Женени от пръв поглед - 7

• 54 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Перник
Г тата може и да си се боцкат при нужда само. Такава ,,връзка'' си мисля, че би ги устроила и двамата.

# 691
Обрата е за СС но така го монтираха че да си мислим че е с ГГ

# 692
Не съм изчела цялата тема /до 17-та страница съм/, но гледах епизода преди малко.

Бостанджиев не е обективен! За 2ри път заема страната на Георги. А той като специалист не трябва да заема страна и да се обединява с единия с/у другия. Крайно непрофесионално. При условие, че ние като непрофесионалисти и с просто око виждаме, че всеки си има кофти страни.

В петък освен да разберем С-тата дали са заедно...друго интересно няма да видим според мен.
Точно така е.
Аз на миналата тема казах мнението си за Бостанджиев- за съжаление не става за психотерапевт. Crossing Arms

# 693
На мен ми направи впечатление репликата на Георги, че - всеки път като се опитал да говори с Гергана за  РАЗЛИЧИЯТА ИМ и тя се отдръпвала ooooh!  После къде му бил  грешния подход...За няма и месец познанство, това да ти е важно - къде се разминавате  , пък и да си дискутирате по това  Stop То голям кеф е  да си говорите за нещата, които са ви неприятни,иначе как ще се  "чувстваш добре" с някой  Rolling Eyes Нищо,  може би мама и систър ще го разберат  Rolling Eyes
 За другата двойка - Светлана ми е много симпатична, обаче  все се напрягам като ги слушам как общуват и то най-вече заради нея...Все едно по всяко време очаква да чуе от Стефан  -мииии хубаввичко ни бешеее, ама, ай къш   Laughing
 А-тата - мили хора, чисти дечковци, даже се просълзих като Антония каза на Наско, че го обича...Не се шегувам. Дано са щастливи заедно!

# 694
Зандали,трябвало е да си запишат на дъската темите,които го напрягат и да си дискутират,пишейки на нея  Laughing

# 695
Ясно беше за ГГ, аз още в началото  бях писала, че го бях видяла преди два месеца с едно девойче нееднократно из квартала - нищо особено, но пък и достатъчно ясно, после явно и други хора са го засичали, форматът не беше приключил и той е имал ангажимент да се оправдава и пише и брише... Кофти. За останалите спред мен СС към днешна дата не са заедно, а АА са най-подходящата двойка - много любов и щастие им пожелавам!

# 696
Зандали,трябвало е да си запишат на дъската темите,които го напрягат и да си дискутират,пишейки на нея  Laughing
Joy
Ама каква дъска, тя е за краен случай комуникация - преди това  крос -тренажор с таблета - "Моля те не бъди кифла" и отговор, "А ти моля те не бъди л..но" ...И после естествено ще ги  връхлети лИбовта, която веднага ще консумират и поне ще има един щастлив...съфорумец се води Laughing

# 697
ГГ -  и в двамата долових съжаление Simple Smile може би пък, като се разкарат камерите, тези двамата ще си дадат шанс Simple Smile

СС- Светлето еволюира от дантелени дънки до официален анцуг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

АА- Мале, тая Антония ...  Sick Sick Sick Да се борел за нея, да се променял.... абе, лелче, къде отиваш...  Че на всичкото отгоре го и излага ... една жена, която обича един мъж, никога не би го злепоставила по този грозен начин (за интимните му проблеми изречението визирам). Антония я е  грижа само и единствено за себе си! Пфу!  Sick Sick Sick

Двете с водещата няма да ми липсват!

# 698
Хич не го жалете Наско - той си мисли, че е ударил шестица от тотото с Антония  Joy

# 699
Хич не го жалете Наско - той си мисли, че е ударил шестица от тотото с Антония  Joy

Това е си е така! Mr. Green Всички пишат колко хаpeсват Наско, но нито една от нас не каза, че го харесва като мъж и би живяла с него.  А Стефан и Георги си имат своите фенки. Това нещо да ви говори!?

Стефан и Светла ми изглеждат все още много спечени и притеснени - сякаш си нямат никакво доверие. Дано им се получат нещата, но много бавно някак вървят. Май ще си останат само на етапа физическо привличане.

Гергана и Георги - нещата са ясни. Съмнявам се след това нещо да се е случило. Коментарите на Бостанджиев бяха супер неадекватни - явно нещо Гери го е засегнала на професионално ниво - тъй като не успя да я накара да сподели и да се отпусне пред него - реши, че проблема е в нея и започна да я напада. Хем каза, че двойки при психотерапевт идват с погрешната нагласа някой външен да отсъди и каже кой е виновния - хем точно това направи - обяви Гери за виновна, а Георги за много мъдър и разсъдлив! Mr. Green

# 700
  • Sofia
Въпреки, че не гледам предаването вече, пуснах запис да видя какво пък толкова мрънка Георги. Явно хората са различни в очакванията си, но аз съм на същото мнение, което изразих и в началото - Георги е интелигентен и забавен, и има нужда от по-обичащ, всеотдаен и емоционален човек.
Не виждам някой от критикувалите го да коментира обективно неговите разсъждения в последния епизод (единствено той показа такива от всички участници) - човекът обективно призна всички положителни черти на Гери - че е хубава, умна, амбициозна. Това ли дефинирате като мрънкане? newsm78
Всяка връзка има и емоционална страна, не само обективна и той нямаше шанс да сподели никакви емоции и общи интереси с Гери, това е проблемът и той го вижда ясно. Връзката го натоварва, вместо да му носи положителни емоции. И да, човекът е емоционален, слава Богу, че има и такива мъже, вместо стандартните, балкански ръбове, с които явно повечето са свикнали.
Точно "ръб" е последната квалификация, която бих му дала.

# 701
Ами хубаво е че Георги осъзна че точно това което го дразни в Гергана го притежава и той самият. Хареса ми с дъската че не се опита да я плюе обаче при Бостанджиев пак същата работа-борба за надмощие. Явно повече време ще му трябва да осъзнае къде му е проблемът, Гергана също. Психоложката добре каза че проблемите не се оправят със смяната на партньора, аз лично  съм се убедила в това.

# 702
5 седмици ми се струва много кратък период . Има ли някаква вратичка в закона ако се разведат до 5 седмици?

Опитвам се да разбера каква е разликата дали ще се разведат на 5-тата седмица или  2-3 месеца по късно, освен че предаването ще плати за развода. Те така или иначе са женени защо не си дадат по-дълъг период.   

# 703
  • София
И аз мисля, че брата че бъде при СС.

# 704
С-тата ... Стефан щом има сготвено и да пл*щи вечерта е доволен.Как й каза ''Ако си заминеш ,да ми сготвиш една манджичка''  Laughing Бях чела ,че вече не са заедно ,дали е така ?Мен лично Светлана много ме дразни .Винаги натъртва и се замисля като казва''Това е моят мъж,Съпруг'' или ''Аз съм  щастлива ,ти щастлив ли си ''  ooooh! Постоянно иска да го чува  Laughing
А-тата ...Антония май е бременна ,горките много са ми сладки ,ама и смешни  Laughing Как Насето разправя ''Абе зареждай бе Насе ,няма кво да му мислиш''  Laughing Laughing Laughing Антония и тя ''Ами ще се борш ли за мен'' ,дрън дрън дрън ... не е паднала на някой по отракан ,тъй ще се сбори за нея ,че...г*за му няма да види  Laughing
Г-тата - що ли усещам съжаление.Събират се за секс ,стана ясно в рекламите,ама пък Гергана може и да оправи Георги да не е такъв комплексар и момчета на мама и кака  Laughing
Сега що си мисля ,че май Г-тата ще се съберат ,а С-тата ще се разделят

Общи условия

Активация на акаунт