Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 256
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Ние за коледните празници ще заминаваме.Жоро ще е при баба и дядо TiredОще от сега му мисла,не съм оставяла детето така.Малко ми е кофти Tired
аз пък имам нужда да остана без децата.обаче за последните 5 години,ми се случи само веднъж.и звънях на майка ми ,100 пъти.хубаво е и децата да си починат от нас ,и ние от тях.Ади е сополива,нищо не я оправя.Записах я при Кънева в ИСУЛ,отзиви някой да има.Препоръчаха ми я като добър диагностик.Май вече откачам с тези сополо,и на никой лекар нямам вяра Tired

# 151
  • София,
Здрасти, тук съм не съм се загубила споко!
Днес цял ден тичаме по лакъри пак, направихме изследвания ,но съа добри, няма проблеми, кръвта е супер, а урината явно не сме я взели много стерилна, защото имало съвсем леко завишение, но явно не е нищо, защото тя няма Т, а и кръвтя няма отклонения, ох незнам. Иначе прегледа при др. Куфарджиева мина добре, засега е добре, дробчето е чисто и няма спазъм. Дано се оправим. явно нясасъв вирус е разстроил само стомахчето и затова повръща от рефлукса и то само вечер, апетит няма все още и е малко жълтичка като че ли
ама то е от това, че не се храни нормално и не ще нищо.

ПАли - кажи му да отиде на ул. Здраве там  срещу Майчин дом има две аптеки - едната е с тъмни стъкла и решетки на прозореца и вътре ги правят и даже ги има направо готови, да ги вземе от там, тя се пада не първата аптека срещу входа на МД, а малко по надолу по улицата.

# 152
Радвам се, че Детето е добре Семирамида! Viki _76,видях, че си тук BlushВиктор как е ?Видях снимката  от колажа.Много е порастнал Hug

# 153
  • Варна
Привет!  Hug
Надникнах да видя как сте.
Гери, много е хубаво, че за малко ще се откъснете от мъника. Да се почувствате "бели хора", а после като си го вземете ще ви е още по-мил.  Hug
Семирамида, радвам се, че не е излязло нищо тревожно от изследванията.
Пали, дано с тези капки се стабилизира Ади, че много се измъчихте.
hellche, как са малките бандитчета?
АнМари, хем ми стана смешна случката, хем се замислих, че на Джони сигурно не му е било до смях. Laughing
Bordima, как си?
Ние сме добре. Вики само като ме види да чета и ми затваря учебника (даве веднъж го изхвърли в гърнето си  Joy). Наистина много е пораснал. Е, още не говори, но се опитва.
Отивам да гледам снимките от колажа.  Heart Eyes

# 154
  • София,
ТОва Виктор на ТОни ли е http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320113&pid=9474741? newsm78, чудя се защото не е надписана снимката! ТОни ако е той да я надпишем.  А ще помоля мамите дето са качили снимки в албума "За КОлажа" - да ги качат и в другия албум "Колаж",а този ще го изтрием, защото така стават два албума и е доста объркващо,  newsm78 а и ако може снимките да са надписани, ако не успеете да ги надпишете пишете в темата кой номер снимка е, за да може ние да ги надпишем, или по точно Ан - Мари да знае после кое дете на кого е! Hug

Гери не му мисли толкова, все пак и ние имаме нужда малко да починем, приятно изкарване Ви пожелавам.
И аз отивам да стягам багажа и утре ще заминаваме, болни не болни, все тая, писна ми и аз искам да почина малко! Sick

Да знаете, че ако не пиша от утре в темата сме заминали, да не ни мислите много, а там нямаме комп и нтернет! Пожелавам на всички весели и приятни празници, да няма болни дечица и много подаръци да получат от Дядо Коледа! Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 19:00 от Семирамида

# 155
Мами вчера правих прощъпулка на Преслава. Тя милата от два месеца ходи, ама аз покрай моите държавни и все отлагах. Та  хванахме отверката. Беше категорична в избора си. Та инженер или монтьор ще я гласим.
Относно салмонелозата да се намеся като доктор  Mr. Green. Тя винаги протича с висока температура, тежък гастроентерит, т.е. яка диария и повръщане и дехидратация.Понякога в изпражненията има и кръв.Ако има салмонели в храната от детската кухня ще боледуват голяма група деца ссъс сходни признаци  Peace

# 156
Много се радвам Семирамида, че Вероничка е добре. Приятно изкарване там, където отивате и да си отпочинеш добре. newsm51

# 157
А защо аз си мисля ,че е Жорко на Ivanah newsm78

# 158
  • София,
ГЕри знаеш ли май си права сигурно е Жорко на Ивана! ама чакам потвърждение и тогава ще надписвам  Hug

# 159
ГЕри знаеш ли май си права сигурно е Жорко на Ивана! ама чакам потвърждение и тогава ще надписвам  Hug
Моля те ,надпиши и снимката на Жорко HugАз нещо не мога Blush

# 160
  • София
Ами с моя заспал мозък... не съм се доизяснила. "Напиканата" чанта беше моята Simple Smile Реших сутринта да я взема нея, защото е голяма и побра термобокса и дозатора.
Докато я носех аз всичко беше наред... от време на време поглеждах "пликчето" Simple Smile Ама връчих чантата на Джони, и той със замах затвори ципа на джоба и каза "няма страшно" Simple Smile Чак като слязохме от таксито се усети, отвори джоба и с ловки движения на пръстите успя да спаси част от съдържанието Simple SmileSimple SmileSimple Smile Малко кат препикано мушкато ме гледаше Simple Smile В "Рамус" рекоха всичко е ок, "ще стигне" Simple Smile
В Рамус имаше едно момченце на 4г, измъчиха го, лаборантката се скъса да му стиска пръстчето, кара го да тръска ръка, какво ли не. Милото, много си поплака. Алекс се оказа герой, ревна кат го боцнаха, ама после започна да ги нарежда едни дълги... пак се радвам, че все още говори на бебешки  Joy

Джони не успя да вземе резултатите днес. Аз трябваше да искам пасс и да ги проверя по нет-а.

Ако не заспя ще погледна снимките.

# 161
  • София,
ГЕри аз твоята я надписах Hug
Ан - Мари и аз взех сутринта урина първо в колекторче - наелончето дето се залепя отдолу и после обаче веднага го прехвърлих в едно малко контейнерче с капаче на винт, купих си го от аптеката за 0,20ст., та при нас нямаше произшествия, на боцкането плакахме ама нямаше как. Тя вече плаче на всичко и постоянно, така че . Надявам се и вашите резултати да са ОК.

# 162
ГЕри аз твоята я надписах Hug

bouquetСега видях!Благодаря!         AnMary,дано наистина резултатите да са добри Hug

# 163
Семирамида радвам се че сте по-добре.
Весели празници на всички които няма да влизат във форума. 

# 164
          Добро утро Hug

Общи условия

Активация на акаунт