Женени от пръв поглед - 7

• 54 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Антония и Атанас са най-искрени - и двамата са наясно, че с външния си вид и интелект няма да намерят по-добра партия, така че ще стискат да са заедно и деца ще правят и може би тяхното семейство ще е най-здраво.
Светлана и Стефан най-много ме радват, Стефан е пич, Светлето и тя е пич, направо са си родени един за друг. И двамата са стъпили здраво на земята и се наслаждават на връзката си. Въпрос на време е да изпитат и истинската любов, в момента (както в началото на всяка връзка) все още се опознават и са предпазливи, но все повече се отпускат.
Георги е срам за мъжете. Тоя не е нито алфа, нито мъжкар. Мамино синче ревливо, все някой му е крив, все някой го напряга. От километри му личи, че никога не му е вървяло с жените, бил е смотаняк и затова си е впрегнал всичките сили поне да има успешна кариера и покрай нея да закачи женско. Герито е ясно, че не е на кой знае какво интелектуално ниво, но пък тя не се и опитва да се надскача - съвсем нормално, хубаво момиче със съвсем нормални мечти и цели. Повечето български жени (че и мъже  Laughing) могат само да сънуват да са на нейно място. Само не мога да разбера защо прехвърлят вината върху нея при положение, че тоя мухльо отначало още му личеше, че работа няма да връши. Сигурно и в секса е зле. Доста е комплексиран според мен, защото никога не е и сънувал, че може да бъде с такава жена като Гергана. Тя пък си е свикнала да е със силни мъже, с характер, но въпреки това му даде шанс в началото. А тоя мяка нещо там, цупи се само ... ми няма как да стане. Дано другия път да има хранилка. Както каза Светлана - дървен философ, който ще си седи цял живот сам.

# 16
Повечето български жени (че и мъже  Laughing) могат само да сънуват да са на нейно място.

Това е тъжната истина. Затова Петър Стоянов онзи ден каза, че децата на неговото поколение не са в България отдавна. Защото търсещите и явно "ненормални" хора не се задоволяват с това, за което мечтаят повечето в България.

# 17
Не знам защо се опитаха да прехвърлят цялата вина върху Гери...
 Как търпи това нещо..., той я обижда, мъчи се да и срине самочувствието, избива си комплексите върху нея и после - тя виновната...
Я някой на мен да ми каже,че съм ,,тъпа кифла,, и то в нац. ефир, няколко пъти... ... свят ще му се завие....
Много е търпеливо момичето и много сдържано....
Жалко,че са ги обвързали с договори за 5 седмици и не може да си тръгне по-рано.....

# 18
Герито е ясно, че не е на кой знае какво интелектуално ниво, но пък тя не се и опитва да се надскача - съвсем нормално,

И кое е нормалното на това, да знаеш, че не си кой знае какво, и да се задоволяваш с това.
По това се различават интелигентните, знаят колко още имат да учат. Искат да се срещат с по-умни от тях и да надскачат себе си.

# 19

За елементарните потребности Гергана сама си го каза - доволна е от живота си, има добра работа, може да си позволява почивки, дрешки и обувки. Това ако не е "кифла", не знам какво е.

Ако това да имаш добра работа, да си доволен от живота и да можеш да си позволяваш почивки и неща, които ти харесват значи да си кифла, то Прашинке си не само много комплексирана, но и завистлива.

# 20

За елементарните потребности Гергана сама си го каза - доволна е от живота си, има добра работа, може да си позволява почивки, дрешки и обувки. Това ако не е "кифла", не знам какво е.

Ако това да имаш добра работа, да си доволен от живота и да можеш да си позволяваш почивки и неща, които ти харесват значи да си кифла, то Прашинке си не само много комплексирана, но и завистлива.

Комплексирана си ти, защото всеки път се жегваш, като заговоря за "кифли". Явно имаш съмнения относно собствената си класификация.
Моето семейство има среден доход. Изплащаме ипотека, гледаме 2 деца, парите ни стигат и за дрехи и за излизания и за почивки. За какво по-точно завиждам на Гергана?

# 21
Не разбрахте ли,че за Георги, всички красиви и успели жени са ,,кифли,,... Laughing Laughing Laughing

# 22
Току-що установих, че и аз по дефиницията на Прашинката съм кифла.
Но пък по подразбиране, тези които имат добра работа с добри доходи, доволни са от живота си и си го харесват, могат да си позволяват почивки не само у нас, а и по света, могат да си купят дрешки, обувки /припадам на тоя критерий с дрешките и обувките, обаче/, даже и жилища могат да си купят, очевадно не са интелигентни.

# 23
Добави към профила си и повърхностно възприемане на думите на хората. Явно е, че не си разбрала, че за да спаднеш към групата на "кифлите", трябва изброените неща да не се допълват от други интереси.

# 24
Ти как разбра, че Гергана няма други интереси? В предаването изобщо не наблягат на интересите на участниците. Явно имаш гадателски способности. Не че защитавам Гергана, но аз никъде не съм видяла в предаването каквото й да било за интересите на участниците. Дават само битовизми и взаимоотношения.

# 25
Антония и Атанас - в повече ми идва тази еуфория при тях, ама дано им се получи.
Светлана и Стефан - много внимателни пред камерата и не ми е ясно как са при тях нещата.
Гергана и Георги - не знам защо решиха точно най-интересната двойка да я представят по такъв негативен начин. Ясно е, че се е получил сериозен сблъсък при тях, но какво, защо и как може само да гадаем.

# 26
Следващият епизод ще е интересен ми се струва. Ще гледам зорко Стефчо дали ще хареса повече Герито  Mr. Green
А като казах Стефан, струва ми се, че е от хората, които по принцип не правят компромиси. Тъй като психоложката като го попита до сега за тези 20 дни случвало ли се е да направи компромис, видя ми се доста, как да кажа, все едно това не е за него  Mr. Green

# 27
  • София
Току-що установих, че и аз по дефиницията на Прашинката съм кифла.
Но пък по подразбиране, тези които имат добра работа с добри доходи, доволни са от живота си и си го харесват, могат да си позволяват почивки не само у нас, а и по света, могат да си купят дрешки, обувки /припадам на тоя критерий с дрешките и обувките, обаче/, даже и жилища могат да си купят, очевадно не са интелигентни.
И аз така, но при мен всимките ми проблеми идват от това, че не харесвам ИКЕА. Както разбрахме не мога да мисля Joy

# 28
Доколкото разбрах Георги я е разпитвал за колегите, за работата, за политическите възгледи и може би за много други неща. Той я провокира да говори за себе си, тя се цупи. Сексолога я провокира, тя се цупи. Дори Стефан говори повече и има обосновка за своите желания - не иска декорации, защото събират прах и всякакви други, има собствена философия за това, кои различия са важни и кои не. Много по-плътен образ.
Не разбирам, защо го играеш такъв либерал, Seti?
Имаш способността да разглеждаш нещата от различните им страни (доказано в постовете ти) и гледаш от високо на материалните неща (не са ти висша ценност). Аз лично те уважавам и никога не бих те сравнила с Гергана. Даже и обидите ти към мен ти прощавам, защото си знам, че не съм такава, каквато ме наричаш.

# 29
обаче ни отива Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт