Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 216
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Ползвам течен перилен препарат на Амуей (Amway) - SA8, уникален е, много съм доволна - икономичен, добре изпира, мирише приятно, не предизивиква алергии. Когато имам упорити петна най-напред натърквам петното с LOC на същата фирма и тогава слагам дрехата в пералнята. Така ми изпра дори смазочно масло от веригата на велосипед по крачола на панталон! Пера и детските и нашите дрехи с него от 1 година. Не бих го заменила с нищо друго. Преди ползвах Rex, Tide, Bonux.

# 271
  • Mostly in my mind
Турсил е турското име нашия Рекс. Една позната си беше взела 9 кг опаковка и ми продаде 1 кг. Честно казно, нямам впечатление да пере по-добре от българския Рекс.

Аз се чудя от къде ми е позната тази лисица  Laughing Иначе не съм ползвала Рекс, че да направя разлика  Rolling Eyes

# 272
Омекотителя на Апта в различните разфасофки е с различно качество. 3 литровия е стандарт , а не концентрат .И Саното 1 литър е по- хубав от големите.
За саното- нищо подобно. Големите разфасасовки са толкова концентрирани, колкото и малките. А за апта, веднъж сипах половината от меките опаковки, които се разреждат и нямаше полза, само беше останал по отделението, защото е гъст.

# 273
Инфото ми е директно от вносителя. Wink

# 274
Инфото ми е директно от вносителя. Wink
Кой вносител? Защото и аз внасям Сано и Апта?

# 275
  • Стара Загора
Ей,мамо Ред на Станислава мамето-имаш прекрасна дъщеря.Голяма слагурана.Да ти  е жива и здрава.  Hug  Heart Eyes

# 276
  • Бургас
Ей,мамо Ред на Станислава мамето-имаш прекрасна дъщеря.Голяма слагурана.Да ти  е жива и здрава.  Hug  Heart Eyes

Благодаря! bowuu bowuu bowuu

# 277
# 278
Аз в момента използвам някакъв измислен (само това имаха в кварталното магазинче)-Елви и Силан,обаче ,колкото и странно да звучи ,доволна съм от разултата.
http://www.buleko2000.com/prepar.html

# 279
Бих го пробвала, но не знам тук дали го има някъде.Заинтересуваме и праха за магическо бяло от този сайт.Ако някой ги е виждал из Варна нека сподели

# 280
Бих го пробвала, но не знам тук дали го има някъде.Заинтересуваме и праха за магическо бяло от този сайт.Ако някой ги е виждал из Варна нека сподели
Отиди в Елитиса до Практикер , там има много изгодни цени и хубави качествени прахове .Има и за хора с алергии .Както течни така и на прах .

# 281
Аз пера с течни прахове-Ариел и Персил (бял бебешки и син за нашите дрехи които са цветни).За тях омекотители не са нужни.

# 282
  • София
Някой знае ли къде в София се продават турски или гръцки омекотители и прах за пране? Да взема и аз да пробвам Simple Smile

# 283
Някой знае ли къде в София се продават турски или гръцки омекотители и прах за пране? Да взема и аз да пробвам Simple Smile

И аз това бях питала няколко пъти, но никой не издава тайната Wink
Иначе зависи в кой район на Сф си, аз намерих в едно магазинче на пазара в Борово - за турски не съм сигурна, но видях гръцкия Скип Hug

# 284
Никаква тайна, не сдте чели цялата тема. Магазин за гръцки прахове има на Красно село - на Цар Борис посока Перник след светофара вдясно на локалното платно, ам как го обясних.... Навремето на ъгъла имаше фризьорски салон, сега уе банка, след нея преди ксерокса, мисля, че е облепено с реклами на Milka. Има освен прахове и омекотители, и шампоани и шоколади.

Общи условия

Активация на акаунт