Женени от пръв поглед - 7

• 54 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Кръговратът се затваря. Почнахме с обсъждане на ацуга на Наско,завършваме пак с такива коментари,само че за тези на С&С  hahaha

# 646
  • Брюксел / София
Значи знам, че Жорето няма как да ме чуе, но аз ще му отговоря защо му се случи "всичко това" и то е за да разбере какъв ръб е, т.е.  да си даде сметка, че е комплексар, който има проблеми в общуването. А да- и да намери жена с благ характер, но амбициозна и пробивна ще си остане мираж.

# 647
Комплексирания пак събра смелост пред Бостанджиев (който тотално се изложи предния път) и почна да напада Гери.. толкова ме кефи това момиче как този път с усмивка и добронамереност не му се връзва ... Simple Smile

# 648
A пък Георги,кой каза ,че бил много умен... smile3555за мен един умен човек ще има реална преценка за себе си,това мрънкащо същество,грам не разбира какво иска от живота ...а пък на всичкото отгоре нагъл и арогантен,той не вижда никаква вина в себе си,само Гергана е виновна!!!.Никога няма само един виновен в една връзка,просто няма такова животно,и двамата участват в връзката и винаги имат и двамата вина,само е различно кой колко е виновен за разпада...
Добре го иронизира Гери..и той ето пак готов да се нацупи,е няма такава госпожица просто ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 649
Bat,недей така говори за човека. Аз веднъж нарекох Георги ръб и казаха,че коментарът ми е махленски  Whistling .Явно сме от една махала bowuu

# 650
О, небеса !!!!!!!!!!!!Антония е гримирана ... smile3502 newsm47

# 651
  • Брюксел / София
Гошето не само е ръб, а и мрънкало, егоист, неориентиран поплювко, който може би е влюбен в сестра си, но това нямаше да има никакво значение, ако беше happy, както той би се изразил... Всъщност личното ми мнение няма никакво значение, дано този човек си направи някакви изводи, макар че се съмнявам.

# 652
Бастунджиев е тотално кух... пак почна с тая "маска" !!! ИЗОБЩО НЕ РАЗБРА ГЕРГАНА КАКВО МУ ОБЯСНИ ПРЕДНИЯ ПЪТ ЗА "МАСКАТА"... жалка история...

# 653
  • Тра-ла-ла
Според мен на А-тата ще им се получи най-добре. Може към момента да не са равностойни партньори. Но и двамата са наясно със себе си. Наско осъзнава, че много неща му куцат и е готов да ги промени. Не се е заинатил като някой мАж, че е прекрасен и всичо му е ок. Антония е наясно с това и е готова да научи на това-онова. Номерът е да се спрат овреме, за да не останат винаги в ролята учителка-ученик, майка-син и прочие.

Бостанджиев дгд Tired

# 654
Сега разбрах, че финалът е в петък  newsm78

# 655
Професионалистите са гола вода...въпросите им са супер тъпи

# 656
  • София
Какво казаха С-тата, че не ги чух  Mr. Green

# 657
  • Брюксел / София
Въпрос от "специалистката" към сивите екипи: какво изпитвате в душата си? Ще се "разплача" от умиление... Подиграват се с хората.

# 658
  • Тра-ла-ла
Витомир, продуцентът, мислел следващата пролет да прави 2рия сезон. Не се усетиха, че топлото време повече предполага към флиртове, джиджи-биджи и евентуално любов Whistling Дано поне се усетят, че разните му там психолози и сексолози могат да се включат по-активно в консултирането на двойките още преди да е станало фатално.

# 659
Да, финалът наистина ще е в петък. Проверих в програмата... много са ми смешни вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт