Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 16!

• 31 544
  • 617
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Вие се оплаквате, а аз да се похваля  Mr. Green
Благодарение на забравилите вчера да си потвардят, днес на опашките съм значително напред! Ха-ха-ха. На чадъра мърдах с по 2 места напред през ден, а само вчера 33 човека са отпаднали. Е това ако не е късмет....
Иначе, съжалявам за Айнур че е збравила, щях да се кефя повече ако само чужденци бяха отпаднали, ама какво да се прави.

# 256
Марги  Hug
anyto, браво, радвам се поне за тебе  Hug. От яд даже още не съм се наредила за нищо  Mr. Green. Аз не играх за чадърчето, значи са отпаднали и други  Mr. Green, да се успокоя поне че не съм сама  Crazy

# 257
  • Плевен
aynur, ами ти не си ли в клуба да ти се потвърждават автоматично,1 но явно не си.
Ами по-добре се нареди днес, че с тия презници сигурно доста хора ще забравят, а пък отпадналите пак ще се наредят и да можеш да си по напред. Успех!

# 258
Здравей те!Аз направих вече 100 дни в тая игра и още не съм се пробвала да се наредя някъде.Май първо трябва да проуча как става newsm78  доста неща не са ми ясни... Grinning

# 259
Някой да си е поръчал подарък и да не е пристигнал аз си поръчах и на двата акаунта на единия Prizee Tattoos и пише че са ми го пратили на 17/11/2008
а на другия Mini jigsaw- мини пъзел на 23/09/2008
и все още ги няма дали ще пристигнат или няма newsm78 .

# 260
# 261
# 262
AGV,не е нужно да пишеш по три и повече поста  Stop

за подарьците-случва се и да не дойдат,благодарение на бг пощи  Whistling

# 263
извинявай ама бях писал нещто друго и после неможах да го изтрия и го редактирах

# 264
На мен ми се е случвало - точно с пъзела  Rolling Eyes Писах им и ми отговориха, че трябва да изчакам 3 месеца от изпращането и ако до тогава не получа нищо, ще ми го идпратят отново  Peace

# 265
и после какво стана Rolling Eyes

# 266
Ето, отговарям и тук за останалите  Simple Smile
Тези дни изтекоха трите месеца - скоро като им пиша, ще споделя какъв е бил отговора им  Peace

# 267
На мен тези дни ми дойде големия пъзел. Пратили са ми го на 10.12. и го получих на 22.12 . Според мен проблема е в пощите.

# 268
  • София
Момичета, къде са тези пъзели? Аз търсих и не ги намерих  newsm78

# 269
  • София
Някой да си е поръчал подарък и да не е пристигнал аз си поръчах и на двата акаунта на единия Prizee Tattoos и пише че са ми го пратили на 17/11/2008
а на другия Mini jigsaw- мини пъзел на 23/09/2008
и все още ги няма дали ще пристигнат или няма newsm78 .

при мен от 10 са пристигнали 3....и то най-никаквите....
но според мен проблема е в моят пощенски клон...така да се каже....

Общи условия

Активация на акаунт