Женени от пръв поглед - 7

• 54 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Прашинке, благодаря за погалването по косъма Simple Smile

Но хората сме многопластови гадове. И между пластовете понякога има мед, понякога отрова. Така се получава.

# 31
Моля! Пак заповядай! Аз нямам проблем с пластовете.
Все пак би ли отговорила на въпроса ми към теб!
Защо държиш да бъдеш либерална!

# 32
ми, аз не разбирам какво имаш предвид с този израз "либерална". Нямам на идея какво означава да се правиш на либерален. Честно. Не се шегувам и не иронизирам

# 33
Защитаваш и оправдаваш всички и съдиш тези, които съдят другите. Конкретно: защитаваш Гергана въпреки явните разлики между вас двете. На теб, ако някой ти каже, че си кифла, няма да мълчиш, защото просто не си кифла.

# 34
Май следващия епизод ще е последен или... newsm78

# 35
Вие почнахте да се заяждате и сменихте темата!Аз не мисля,че някой който знае как да икономиса пари и ги дава за почивка,екскурзии и т.н. е кифла!Кифла е човек,който само цуца от мама и тати или от някой с пари и не е работил никога,всичко на готово му се поднася,и харчи чужди пари! Simple Smile

# 36
Нямам възможност да гледам епизода и чета само вашите коментари. Май този път е бил интересен.

# 37
 Ах, колко е високо интелектуално да лепиш етикети по визия и по книга в библиотеката  Laughing Колкото повече гледам и чета, толкова по-малко разбирам де му е таз прехвалена интелектуалност на Георги. Признавам си доста ме заинтригува с тоста на сватбата, но от тогава до сега всеки негов напън ( с изключение на обръщението към майка му във фейса ) все повече смъква летвата на очакванията ми към него. Може да е много добър и дори изключително добър в работата си, но извън нея не блести по никакъв начин - нито с прехвалената си интелигентност, нито с мъжка дума и характер, нито с визия, нито с възпитание, нито с някаква възвишена доброта (която търси у другите), нито със спонтанност, нито с позитивизъм, нито с каквото и да било освен с безкрайни претенции и хленчене. Дори и чувството му за хумор не е нищо повече от пореден напън с епизодично плододаване, но пък за сметка на това е предостатъчно язвително, а изчезва мигновено, когато се обърне към него...
 Гергана била мълчала - има ли смисъл изобщо повече да говори? - нещо ще се промени ли, има ли шанс за връзката им, има ли шанс Георги нещо да промени дори само във възприятията си за нея? Мисля, че всички тук сме единодушни, че няма такива възможности - тогава защо изобщо да разсъблича цялата душа пред цяла Бг. Нещата са простички - тя му се довери в началото, после разбра, че той не  е искрен и доверието й се скърши. Не е имала достатъчно време да се влюби, че да я боли кой знае колко, не са се опознали достатъчно, че да се чувства обидена... Просто нещата не се развиха в добра посока, но тя не е пубер и знае, че с това не идва края на света и не вижда смисъл нито да драматизира излишно, нито да чопли повече отношения без бъдеще. Жалко е, но е факт! И да иска не може да промени нещата, вие какво точно бихте чувствали в такава ситуация?
 Били я провокирали да разкрие повече за себе си??? - има хора, които с провокации не разкриват, а се затварят, те имат нужда от предразполагане, за да разкрият - толкова ли е трудно да се приеме тази особеност? Вижда се, че провокацията не работи, защо продължават да й го причиняват, че и сексологът се юрна в тази посока... Честно - снощи успя доста да развали добрите ми впечатления от него, особено с коментарите зад гърба й за установяването на власт и контрол... Човек понякога напуска бойното поле (защото това между ГиГ си е чисто бойно поле вече) не за да установи контрол, а защото се чувства уязвен, губи почва под краката си и предпочита да напусне преди да каже или неправи нещо, което не иска. Явно между тях наистина се е случило нещо повече от показаното и тя не иска да го разкрива пред цяла Бг, не иска очерня Георги и това би следвало да бъде уважено, но те я притискат в ъгъла да започне да мята обвинения и тя като половинката си... Може и да греша, но имам чувството, че "помощта на специалистите" не само, че е закъсняла, но и има за цел да ескалира конфликта между тях двамата  newsm78
 АиА - вече и аз ги превъртам, последната им част от предаването изобщо не съм я гледала - просто вече и на мен ми дойдоха твърде много, дори не искам да коментирам
 СиС - компромисите наистина се правят основно от Светла, а на нея вече започва да й се иска и още нещо и май там тепърва ще става интересно
 Следващия епизод обещава да бъде доста интересен (за разлика от този) - ще ми е много интересно и на мен как ще погледнат Гергана и Стефан един на друг ( още от първия епизод ми се струва, че това щеше да е по-добрата двойка), как ще се развие срещата между Антония и Георги и Светла и Георги и дали пък поне това няма да го накара поне малко да преосмисли нещата

# 38
Защитаваш и оправдаваш всички и съдиш тези, които съдят другите. Конкретно: защитаваш Гергана въпреки явните разлики между вас двете. На теб, ако някой ти каже, че си кифла, няма да мълчиш, защото просто не си кифла.

Никой до сега не ми правил толкова кратко, ясно и вярно определение. Наистина съм такава - защитавам и намирам оправдания за всички и съдя тези, които съдят другите.

И никога не опровергавам ничие чуждо мнение за мен. Може да не съм съгласна, но не противореча, нито се оправдавам, че не съм това, за което ме мислят. Това не е моя работа.

Стига толкова за мен Simple Smile

# 39
  • Тра-ла-ла
Според мен целта на предаването не е да ни покаже кой колко е интелигентен. Иначе ще заприлича на научно-популярен филм воглаве с водещата библиотекарка. И рейтингът ще се сгромоляса. Дават ни просто хляб и зрелища по стар римски обичай  Laughing Колкото до интелигентността - какво значи това?! Има толкова много видове интелигентност. Плюс, че всеки има интереси в различни области. Човек може да е гений в своята сфера, но в същото време да е емоционален инвалид, аутсайдер или откровен простак.

Аз не вярвам Гергана цели 50 минути само да се е цупила. И самото цупене на устни й е по-скоро генетично обослувено от формата на лицето и челюста, отколкото да се прави на duck face. За Георги какво да кажа...да го вземат на щат към някой Драматичен театър. Аман от мъже, дето все го играят невинни жертви. И като ги хванеш на тясно - за почват да се гърчат като червеи, да те сочат с пръстче и да ти казват "ти си виновна, аз съм чист като планинска роса". За Георги всеки път когато с Гергана са на различно мнение и/или спорят - това е караница. Всичко извън монотонния ритъм на живота му го напряга. Гергана седи сериозно и се опитва да обясни някакви неща, а Георги се хили подмолно в стил "аз съм голямото добро утро". Гергана си признава, че реагира бурно, а единственият коментар на Георги беше, че никога не е казвал "бурно", а че тя реагира "остро, даже и агресивно". Голям коментар и принос към разговора...няма що.

Стефан започва да ме дразни. Бавно и настъпателно, с фъфлещо-лигав тон се опитва да се налага. Сякаш един път завинаги си е създал мнение и впечатление за всичко и няма намерение да помръдне и сантиметър от това. Музика - чалга, дрехите - анцуг, дизайнът - лъскав , баровски, дискотечен, колата - бърза. Точка. Светлана започва вече избледнява като образ в опитите си да нагоди към Стефан, който съм сигурна, че не разбира повечето неща у Светла. Какви са тия нейни творчески глупости, например?! Като цяло продължават да ми стоят изкуствени.

А и А - какво да кажа. Обикновени хора, първични. Типичен български образ. Работят колкото да оцелеят. После - йедене, пийене и тия три неща.

# 40
Funny sunny абсолютно съм съгласна с теб, относно Георги и Гергана. Даже си мисля, че от предаването изключително ги притискат, за да разберат какво се е случило извън камерите. Чест им прави, че мълчат. За сега. Аз като една видна Риба, на мястото на Гергана бих млъкнала тотално. Тя все още се оправдава.

И на мен ми стана интересен анонса на следващият епизод.
Не само ние целокупно си създаваме негативно мнение за Георги  от това, което ни дават в сериите. Щом и останалите момичета- участници, на една първа среща и виждане са си създали същото мнение, значи крушката определено си има опашка.

Не мисля, че някога би се получило каквото й да било между Стефан и Гергана. Колкото й да се грижат за фигурите си в останалото измерение са на различни планети. Така го виждам аз.

В анонса за следващата серия ми направи впечатление тъжното лице на Гергана и че останалите две двойки са прегърнати на масата.

Много им се кефя на двете А и двете С. Различни са, но са като търкулнатото гърне, което си намерило похлупака.

Направи ми впечатление, че от предаването уважиха желание на участниците, да не дават майката на Атанас. Дадоха жената само в гръб, като посрещна Тони. На мен не ми пречи, че толкова бързо са стигнали до правенето на бебе и си  говорят и шегуват на тази тема. Времето между двама души няма нищо общо с астрономическото. 20 дни понякога са 2 дни, друг път 2 години или 20 години, но никога не са точно, колкото показва календара.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:23 от seti

# 41
Както винаги епизода беше доста скучен.
Домът на Стефан много ми харесва, мисля че Светлана излишно се бори да доукрасява всичко. Той държи на изчистеното, тя харесва кича (личи си и от дрехите и  Mr. Green). И все пак, когато даваха дома на Светлана харесах и него, но не бих живяла на такова място. Хареса ми това, че има идеи и прави декорациите сама. Одеалцето изглеждаше много пошло в спалнята  Laughing

Честно казано на мен не ми харесаха реакциите от промото за следващия епизод. Антония все много знае, все нейното мнение най-важно, все тя учител, все има ученици... да слезе на Земята малко. Не харесвам такова махленско поведение, разчитам на сдържаността.

# 42
Funny sunny на 100% съм съгласна с написаното от теб. Момичето си каза че не иска да вади кирливи ризи. Както и да ги гледаме нещата Георги започна всичко нарече я кифла и в Рим се държа отвратително с нея. Как да се спаси връзка която дори не започна.
Светлана няма начин да не се подразни че Стефан не харесва вкусът и за декорации, това е много важна част за нея и не и вярвам като каза че всико в него и харесва. Не знам себе си ли опитва да убеди или нас но не и вярвам. Стефан и Гергана грам не виждам да си подхождат.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:35 от Niss

# 43
Аз пък се възхищавам на способността на Гергана да запази самообладание. И не,не мисля,че мълчи заради беден речник. Просто притежава чувство за такт и вижда,че както и да подходи,е все зле. За Георги няма угодия. Мълчи-защо мълчи? Говори-защо говори? Харесва това-тъпо е. Според мен момичето има биволски нерви. Аз много отдавна щях да  съм преминала през фазата на мълчането и сега сигурно щях да заравям трупа му.
Питат го във въпросника-с какво се гордееш? Отговаря-с това,което съм постигнал в работата си. Задават същия въпрос към нея-отговаря и тя така. Следва неговото-че какво ди постигнала? Ама не ,видите ли,той не я напада,а искал да я стимулира да говори,защото не била се обосновала. Че каква беше неговата обосновка,че не се сещам? Ама какво да му каже човек на него,като пак ще се засегне,ще му стане криво...
Според мен Антония и Светла са били в див възторг след срещата им,че не им се е паднал Георги.

# 44
Възможно е наистина Георги нещо да е лъгал ("заблудил" мисля, че използва Гергана) мачмейкърите и да се е представил в леко различна светлина... А това не би ме учудило, тъй като самият той май има доста грешна представа за себе си (вероятно насадена му от мама и евентуално няколко успешни опита с невзрачни жени (защото други не мисля че ходят) от спийд дейтингите, които е посещавал)..

Иначе потребител прашинка мен ме кефи как раздава класификации кой е интелигентен и кой не... Ако не търсиш обезателно контакт с извисени хора - не си интелигентен... Ако ти харесва да живееш за да имаш пари и да си позволяваш екскурзии - ограничен си и си простолюдие... Яко!

Общи условия

Активация на акаунт