Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се захранва водоснабдителната система в Йерусалим?
Какво е двуезичието при децата в Израел?
Как се осигурява захранването на водоснабдителните системи в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се захранва водоснабдителната система в Йерусалим?
-
Какво е двуезичието при децата в Израел?
-
Как се осигурява захранването на водоснабдителните системи в Израел?
-
Какво се случи с руския туроператор в Израел?
-
Какво е Ханука, как се празнува и какъв е споменът, свързан с този празник?

) Но разказите й винаги са били по-скоро исторически от колкото "религиозни"- разбирате ме надявам се какво имам предвид, надъхани и отричащи всичко, което не е по канона (между впрочем създаден четири века след Исус и естествено създаден по "мярка"). За баба ми беше важно учението само по себе си - да има човек вяра, да бъде добър и т. н., а не че на Анин ден жените не трябва да работят например. Не делеше хората на евреи, мюсолмани и прочие. Сега вярвам, че Бог е пращал много "вестители", за да ни "напомнят", че сме се отклонили от "правия път". И категорично отказвам да вярвам на обсипани със злато уядени "божии представители" под каква форма да е Вярата ми. Може още много да се говори и спори колко от нещата, в които вярваме действително са се случвали или са плод на нечий мозък, за да е по-удобна "вярата" (пример въпросната дата 25.12. е празнувана и преди Исус Христос).... Спор сигурно ще стане ама темата е за Израел и спирам дотук.
мисля ,4е те разбрах сега по ясно. И при нас там където живеем има много мултикултурни разли4ия, разли4ни религии..един миш маш е просто,в у-щата също
даже на смях ме избива мен понякога,деца са ...възприемат нещата доста буквално ,споко...ще мине и замине...Домашната, семейната среда и стабилна ориентация вътре - рано или късно оказва влияние за мирогледа на едно дете,така 4е твоята роля никой не може да я отмени.
! Празнуваме с всички.
...не е направила у4ителката 4ак толкова голямо ''престъпление''...просто си говори за Исус по време на Коледа в една християнска държава ..
Тези дни ще снимам пак, но този път на дневна светлина и цялата украса 

,честно да ви кажа чудех се дали ще има тази година,защото с шефове евреи,които не празнуват тези празници...така де интересно ми беше.В офиса им няма да почиват всички предложени дни,защото някои трябва да се отработват в събота и шефа им не се е съгласил понеже пази шабат.