Прах за пране и омекотител за дрехи

• 211 953
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
удесна  статия  , но  мисля  ,че повечето  мами  тук отлично знаят това.
Затова  не купувам от  Бг: прах  за пране, почистващи  препарати,  пасти  за   зъби , козметика .  Все  пак ценя   парите и здравето си

# 601
Гес бе показала таз статия преди година време и наистина на всички е ясно.
Който веднъж е прал с немски Ариел или Персил му е лесно с сравнението с местния Mr. Green
Проблемът е в достъпността на истинските прахове.

# 602
  • Русе, България
Аз като тъкмо прохождаща домакиня използвам за момента все още първите опаковки на перилните препарати, които копихме с пералнята. Реших да не се изхвърлям с много пари, още повече, че това за "Ариел" е обществена тайна сигурно от 10 години, като при Тайд и Персил не са по-различни историите сигурно. Та, в момента пера с Ехо ърбан ... нещо си, течен Медикс за деликатни тъкани (розова опаковка) - взех го, защото някои от програмите на пералнята са предвидени за течен препарат, и омекотител на Медикс, жълтичък, някакви летни цветя. Ами от омекотителя съм доволна, в малко по-големи от предписаните количества е просто страхотен. От самите перилни препарати обаче не съм, нито на Медикс течния, нито на Ехо. Петната просто се нуждаят винаги от допълнителна обработка, дори и минимална, но все има работа на ръка. А и се изумих колко бързо овяхнаха черните и червените дрешки. Няколко пъти изрично погледнах да не би да съм взела прах за бяло пране, ама не, за цветно си е, само дето цветовете - йок!  #2gunfire
Та, ще се върна сигурно назад по темата да прочета кой какво е споделял. Наближава, когато ще трябва пак да се купуват препаратчета и този път искам да е нещо по-качествено.   chef
Благодаря, ако сте прочели!  bowuu

# 603
Pyjamka, черните и въобще тъмни тъкани не бива да переш с препарат за цветно пране, а с течен такъв специално за черни и тъмни тъкани.
Ако няма откъде да купиш продукт от паралелен внос, най-добре опитай с Первол блек меджик.
Лично аз не го харесвам, но съм го ползвала и не ми е съсипвал прането.

# 604
  • Русе, България
Sourcherry, благодаря много за съвета. И аз се сетих за Первол, но по-скоро с мисълта, че само рекламата му е голяма. Но явно ще трябва нещо да се направи, т.е. да се купи и пробва, няма какво друго. Wink На милото тъмните тениски на нищо не приличат вече.  И ще гледам и друг прах да изпробвам, поне за себе си да намеря някой, който да ме удовлетворява. За съжаление нямам възможност да си пазарувам от чужбина, нямам кой да ми донася стоките.

# 605
  • Варна
Момичета, търся прах и омекотител със силна миризма...така че да се запазва аромата в дрехите за по-дълго време...трябва ми за бяло и за цветно пране...тази вечер понеже отивам да си купувам прах и омекотител (за първи път  Embarassed) и затова питам първо тук   Crazy

# 606
  • София
Момичета, някой има ли мнение за турския прах "Перос"  newsm78
За първи път чувам, че го има и в някои наши магазини.

# 607
Момичета, търся прах и омекотител със силна миризма...така че да се запазва аромата в дрехите за по-дълго време...трябва ми за бяло и за цветно пране...тази вечер понеже отивам да си купувам прах и омекотител (за първи път  Embarassed) и затова питам първо тук   Crazy

Щом ароматът е най-важен за теб, купи Савекс. Има за бяло и за цветно. С него не ти трябва омекотител, ако ще го купуваш само заради аромата.

# 608
  • Варна
Е не...искам да пере хубаво и да не е агресивен към тъканите...идеята е, че не ми пречи ароматът, а напротив бих искала да е по-силен...но определено не това е най-важното за мен  Peace

# 609
Е не...искам да пере хубаво и да не е агресивен към тъканите...идеята е, че не ми пречи ароматът, а напротив бих искала да е по-силен...но определено не това е най-важното за мен  Peace

Аз ползвам Савекс.Нямам съсипани дрехи,нито избелели,а 90% от моите и на мъжа ми са черни  Peace

# 610
  • Варна

Аз ползвам Савекс.Нямам съсипани дрехи,нито избелели,а 90% от моите и на мъжа ми са черни  Peace

Савекс ще е тогава   bouquet

# 611
  • There I was on a July morning

Савекс ще е тогава   bouquet

Аз купих от любопитство Савекс за бяло пране и определено не съм доволна - не пере хубаво  Crossing Arms

# 612
А би ли споделила какво по-точно не изпира  Thinking

Аз ползвам само Савекс за цветно/с активни капсули,без капсули,парфюм...то много видове има/ и съм повече от доволна,а чаршафите ни са бели предимно и дори изпрани с прах за цветно,пак са си бели.Нито захабени,нито сиви,нито нищо  Mr. Green

# 613
  • There I was on a July morning
Веднага ти споделям - само чаршафите изпира. Чорапки на малкия, бодита с петна, лигавници, хавлиени кърпи за ръце - все едно не са прани. За сравнение - Ариел - няколко класа по-нагоре.

# 614
А, какво ще кажете за ELIESE?Преди време течеше рекламата му.По скъп е от Тема и Ехо Савекс.Дали си заслужава?В момента съм с Есекс, но нещо не е...Харесвах Омо, но не го откривам и синия Риф за омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт