Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 16!

• 31 542
  • 617
  •   1
Отговори
# 165
Айдееее, изхарчих си диамантите. Много исках още да събера и така, но знам ли после дали ще мога да вляза пак в клуба  Rolling Eyes. Гадна работа  Close. Взех си лампичката и неоновата химикалка  Simple Smile
Анито, дали да не им пишем  newsm78

# 166
баси как всички сме се наредили в кодето   Joy ,с тез смотаните кодове   Grinning

# 167
Както си играя игрите в www.namuhon.com и изведнъж ми изписа ето това Vous avez 1 Namupack(s) à valider
(Vous n'avez pas encore utilisé un seul Namupack)
. Значи че имам един намук пак нали? Какво да правя сега?

# 168
Честито за намупака. Продавай го, ако можеш, цената е много добра. На мен не ми е давало така, може някаква промоция да има.

# 169
Както си играя игрите в www.namuhon.com и изведнъж ми изписа ето това Vous avez 1 Namupack(s) à valider
(Vous n'avez pas encore utilisé un seul Namupack)
. Значи че имам един намук пак нали? Какво да правя сега?

от колко време играеш там?

# 170
Как досега съм порпускала тази тема  ooooh!
Присъединявам се към феновете на prizee  bowuu

# 171
и аз се присъединявам Hug Grinning Joy

# 172
Честито за намупака. Продавай го, ако можеш, цената е много добра. На мен не ми е давало така, може някаква промоция да има.
Ееее, защо не се появи по-рано , аз вече го изиграх, като незнам как става, чаках, чаках...
Васипан, незнам от колко време играя, но рядко, незнам и как да видя.

# 173
попитах те, защото на новите играчи в един момент им подаряват намупак, който според мене не може да се продава, като го активираш доколкото си спомням ти дава да играеш и на две нови игри - ти видя ли ги?

# 174
 момичета ще ми обясните ли как се играе Food chain?  Flutter

# 175
  • София
Мисията ти я казва рибката в началото - показва ти колко рибки от кой вид трябва да развиеш до възрастни екземпляри. Когато започнеш играта, имаш няколко рибки. Те имат нещо като аура - светло сияние около тях. Когато то изчезне, значи че са гладни. Когато видиш торба, кликваш върху нея, това е храна и по този начин я взимаш. Когато имаш храна (горе в ляво в ъгъла има една консервна кутия, тя ти означава колко храна имаш - 1 торба=1 храна), кликваш където и да е в игралното поле, за препоръчване в горната част, така пускаш 1 храна и рибката отива да се нахрани. Това е за обикновните рибки.
Жълтите риби са хищници, те се хранят с малките оранжеви рибки. Когато оранжевите рибки порастнат (след 2 хранения), те са в безопасност. Отдолу имаш едни балончета с картинки на тях. Кликваш върху някое балонче с оранжева рибка, когато жълтата огладнее.
Сините риби пък се хранят с жълти, пак на същия принцип. Когато рибата порастне, е в безопасност. Затова аз играя така - първо си правя оранжевите рибки големи (според колко трябва да развия), после жълтите, после сините. Засега съм стигала само до синя риба, не знам има ли по-голяма.... Wink Това е основното.
Има една риба, която минава леко на заден план и минава през цялото игрално поле, носейки в уста торба. Ако я вземеш (с кликване) получаваш много храна.
Има един рак, който минава в долната част на игралното поле, като ти взима балончетата. Кликваш върху него и той се ппреобръща, изпуска балончето и изчезва.
Има една кукичка с червей на нея, тя се спуска отгоре и ти трябва да я срежеш (посочваш я и кликваш, като се появи ножица), за да не се хване някоя рибка.
Също така се пази от отровата - тя е зелена на цвят, и когато някоя рибка е гладна и има пусната отрова, тя ще се насочи към нея. Затова аз пускам храна близо до рибката.
До друго не съм стигала, дано това ти е от полза Simple Smile

# 176
vasipan  и аз не видях никъде да ми го пише кода какъв е и затова си го изиграх. Мисля че и така става де. Даде ми да, и на още две игри да играя. Имах спечелени към 2000 и нещо си точки. С намухон пака спечелих близо 4000  Laughing. Но няма в момента май кодове. Как да разбера кога има и каго няма  newsm78

# 177
трябва да проверяваш

# 178
незнайната, благодаря ти много за изключително подробното разяснение Simple Smile

# 179
видяхте ли новата игра в призеето с махс пак prism някой да знае как се играе newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт