Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 249
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
аз не ползвам пред пране.бяло пера на 60гр,а цветно на 40гр.предполагам в този случай ще трябва да слагаш прах и в отделението за пред пране, но не знам в този случай какво става с препарата в чашката.предполагам, че и него ще вземе.наистина знам,нека някоя мама която пере с пред пране да ти обясни
Сещам се за 3 варианта:
1. Вариант: пълни се чашката на 2 пъти - първо за предпране, после стопиране с бутон "пауза", изважда се чашката и се пълни за основното.
2. Вариант: използват се горните отделения за прах, като се пълни първо за предпране, по-късно се сипва в това за основното.
3. Вариант: използва се горното отделение за предпране, после се стопира пералнята с бутон "пауза" и в барабана се поставя чашката с праха за основното.
 Аз рядко пера с предпране и съм използвала само 2-ри вариант, но мисля, че и другите стават.
  Hug момичета.
 Явно трябва да намеря решение някакво, защото леко ме дразни това протичане по бутилката на праха и цапотенето по преградките на пералнята. Е все пак не е болка ...ще се навъртам тук, може пък някой да е намерил начин за себе си и да сподели.

# 226
  • Sofia
Сега пера с ОМО. Купих си го от Гърция, с нищо не превъзхожда Бонукса, който си ползвам от години.

# 227
Доскоро ползвах Ариел и Персил и особено от Персила бях много доволна , ама вече са ми малко скъпички и сега съм на Бонукс и никак не е лош. Омекотител пък ползвах преди Ленор, а сега Семана и от нея определено съм по-доволна - дрехите са по-меки и с по-силен аромат. Чашка и аз си имам от някой от праховете останала, но като си купуваш прах поопипай опаковките на различните прахове и може и да си намериш.

# 228
Ариел / омекотител Ленор

# 229
Здравейте, момичета! А за черно пране какви прахове ползвате? Perwoll само съм срещала и Домал, но нещо не съм доволна и от двата

# 230
Ползвам Персил за цветно пране, а за бяло - Тема. Доволна съм, но все по-често вече почвам да се запитвам за смисъла на разните му там омекотители - ползвам Ленор и хич не ми мирише..

# 231
iletovp пробвай друг омекотител, аз ползвах ленор, защото си мислех че е най-добрия (заради рекламите ли или защо?), но аромвата беше краткотраен, после пробвах други и най-много ми хареса Семаната. А що се отнася за омекотителите общо - аз лично съм за, защото не е само ароматът, но дрехите са и по-меки Peace

# 232
За мен най-добрия омекотител беше Коколино, но като го спряха открих Малиция - има го в два аромата, невероятно трайни и приятни. Пради няколко дни извадих от гардероба някои летни блузи, прани миналата есен с Малиция, и още миришат доста силно.

# 233
  • област Софийска
Пера с течен Персиел или Ариел и омекотявам с Ленор.

# 234
Пера с Рекс, а омекотителя е Ленор

# 235
В момента съм с Рекс, а от омекотителите съм доволна от Ленор и Малиция.

# 236
До преди няколко месеца използвах само Ariel, но последната партида от Метро, явно беше някакво менте, защото след всяко пране имах пясък в пералнята и петната си стояха по дрехите. Sad
Сега съм доволна от прах за пране Essex и омекотител Silan.

# 237
Днес гледах по магазините са пусна ли нов бебешки прах за пране Surecare .Някой ползвал ли го е ?Изпира ли добре ?

# 238
Последните години ползвам прах за пране Ариел
и омекотител Ленор.

Между другото ,от няколко месеца ползвам гръцки Ариел
и забелязвам разлика,по-добър е. Thinking

# 239

Между другото ,от няколко месеца ползвам гръцки Ариел
и забелязвам разлика,по-добър е. Thinking

По-добър е, ама и той е прецакан! Tired
По-доволна съм от Скип, но и него трябва да поръчвам, та вече съм в голяма чуденка.
Май от Германия излиза най-евтино и качествено! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт