Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 16!

• 31 543
  • 617
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сега пък в ЛС-то накрая ми се появи едно "Не ходете там-докладвайте-на-админ" . А го нямаше преди... ?!?
П.С. Потребителя е писал на 13та страница, досега търсих да го докладвам Simple Smile

# 211
аз докладвах на админите тук.
Дано скоро вземат мерки  Praynig
За пострадалите, съветвам ви да пишете на Прайзи

# 212
Има нова мисия в Бета прайзито.. Да се намерят четири моркова из сайта. Единия морков е в една от игрите в ляво. Другият е на въпросителният знак, третият е при Фуракс, а четвъртия мисля, беше в Мон компте, последното в дясно.

Относно дискутираното тук. Не съм получавала ЛС, но благодаря много за предупреждението

# 213
Ами ако не си се логнал в призее то дали пак ще ти го променят.

# 214
имам въпрос
в бета призеето може ли да събираш бубз и да си вземаш подарък

# 215
В Бета прайзито има перли, а не бубс. Подаръци още няма, защото се чака миграцията от основното прайзи към бета прайзито, след която бета прайзито ще стане основно, а старото няма да го има.

# 216
благодаря

# 217
ти колко перли си събрала

# 218
Здравейте, много кофти това за откраднатите акаунти.  Confused
Благодаря за предупреждението. Ама се чудя за какво са им като някои данни не могат да се сменят.
Дано се оправят нещата.

# 219
  • София
Момичета, може ли да ми разясните как се играе Yodi на сайта http://www.misteuro.com/ ? Също и Night Speed. Благодаря  Hug

# 220
Yodi - с цифрите задаваш едно число от 1 - 50 и натискаш GO, играта също определя едно число
от по-голямото се вади по-малкото и сумата която се получи, толкова крачки прави - целта е да не падне от върха, тоест да прави по малко крачки
например ти пишеш 25, играта пише 36 - той прави 11 крачки
уф дано го обясних разбрано  Simple Smile
за колата не мога да ти кажа - доста е тъпо и дълго като игра, аз не я играя

# 221
  • E-CLM & CH-VD
За колата - на определено време минават знаци, и ти казват какво ограничение имаш в скоростта,  тогава трябва да се намали. Знаците са като кръгчета по трасето, затова трябва да се дебне кога има кръгче, и после горе вляво мисля, изписва колко км е ограничението.

А Йоди, горкия човек. При мен само се пребива  Laughing

# 222
Moжв да не е тук мястото,но и аз да попитам за http://www.misteuro.com/  .Имам събрани доста euro,но за наградите искат точки ,трябва да се разменят ли ,или  Thinking .

# 223
И аз се питам това newsm78

# 224
нямам идея, аз затова спрях да играя там - имам евро, но с него не може да се пазарува

Общи условия

Активация на акаунт