Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 16!

• 31 542
  • 617
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм си харесала digital measuring spoon, или на бг - дигитална мерителна лъжица... Ама като закриват прайзито, не ми е ясно как ще я взема... Даже още не съм събрала бубите за нея...

# 106
  • Плевен
Нора, четох, че се питала за сайта Золикадо. Там лесно се събират точките, то така и не ми пратиха макс пака, накрая ти иска един адрес и трябва да си само от Франция Белгия или още едно, моге би по пощата ги пращат, не ми го дадоха. Казвам ти го за да не си губиш времето.

# 107
Tова не е съвсем така.Вие си запишете адрес,а държавата оставете някоя от обявените,не пре4и.После кодът пристига в секцията за съобщения в самия сайт.Най-редовно взимам от там,а и Италия няма в списъка.

# 108
  • Плевен
Видяхте ли вече могат да се сменят игрите на място,а най-готиното е че има Коктейла.

# 109
Вес , наредила съм се на 15 опашки , на които може би ще чакам 1 година. Ако знаех за какво и за кои магазини са тези чекове щях да се наредя и като ми излезе реда , ако до тогава не ми е писнало всичко ще си планирам една екскурзия до Франция  и ще си ги похарча там. То до тогава много вода ще изтече и много акота има.

anyto благодаря ти но не съм регистрирана аз там а поех ангажимент да ги играя по празниците и тъй като си почиствах компа си преинсталирах скайпа и инфото се е изтрило. Добре, че видях сайта, че е жълт и със животни.

А сега да попитам , даде ми да си отворя хитова игра по желание, при вас как е?  Смятам да избера коктейла т.к. мога да си изпълня куеста. Има и Food Chain, Concerto Ticket, и др. игри. То май може всеки ден да си сменяш игрите.

# 110
  • София
не знам дали сте писали, но дес последната новост в призе.... сложили са гейм либрари...може да си смените коиа да ео настоящите игри с някоя от старите...вкл. и коктейла я има....Wink

# 111
това със смяната на игрите още повече ме хвърля в размисли - защо ще си правят такъв труд, за да махат сайта
общо взето в последно време все промени правят по-него - нещо не е така тая работа както ние си мислехме  Thinking

# 112
vasipan   Peace

Сега пък ми махнаха самолета  и рибката дето обикаля и ми сложиха гадния пейнт бол и Така без нищо да правя и има цифри от 1 до  4пред тях. На някой да му се е случвало? Да не би да е някаква мисия ли що ли ама да предупреждават, че ме стресират така. Друг е въпроса , че на самолета имах 70 игри , които не бях изиграла все още а те ми го махнаха и на всичкото отгоре игрите не са ми активни, може би утре ще трябва да ги изиграя в определения ред. Еееееееееееееее всички игри ми ги занулиха без да съм ги играла  и останаха само тези с номерцата отпред. Имах запазени игри и ми ги направиха неактивни. Какво съм им направила че ме тормозяяят.

Сега пък пак ми върнаха старите игри. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 13:14 от noraa

# 113
На мен на единия акаунт не ми ги даде така номерирани. Направо си смених една игра и си взех Коктейл. А на другия акаунт ми бяха номерирани от 1 до 4 и ми даде да играя ТАКА без да ми е в игрите. После ми върна старите игри, но не ми дава да си сменя някоя от игрите. На първия даде, а на втория само влизам в списъка, но не дава да сменям... newsm78

И аз мисля, че Прайзито няма да го затварят. Няма логика.

# 114
  • E-CLM & CH-VD
Досега четох инфо във форума на прайзи.
Старото прайзи ще бъде прехвърлено към новото през февруари, с всички неща, опашки, парички, всичко. По принцип, за всеки, който е имал акаунт в старото прайзи, ще му бъде запазен акаунт със същото име в бета прайзи. Ако си е направил нов акаунт, с различно име, то трябва да попълни в него същите детайли, като инфо - имена, адрес, държава - като в старото прайзи, за да могат да му бъдат прехвърлени нещата както трябва. Дори някой да си е направил акаунт в бетата с името, което друг използва в старото прайзи, ако детайлите в двата акаунта не съвпадат, няма опасност нечии парички и опашки да се прехвърлят в чужд акаунт.
Видях също, че предвиждат възможност, трансфера на акаунтите да става и с телефонно обаждане до някакъв номер newsm78, което не ми харесва като идея, но и не било крайно решение.

# 115
Не знам дали сте го открили това, което и аз открих - можете да играете всяка една игра. Когато влезете в Game Lybrary отдолу натискате Games Left  и ви излиза списък на всички възможни игри и имате право да играете на всяка една от тях по веднъж/мисля, че на всеки 24 часа/. Party

# 116
  • Варна
момичета, ето го списъка на магазините, от които може да се поръчва с тези ваучери:
http://www.prizee.com/forum-jeux-gratuits-8159_16_1175884_0_0_1_ … deaux-Prizee.html

Ces 3 Cartes Prizee "Kadéos" sont utilisables dans tout les magasins si dessous :  (Liste complète réalisée par Supermammy24)
-Fnac
-Printemps
-Conforama
-La redoute
-Go Sport
-Relais et Chateaux
-Surcouf
-Eveil & jeux
-Truffaut
-Toysrus
-Barbiesrus
-Club Med
-Castorama
-Burton
-Devred
-Vision Plus
-Fnac Voyages
-Printemps Voyages
-Madelios Paris
-Am Pm
-Made in Sport
-Citadium
-Disneyland Resort Paris
-Celio
-Yves rocher
-Jean Louïs David
-Nocibé
-Norauto
-Pierre & Vacances
-Pierre & Vacances City
-Vertbaudet
-Cyrillus
-Somewher
-Agatha
-Petit Bateau
-Daxon
-Best Western
-Tapisserie de Bayeux
-Taillisime
-Graine D'éveil
-Bateaux Parisiens
-Brasseries Flo
-Emmezeta
-Mistergoodeal
-Rush Collection
-Ciné Cheque
-Moulin Rouge
-Thalasso et Spas
-Adventure
-Bureau Center
-Blue Green
-Aubaines
-Anne Weyburn
-Printemps Bijoutier Joaillier
-Aéropilot
-Au Nom de la Rose
-Printemps Sans Carte
-Printemps Bijoutier Joaillier Sans Carte
-Culturespaces
-Grevin
-So'home
-Bernardaud
-Thomas Cook
-Animalis
-Fondation Bernardaud
-Maxilivres
-Bouchara
-Résidences Mgm
-Maeva
-Librairie Mollat
-Planet Hollywood
-France Mongolfières
-Le Repaire de Bacchus
-Un Tour en Mer
-L'occitane
-Cinéaqua
-ZooParc de Beauval
-Chill'Out
-Sportopolis
-Atlantis Cristal
-Casa Alegre
-Jardin Zoologico
-Eldi
-Librairies Charlemagne
-S Comme Sport
-Chateaux-France
-La Valée Village
-Edmée
-Fnac Services
-Moving
-Info-Presse
-Chateauonline
-Open Golf Club
-Comtese du Barry
-Grandes Étapes Françaises
-La Maison de Valérie
-Futuroscope
-Orcanta Lingerie
-Celaïa
-Check Théâtre
-Aquariun St-Malo
-Copampa
-Garden Gym
-Purple Beam
-Chateaux de Vaux le Vicomte
-Mémorial de Caen
-Musée de Tautavel
-Palais des Papes
-Euro Santé Beauté
-Eurodif
-Venizi
-Companhia do campo
-Abreu
-Instituto do Corpo
-Creative Sales
-Papeleria Fernandes
-Vista Alegre
-Fnac Belgique
-Grupo Conselheiros da Visão
-Sephora

Site officiel Kadéos => http://www.kadeos.fr/
Site officiel Kadéos (Liste) => http://www.kadeos.fr/searchmerchant.aspx

от тях само Ла Редут ми е познат обаче....
във форума пише, че могат да се ползват и за пазаруване в интернет.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 18:04 от Teia

# 117
  • E-CLM & CH-VD
Eхааа, това не го бях виждала  Crazy

Е, Ив Роше не може да не си го срещала  Wink - Yves rocher

Доста голяма част са ми познати, но някои са театри, и разни такива места за забавление, като Мулен Руж Moulin Rouge, Дисниленд Париж  Disneyland Resort Paris, Планет Холивуд Planet Hollywood и много други.
Фнак е верига магазини за техника, книги. 

Е, поне вече знам, че ще има къде да похарча чека, ако успея да се вредя за него  Laughing

# 118
  • Варна
Вес, права си  Grinning
сега като се загледах има и други познати имена, ама май вече съм пристрастена към он лайн пазаруването и налитам направо на там....  Joy
Успех и дано го получиш по-бързо!  Grinning

# 119
  • София
На играта Sinkyfrog's Ark от колелото на късмета ми се падна една котка? Какво значи това? Какво всъщност спечелих?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт