Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 164
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
brillante Blumen , нямам  нищо против  новия ти ник. Явно си преминала на немски. няма лошо. Не  ми се иска да издребнявам колкото теб - не ме  интересува какво внасяш.  Направи ми лошо впечатление , че една съфорумка   се осмели да каже , че не и пере добре Сано-то , а ти я разкости. Тук сме  за да си даваме съвети, а не да налагаме мнения. Така  поне правя аз. Саното го хявали лично ти като изключително добър , но да ти кажа от едни познати които живеят  в Тел Авив и Ашкелон, че там  никой не го е чувал. Хората   в Израел си перат с много качествени прахове (на които за съжаление не мога да запомня имената  на иврит). Но ти  продължавай да  заклеймяваш тези ,които не го ползват или харесват Mr. Green
Няма да цитирам  марките  качествени бебешки прахове - питай Дедо по-добре, но Сано бебе не е сред тях и спрете да заблуждавате хората с глупости. На прима виста мога  да ти изброя 5 качествени бебешки праха.

и един съвет - когато някой не  е съгласен с мнението ти, то той не  е непременно невежа. Мина времето на комунизма ,когато заклеймявахме инакомислещите. Тука сме всеки да си сподели личния опит.  А не да се караме- забелязала съм , че много обичаш  споровете,което не е лошо стига да е в рамките на добрия тон.

# 301
не успях да намеря магазини за немски прахове  и ароматизатори във Варна..
чувала съм, че някъде на пазар Чаталджа има, но къде точно ако може да ме насочите

# 302
КОТЕ, и аз отдавна търся, но засега без успех.Постоянно питам, но уви...А не ми се вярва толкова пък нито едно магазинче да няма, което да предлага немски препарати

# 303
Продължавайте да си търсите по разните му там малки магазинчета немските прахове.
Като не чувате кво ви пея , така ще е .
Докато се наканите да ме послушате , аз се зарадих с 3 литрови туби с течен прах за 6лв.(бяха на промоция ) а сега е на 9лв.  hahaha hahaha hahaha
И на прах имаше страхотни промоции , вие продължавайте да обикаляте и да търсите .После драснете два реда дали сте намерили , кво и на ква цена???

# 304
Markrit, това на коя марка   е? какво производство и откъде?  На 9 лв - 3 л newsm78 малко съмнително изглежда . Но сподели все пак.

# 305
Markrit, това на коя марка   е? какво производство и откъде?  На 9 лв - 3 л newsm78 малко съмнително изглежда . Но сподели все пак.
Имаш лично , че да не се повтарям тук с едно и също инфо .
Кое му е съмнителното ???Ам че тя цената им е толкова и в Италия .Предполагам че и в Германия е толкова.Само тука набичват едни ценииии . ooooh!
Добре че го открих този магазин , та да не се зареждам от там вече . Embarassed

# 306
мерси за личното. Hug

# 307
A кой е магазина ? Аз ако знаех и ако съм те следила сигурно не съм чак толкоз проста и щях да разбера

# 308
Amazing nice, повече нямам какво да ти кажа. Ти си държиш на твойто. Казах ти да се върнеш назад и да прочетеш, че най- малко пък Сано рекламирам, но явно не си си направила труда и пак ми четеш лекции, че бил нискокачествен продукт. Ок, това си е твое мнение. Ако искаш пусни анкета '' Харесвате ли сано", да се успокоиш. Joy Не '' заклеймявам'' никой. А за Сано не съм казала, че ми харесва само бебешкия гел, а и останалите продукти на фирмата, особено почистващите препарати.
Аз не внасям нищо също да ти кажа Joy и не ме интересува ти дали внасяш. Опитай да не обиждаш и може да си говорим по- нормално. Нито съм нарекла някой ''невежа'', нито ''издребнявам'', нито ''заповядвам''. Това са твои думи, преиначени.
Не желая повече да споря с теб. Ако говориш по темата, може, ако ще продължаваш да ми преиначаваш думите няма да ти отговарям. Mr. Green

# 309
Ivinqvam se  za maimunicata, myja mi nqma Bylgarski na laptop-a.  Ne pozvolqvam na nikogo mentorski ton , a  i dokolkoto moga da 4eta temata  ne e za po4istva6ti  preparati, a za te4ni  perilni  preparati i az mislq 4e to4no po neq se izkazvam.  Priemam zabelejki kato tezi na Dedo - umereni i sys  smisyl v tqh.  A poznaniqta  mi  za  prahovete ne sa6toto vnasqm , a  4isto i prosto kato  potrebitel s 12 godi6en staj v nemskogovorq6ta dyrjava. Mejdu drugoto i az  nqma  jelanie da sporq s teb. Polzvai si Sanoto  sys zdrave Joy Joy

# 310
По препоръки на  много съфорумки, започнах и аз да ползвам САНО и съм доволна.
Ползвала съм и по-добри, но тук изборът не е особено голям!

# 311
Markrit предполагам визира Елитис във Варна, но не този на гарата, а на ул.Никола Симов.
За незапознатите и  НЕварненки  Simple Smile- много интересен магазин, без аналог в страната. Голяма площ, асортимент от козметика, препарати и прахове, добри цени. Е, няма ги вискоия клас оригинални прахове, но наличното е добро и има какво да се купи. Недостатък е, че не поддържат асортимента и количествата. Може продукт, от който сте доволни, да не го намерите отново с месеци. Причината май е в кадрите - или има текучество, или не са с необходимата кадърност. Но със сигурност не е в доставчици или финансова.

Колкото до течния гел на 6 /или9/ лева, в Германия и Италия на цена от 4 - 4,50 евро се продават 1,5 л/20 дози/. Ако този 3л е 20 дози и не е от топ-марките, бих го възприел като нормално. Най-вероятно е нисък клас от малък италиански производител. Което не значи, че е лош. Трябва да се пробва-цената блазни Laughing

Markrit, близо ли съм до истината?

# 312
Момичета,спокоино,всеки си има мнение,а ако всички ползваме еднакви марки,какво ще правят производителите.Аз ползвам Ариел,но оригинален-течните прахове -новите единият е с лавандула,а другият е с парчетата лимон вътре са с омекотители и целият ми дом ухае,но това е личното ми мнение!А за черни дрехи ползвам-течния на Персил.

# 313
Момичета,спокоино,всеки си има мнение,а ако всички ползваме еднакви марки,какво ще правят производителите.Аз ползвам Ариел,но оригинален-течните прахове -новите единият е с лавандула,а другият е с парчетата лимон вътре са с омекотители и целият ми дом ухае,но това е личното ми мнение!А за черни дрехи ползвам-течния на Персил.
Момичета,забравих да спомена,че перът добре,а не само,че ухаят

# 314
Здравейте, а има ли възможност за пазаруване на перилни препарати по интернет? Посочете сайтове /чуждестранни/, с доставка до БГ Hug

Общи условия

Активация на акаунт