално осигурен и да може да си позволява спокойно почивки в чужбина е признак, че е прост... нали нещо такова беше писала преди време...

Общи условия

Активация на акаунт