Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 537
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Честити месечинки на Таня, Габриел и Ивана и специални поздрави за вчерашната месечинка на Стиляна на east_lights! Много здраве и късмет на мъничетата.
Еast_lights, ще се радвам, ако се включиш отново Hug

# 46
Изабелка радвам се, че сте по-добре.
На болничките скорошно оздравяване.
НА месечинките - честито.
Кат Давид прави нещо подобно когато се напишква. Дано и при вас е просто някакво временно явление.
Исках много да пиша ама отивам да дремна. Снощи бях на банкет. Давид за първа нощ заспива без мен. Е прибрахме се към 22:00 ама пак е нещо за 10 месеца. Моето момченце е заспало бързо, ама през нощта пак си се буди честичко.
Аз утре съм на гинеколог да видим как е положението при мен след раждането. А днес сутринта след едноседмични опити успях да взема на бебо урина и чакаме резултати.

# 47
 Кат и аз се присъединявам към момичетата. Дано няма нищо тревожно при Викичка. Моят Ици пък се втриса от време на време.Забелязала съм , че го прави ,когато пишка. Няма възпаления по пишлето и дупето и не знам каква е пичината.Освен това се обръща от гръб по корем само наляво,може и на другата страна , но не го прави. И аз съм се замисляла дза го консултирам със специалист , но за сега си мисля , че може да изчакам.И на мен ми минават разни лоши мисли , но нали народът е казал " Да те пази Бог от това , което ти го мисли майка ти". насистина ние майките си представяме  винаги най - лошото . Може би това е начин,  да сме винаги на щрек и да бдим над рожбите си.
  Честито на днешните месечинки Таня , Габриел и Ивана.
 Сега открих  , че с Джой пак сме писали заедно и видях , че и Давид се втгриса като пишка. Стискам палци неговите изследвания да са добри и да посрещнете празниците спокойни и здрави. Искам да споделя , че и аз като бебе съм боледувала от пиелонефрит. Нямам никакви последици от него и до ден днешен не съм страдала повече от бъбреци.
  Изабелко, [/b] много, много се радвам , че най - сетне има светлина в дъното на тунела.
  Момичета, и аз не съм в час с тази сребърна вода , от къде се купува.?Дефицитна ли е ...? Кас моля , обясни и на мен.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 12:09 от Камчи

# 48
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС-СВ.ДАНАИЛ- Embarassedкато мен Simple Smile

# 49
ididdi честито ти, да си жива и здрава.
http://banici.net/
Кас, Ави ще я навестим и ще и дръпнем ушите на педката, дето иска да се скатава от работа.

# 50
От два дни не мога да се запиша  Crazy ту някой ме вика, ту нета спира, ту ми седнат на компа.
Влизам да пожелая здраве на всички болнички.
Да ви покажа новите клипчета (снимам с телефона, щото камерата ми е с касета  Tired трябва да сваля цялата касета и да деля клипчетата)  
 http://myrik.multiply.com/video/item/8
http://myrik.multiply.com/video/item/9
И да се оплача че снощи Емичка падна от спалнята в съня си, много се уплаши, аз също, плака доста, а аз се тресях. Сутринта в 6ч я усетих твърде топла, станах и мерих Т, 38.9*, изчаках един час, не мърда, все такава. Доспа ни се и на двете и дадох нурофен и заспахме, Буди се два пъти с много рев, неутешим. Т обаче спадна веднага и повече не е вдигала, няма и никакви симптоми, мисля че са зъби. След малко отивам при педи да видим гърлото, ако има нещо заминавам в Бургас при Хом-ката, ако не, ще чакам. А тия четирите дето са се напърчили ми иде да им пукна венеца аз, от седмица прозират ясно, какво чакат не знам  Crossing Arms
Днес имаме вода, ще се измия реди да изляза, празник направо  ooooh! Ставам да се стягам за док.
Готи са добре, слава Богу. Разхождат си се и мислят за нас  Hug Поздравени сте от нея!
Слънчице кажи на педи да си купи нов кантар  Crossing Arms Ама че хора!

# 51
Здрасти!
Провокирана от поста на Валерия,реших да се възползвам от направлението си АГ преди да му изтече срока и вчера бях на преглед.Оказа се че като съм такава мърла да си влача по1 мес.течение без да ми пука,влажната среда е предразположила добър живот за гъбички Closeта сега съм гъбясала според док SadАз нищо не чувствам нито парене,нито сърбеж,никога не съм имала и незнам и незнам всъщност какви са симптомите,но разбрах,че е доста скъпо лечението,за два дни хапчета+ мазило 57лв. ooooh!
Мисля,че следващия път,ще съм по бдителна Thinking
Викат ме.После ще си допиша,зашото исках още нещо да пиша,дано само го помня Embarassed

Ми да си довърша  тук гледам никой не е писал след мен....
Каси,добре сме мило,благодаря,че питаш Hugама тези ПУСТИ сополи-сухи,заседнали горе и само я ядосват Closeслагам в нослето някакво вазелинче което по-принцип било за очи ,но педи каза да слагам в нослето за да се разтечнят проклетите и да излизат на вън сега видях как  се казва-"хидрокортизон"така се казва гелчето.
Катт,мисля,че нищо и няма на кулката Вики,но ти като майка си знаеш най-добре,щом се притесняваш идете да я видят,и пиши как е минал прегледа.
Много се радвам за излекуваните деца Hug
А болните да се избавят от болестите,колкото се може по-бързо Praynig Hug
Мери,ужас и аз понякога така се стряскам,детето се успокоява бързо,а аз още се треса 15 мин след инцидента...тя майката го преживява стократно Tired
Мислили ли сте да сложите нещо като предпазител на леглото,или да постелите възглавници на земята newsm78.Аз когато взимам хубавата при мен почти не спя,за да съм нащрек да не падне ,или да не я смачкам,при все,че тя винаги спи от кум стената и нама как да падне,ама има моменти се буди и поча да ме катери(Аз нали съм планина Embarassed)та тогава ме е страх да не се прекатури Rolling Eyes
Гледах клипчетата,Ема е вече по-уверена наистина Peace
Аз от как се похвалих за двете ни случайни крачки,детето спря да ходи само.Върви като се подпира я на кашон,я на табуретка,или я държа с една ръка.Усещам я ,че не ме държи силно и здраво от страх а колкото да си мисли че има опора някъде Rolling EyesНе бързам и няма да го насилвам детето когато е готово да си върви,сега е в период на катерене.
За майчинство 12 месеца говориха,че трябвало от новата година който иска 1 год 90%да се е осигурявал 1 година за тях,а не като преди 6 мес.Включваха се бременни жени,които си изказваха недоволствата..но като цяло мися,че няма да ни огрее т.нар."заварено положение"..Па живьом,видим bowuu

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 14:09 от elenia

# 52
Идиди честит Имен Ден,много здраве и щастие
Еленийка,не така бе,сега и реколта се оказа че отглеждаш,ами остава и да осъществиш добре продажбата и ще си напред с парите за лечението й WinkКофти ама така е,разходи,разходи...как е Стела-Хубавела?Оправи ли се?
Мери,много сори мила-голям екшън сте имали,ама тя накъде е пълзяла буба-надолу ли?А ако успееш да извадиш напърчалите-скокни да извадеш и нашите,така са и нацъфкани ЦЕЛИТЕ! венци,че явно са се наговорили дружно да избият пущините.
Камчи,може просто да е своенравен малкия затова едностранчиво да се обръща,а ср. вода е от аптеките и струва някъде към  newsm78 2,3лв.Има я навсякъде не е нещо дефицитно.Но има аналогично лекарство за дезинфекция на нос ,уши и уста Отипакс или нещо подобно беше,само че струва към 10,12 лв. често са се опитвали да ме пробутат него с презумцията ,че ср. вода има много кратък срок на годност-а то не е така.
Джой,айде стискаме палци и за теб утре,браво за урината Grinning
Ето и нашето каубойско семейство hahaha

Мери Winkвидя ли приликите Hug

# 53
  • Sofia
Кас, под шапките нали няма изненади?  hahaha
Конете им пред ВЦ-то ли ги вързахте да чакат?  Laughing
Одеве като се прибирах младо циганско семейство вървят срещу мен и ги чувам как си говорят и мъжа казва на жената "Ти шА караш колатЪ, чИ мИ болЪт шЪпите!" беше казано по-скоро като команда, а не като молба съответно жената само кимна и ме подминаха, минута след това ги виждам как профучават покрай мен с една дърта кранта, която тегли една каруца а жената хванала юздите /кара колата  Mr. Green/ и крещи: "По бавно бе Асенеееее, шА ни изтрепаш!".

ididdi, честит имен ден, със здраве да си носиш името!   bouquet
Честито и на днешните месечинки, живи и здрави да са!  Hug

Мери, това ми е най-големия страх да не падне от леглото, да чукам на дърво не ни се е случвало до сега, но не искам и да ни се случва, държа една кошара залепена за спалнята точно с цел да го играе преграда, не я ползваме нито за спане, нито за нещо друго само пази ако се търкулне да има къде да тупне на меко.
При нас е наследствено, аз ако нямам нещо което да ми показва до къде мога да се връткам обикновенно съм на земята заровила нос, Пламена все още спи с ограничител, няма ли го и тя се озовава на земята, Ева ще я видим как ще е, дано тя поне прилича на баща си.
Много е сладка Емма.  Grinning
Еления, да не те стряскам обаче гъбите са много упорити и се лекуват трудно, с тези 57лв мога да ти кажа, че тънко си се разминала, все пак 1-2 седмици след лечението отиди пак за секрет и партньора ти също не е лошо да се лекува, че иначе ще си ги менкате до безкрай.

Бубе, няма за какво, от сърце е всичко да знаеш!  Heart Eyes

# 54
КАС...липсват ви само конете и..  ...твоята шапка......

Мери..наистина е страхотна Емма,доста е сигурна вече ,браво и се пазете,не можеш ли да я оградиш с нещо около леглото.. Thinking
ИЗАБЕЛКА..много съм щастлива за вас..  bouquet
ЕЛЕНИЯ...дано ти минат по-бързо тези гадинки.. Hug

ЗАЩО ПЪК САМО НА ЕЛХАТА ДА ИМА ЛАМПИЧКИ... hahaha

ДЕЗДЕМОНКА ..за теб..  bouquet
ВАЛ...чаках първо да прочетат какво пише на тях... Joy hahaha

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 15:13 от бубето 29

# 55
Здравейте!
Партито не беше нещо особено, кръчма и една певица селянка, дето и чалга пееше фалшиво, добре, че поне изсвириха 2-3 хора, че иначе съвсем щеше да ми се надуе главата.
Днес сутринта ми смениха водомерите и досега чистих - предколедно се изръсихме с 200 лв, а ще ги пломбират след Нова година - тогава още 40 лв.  Twisted Evil По-кофти беше почистването на къщата + основното измиване на банята и на тоалетната, няма да ви казвам колко е хубаво с майстори у дома. Поне Блажко и Маги кротуваха, та успях да си свърша работата. Но съм категорична, че за довечера няма да готвя  Crossing Arms, искам на ресторант и малко около мен да се повъртят.
Еленийка, много гадно това с гъбите. С Митко бяхме вложили за лечение почти колкото за една малка и не лоша кола, когато докторът на Джой ме излекува като с магическа пръчка с едно лекарство, което струваше 12-15 лв. Да е жив и здрав този човек!
Кат, дано да са само излишни притеснения!  Hug
Бубе, усмихваш ми деня с тези хубавици!   bouquet
Кас, страхотна снимка!  bouquet
Отивам да полегна малко, че скоро някое диване ще се събуди и ще иска закуска.  Crazy

# 56
  • София
Добър ден Grinning

Кат, дано всичко с Вики е наред. Когато Георги беше бебе нямаше ден, вкойто да не ми се стори нещо странно в поведението, да не си въобразя нещо. Един ден снаха ми ми каза "Престани, не виждаш ли, че имаш едно перфектно бебе?". Та тогава това ми състояние си го кръстих "Синдром на първото дете". Надявам се всички притеснения да са били излишни.

Кас, голям каубойски тандем  Grinning

Бубе, тъмната снимка е страхотна Grinning

Мери, Емма наистина е станала доста по-уверена Grinning

Валерия, като кликам на подписа ти директно ме изпраща на моята зоологическа градина, направих аз регистрация, но едва ли ще играя, та мисълта ми е брои ли се това като кликане за твоята градина?

Изабела, и за тебе кликам Grinning

Еления, много неприятно, но наистина трябва двамата със съпруга ти да се лекувате.

Ето и веселбата у нас, елате ни вижте Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=SicLO9tz4eg

http://www.youtube.com/watch?v=0vOS4UJWG00

# 57
Бубе,прекрасни са!!! Heart Eyesособено любимата Вяра Blush Heart Eyes
Кас  hahaha Joy Joy Joyвкарвате нова мода а? Thinking
Чара да весело е при вас!Големи сладури си имаш Heart Eyes Heart Eyes
То и при нас е весело....
Вчера след като ми развалиха настоението с гъбите,се наложи да си купя ботушки(представяте ли си-жълти ) Т детето да не е капо и взех количка за кукли,обаче в нея кукли не се возят Tired
Ето: http://www.youtube.com/watch?v=xzv63BM0Xvk
А тук януарче и февруарче воюват за кутия цигараи  http://www.youtube.com/watch?v=-3DsDgRKmmk&feature=channel_page

# 58
  • София
Ето ме пак съм на линия да видя Каттт писала ли е, но нейсе Rolling Eyes
Честито на месечинките и именниците    bouquet   Hug
Анна е добре вече. Кръвните изследвания са супер, а вируса е на път да бъде преборен:). Остава само леко хремаво носле, което е на път да пресъхне Grinning
Еленийка, мила, хидрокортизона е кортикостероид и в такъв аспект не съм съгласна с безразборната му употреба Naughty. А за гъбите има едно, което струва 20 лева, но се слага еднократно и е ефективно (питай доктора за него) казва се Гиназол. И определено и мъжът ти трябва да измаже малко кремче, но нека пак доки да каже!
Кас, Отипакс са капки за уши Wink. А сребърна вода е това например, като според мен във форма на спрей е удобно за нослето: http://arcol.hit.bg/
За майчинството- хваща ни, но най-вероятно няма се изплаща със задна дата, както и няма да се преизчислява базата (тоест остава 6 месеца за нас, а тези, които излизат след 01.2009 са вече 12 месеца, но и при друг праг, които за нас беше по-нисък). Така че най-вероятно ще получим парички за 1-2 месеца (според кога детето ни става на годинка) и толкова.
Вал, за "сиганката" и Асан щях да изцвиля като горкото животно и да събудя чавето, молят' съ внимавай с хумора по никое време:)))
Малките пиромачета Heart Eyes и каугърлчето са за настискване и намачкване Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Бубе, Кас Hug
Мери, браво на Емма, много бързо се престраши! Анна още я е шубе, въпреки че прави по няколко крачки от време на време, но за прощъпулник не става още Thinking. Общо взето няма голяма промяна откакто се пусна за пръв път Laughing Внимавайте с паданията...ако трябва дъски заковете, не знам точно как изглежда и дали ще стане, но малките ни бръмбари са станали страшни джигити и трябва да се внимава много! Crazy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Оф, сега ще чета и ще допълвам:)

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 16:30 от ephrossina

# 59

Ето  ви снимка на 99 процентово кърмаче. Не иска и не иска да се храни с лъжица , и туй то.ако и давам храната с пръсти може да се излъже...
И един специален поздрав.Симона обожава тази песен и танцува като пощуряла на нея http://vbox7.com/play:75870b53

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 16:43 от pavi04

Общи условия

Активация на акаунт