Прах за пране и омекотител за дрехи

• 211 951
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
 Скубиду, страхотен аватар  Heart Eyes
Аз вчера в стремежа си да прочета всичко и направя най-добрия избор съм купила два праха Савекс за бяло (различни видове)...и накрая си прах цветното пране с Первол за черно  ooooh! луда работа...все още избирам за цветно  Crazy

# 616
Веднага ти споделям - само чаршафите изпира. Чорапки на малкия, бодита с петна, лигавници, хавлиени кърпи за ръце - все едно не са прани. За сравнение - Ариел - няколко класа по-нагоре.

Случвало ми се е да не изпере някое леке,но мнооого брутално/морков/ и от чисто памучно боди примерно.Но аз принципно веднага след като се е изцапало го минавам под чешмата със сапун за няколко секунди,за да не се наслоява в тъкънта.Но казвам,че това се случва може би 2-3 пъти в годината.Като цяло нямам такива петна,нещи изключително инцидентно.

Но иначе всякакви други петна  ги изпира и то на 30-40 градуса  Rolling Eyes

Дори и жестоко оранжево повръщано/с извинение/ го изпира до бяло/направо се учудих тогава/.

А за чорапите....на 95 градуса ги изпира.Говоря за направо черни чорапи на каката,с които шляпа боса и се е навирала по тъмните ъгълчета  Laughing

Добре де....а има ли прах,който да изпира мръсни чорапи на ниски градуси до бяло  newsm78 Защото ако има веднага бих си го купила,поне за силно замърсените неща  Grinning

Иначе момичето,което пита за ароматизиран прах,предполагам няма деца/след като за пръв път ще купува прах/,така че дрехите на големите хора не са толкова мръсни,в смисъл нямат упорити петна,цветни лекета и т.н. ,че да и трябва някакъв брутален избелващ прах.Но ако парите не я притесняват може да си вземе и някакъв по-скъп,който дори не е толкова ароматизиран и да си слага омекотител,за аромат  Peace

# 617
Здравейте.Искам да попитам, ако някой е наясно ако сложа 2 от тези таблетки http://www.prestige2007.com/perilni-preparati-4.html на дрехи, които не са изцяло бели, а имат цветни елементи по тях дали ще ги избели?

# 618
Здравейте.Искам да попитам, ако някой е наясно ако сложа 2 от тези таблетки http://www.prestige2007.com/perilni-preparati-4.html на дрехи, които не са изцяло бели, а имат цветни елементи по тях дали ще ги избели?

На подобни дрехи цветните части никога не са ми избелявали нито с този, нито с който и да е друг прах за бяло, защото обикновено цветовете са трайни. Все пак, не ги пери на 60°.

# 619
  • под течащия покрив
   В едно магазинче близо до нас видях Ариел и Скип -френски.И тъй като повечето хвалят гръцкия Скип ,дали същото важи и за френския?

# 620
   В едно магазинче близо до нас видях Ариел и Скип -френски.И тъй като повечето хвалят гръцкия Скип ,дали същото важи и за френския?

Същият е като гръцкия.

# 621
  • Някъде по Дунава
Бонукс, Ленор.
Пробвала съм и други прахове, но прецених, че качеството на изпиране е еднакво, ама цената им  е двойно по-висока.
Преди няколко години, когато започнах да ползвам омекотител, този Ленор и миришеше по-хубаво и по-трайно, и наистина омекотяваше дрехите. Сега забелязвам, че вече май не е със същото качество.

Peace

# 622
А би ли споделила какво по-точно не изпира  Thinking

Аз ползвам само Савекс за цветно/с активни капсули,без капсули,парфюм...то много видове има/ и съм повече от доволна,а чаршафите ни са бели предимно и дори изпрани с прах за цветно,пак са си бели.Нито захабени,нито сиви,нито нищо  Mr. Green
Да не обидя някои,ама Савекса наистина пере добре.Ариел "няколко класи" -дрън-дрън класа му е само парите (говоря за този,който се продава в бг).
Подкрепям мнението напълно на Елфичка   bouquet

# 623
Момичета и Дедо,
Дайте съвет какви препарати да си домъкна от Австрия, до сега съм купувала само техния Ариел и Персил, но искам да пробвам нещо друго. А ако ми подскажете за омекотител и разните му там препарати за връщане на цветовете при цветното пране, цена няма да имате.  Wink

# 624
  • град-държава
Заинтригуваха ме тези таблетки ,но на сайта на тази фирма не видях инфо как да си поръчам,ако им се обадя по телефона,дали ще мога да поръчам и да ми изпратят(?),ако пък някой знае в Бургас окръг дали са откриваеми да сподели.  bouquet

# 625
Не съм чела цялата тема, но да попитам има ли ефикасни омекотители за вода, и ако да, може ли да ми препоръчате някаква марка ?  Rolling Eyes
Мерси !  Hug

Използвам темата да похваля и течния Персил за цветни дрехи. Изпира дрехите чудесно, дори и на ниска температура.

# 626
      Днес си взех ето този Скип  http://www.coursengo.com/supermarche/skip-active-clean-lessive-poudre.html  - 8.70 лв за 12 пранета - добре ли е като цена ?  newsm78 Гръцки, на Unilever.  Peace

# 627
      Днес си взех ето този Скип  http://www.coursengo.com/supermarche/skip-active-clean-lessive-poudre.html  - 8.70 лв за 12 пранета - добре ли е като цена ?  newsm78 Гръцки, на Unilever.  Peace

Мисля че е скъп за гръцки. Цените на немските прахове са между 9 и 15 лева за 20 пранета. Но нека и други момичета да споделят мнение

# 628
  • Бургас
Аз имам въпрос.Имам на пералнята си кратки програми-30 и 15 минутни.Ползвам ги рядко,но се чудя какво количество прах да сипвам.Естествено дрехите са по-малко-1,1.5 кг и слагам на око- примерно 2-3 супени лъжици.Така ли да си продължавам?

# 629
Аз имам въпрос.Имам на пералнята си кратки програми-30 и 15 минутни.Ползвам ги рядко,но се чудя какво количество прах да сипвам.Естествено дрехите са по-малко-1,1.5 кг и слагам на око- примерно 2-3 супени лъжици.Така ли да си продължавам?

Според мен зависи в това колко вода налива пералнята ти при кратката програма. Може би е добре така да си продължиш, наистина

Общи условия

Активация на акаунт