Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 16!

• 31 542
  • 617
  •   1
Отговори
# 75
Вес, и при тебе ли е така? Наистина незнам как ще я играя. С хака съм на мозилата. На експлорера нямам хак, смятах да пробвам и там да го инсталирам, ама сега като те чета и ми се струва че ще е същата работа. Ако има някой идеи как да се оправи проблема, да пише  Praynig

# 76
Вес, и при тебе ли е така? Наистина незнам как ще я играя. С хака съм на мозилата. На експлорера нямам хак, смятах да пробвам и там да го инсталирам, ама сега като те чета и ми се струва че ще е същата работа. Ако има някой идеи как да се оправи проблема, да пише  Praynig

Айнур ако не можеш да играеш цветенцата с удоволствие ще ти ги изиграя. Пиши ми на лични. Ако някой иска хака да ми пише на лични,  ще му го пратя по скайпа .

# 77
  • варна
ето че ви намерих

# 78
Нораа, благодаряяяя   bouquet

# 79
На вас даде ли ви да играете и днес на колелото на съдбата.. на мене и на 2-та акаунта ми даде, даже на единия спечелих 0.35 буби

# 80
  • София
дааа дава...даже 0,30 бъбс ми даде Simple Smile))

# 81
На мен за 3-ти пореден ден ми дава да играя на Колелото. Първия ден спечелих огледало за колата, втория ден0,35 буби, днес пак ми даде 0,35 буби. Само на единия акаунт ми дава да играя. На другия акаунт като искам да играя постоянно ми дава ГРЕШКА.  Tired

# 82
Здравейте. Търся си клан и ако може да се присъединя към вас ? Сребърен (2ри) ранг съм на 26%. Благодаря

# 83
  • Враца
На мен за 3-ти пореден ден ми дава да играя на Колелото. Първия ден спечелих огледало за колата, втория ден0,35 буби, днес пак ми даде 0,35 буби. Само на единия акаунт ми дава да играя. На другия акаунт като искам да играя постоянно ми дава ГРЕШКА.  Tired
Обърни на френската версия..и при мен беше така..там не дава грешка..

# 84
margi_vr Благодаря!   bouquet Heart Eyes

# 85
  • Варна
за колелото пише,че всеки ден има по една безплатна игра.
с макс пак-още 5 игри

# 86

Вие не прочетахте ли правилата... нали с пускането на вяка нова игра ви пишат в NEWS аз там видях-беше на английски , разбира се...!

# 87
Днес ми даде да играя и на другия акаунт и то без да сменям на Френски.

Поли, защо ме цитираш и пишеш - не четохте ли правилата????

# 88
Ох моля за помощ. Издирвам един сайт за игрички золокадо зоокадо или нещо от сорта с едни животни, жълт фон.

# 89
Нораа, това ли е http://www.zolikdo.com/  Hug

Общи условия

Активация на акаунт