Женени от пръв поглед - 7

• 54 572
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Значи знам, че Жорето няма как да ме чуе, но аз ще му отговоря защо му се случи "всичко това" и то е за да разбере какъв ръб е, т.е.  да си даде сметка, че е комплексар, който има проблеми в общуването. А да- и да намери жена с благ характер, но амбициозна и пробивна ще си остане мираж.
А ти ако беше на негово място ,какво би направила.Ако усещаш ,че човекът до теб не те харесва.

# 676
  • Тра-ла-ла
"Майко, сестро, голямо момче съм. Ще се справя" Joy А, бе, в това семейство в началото и в края на всяка връзка ли има семеен съвет и гушкане за успокоение?!

# 677
Стефан има поведение на тийнейджър, изказва се по същият начин, а Светла му пада на нивото, за да му угоди и да заприлича на него, т.е. да имат повече допирни елементи от ежедневието. Досега Светла не бях я виждала с анцуг извън вкъщи или залата, но ето облЕкоха се, натъкмиха се доволно с анцузите и хайде на лаф муабет.
Антнония, излага не само мъжа си, но най-вече себе си с дълбокомислиието си, изречено на глас, че Наско има проблеми с интимността. Обикновено човек, който много говори, нищо не прави, така че не ми се мисли, нейното ниво на интимност какво е.
Събуди ли се ? опитваш се да ни насочиш ли

????????

# 678
Мега тъпият епизод. Пълнеж.

# 679
Нещо не ми се вярва, любимата ми двойка, двете С-та, да не са заедно...

# 680
Според мен мачмейкърите са се справили добре в подбора на двойките.  Като ги гледам С и С си пасват много добре, А и А също се допълват - всеки притежава това, което другия не притежава.

Избирателно цитирам част от написаното, с което изразявам пълно несъгласие...
С и С са тотално несъвместими и изкуствено стоят... Въпрос на време е Светлана да спре с компромисите...
А и А са заедно защото нямат друг шанс... Каквото и да им сервираш на сватбата - щяха да останат докрай с него...

# 681
Нещо не ми се вярва, любимата ми двойка, двете С-та, да не са заедно...

Ми добре е да има и хора като теб за да гледат в петък. На мен ми е ясно че тия двамата грам не си подхождат просто на Светлана много и се искаше да се получи.

# 682
  • Брюксел / София
Ако усетя, че човекът до мен не ме харесва (което в този случай не е казуса) бих го казала открито и кой- откъде е. Не бих участвала в циркове, но понеже Жорето очаква някакъв "позитив" стана за смях и единствения позитив, според мен е,че доста жени ще се спасяват с 200...

# 683
  • Брюксел / София
Светла се самозалъгва и самоубеждава колко прекрасно е всичко. Мн е наивна.

# 684
Абсолютен пълнеж, повторения и брътвеж Whistling
Да дават серията в петък, как Антония не разбира реакциите в нета, защо я обиждат, колко е самостоятелен Атанас и прочие глупости.

А на въпросът за събуждането - Ко рече?

# 685
  • Тра-ла-ла
Тука пък за какво и от кого се криете, че сте анонимки. Поне пуснете някое голо фото Joy

# 686
Според мен Г-тата са се събрали след предаването, С-тата са се разделили, а А-тата очакват бебе.

# 687
  • Пловдив
За бебето на А-тата го вярвам, и за събирането на г-н " незная кво иска" и г-жица" сериозна" също. Виж С-тата ще ми е много кофти, ако ме изненадат в петък. Да, пълнеж е, ама пусто любопитство Mr. Green

# 688
Абсолютно запълване на ТВ време, едно и също повтаряха и потретваха, резултатите бяха ясни.
Антония, каквато и да я изкарахте, умее най-добре да се изказва и най ѝ се разбира какво говори, за разлика от всички останали. Поне е наясно какво иска и се опитва да го постигне. Не се крие зад фалшиви приказки.
Много скучен епизод...

# 689
  • София
Голяма боза това предаване! От цялата работа най-ясно се видя колко гола-вода за т.нар. "професионалисти" smile3549  Joy
Да пази господ от такива!  bishop

Някои от участниците, дето имат акъл ще си направят изводи от случилото се и ще вървят напред. Недораслите ще си останат такива, а квинтесенцията на мрънк-драмата още повече ще задълбае в претенции и преиграване.

Общи условия

Активация на акаунт