Прах за пране и омекотител за дрехи

• 211 964
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Гес, изключително ме радват хора като теб, които не желаят да ползват препарати за бита, които съдържат фосфати  bouquet.

И аз искам да пуснат Коколино, логично е щом Омо се завръща Simple Smile.

И аз пазя позитивни спомени за старото Омо. Чудесно изпираше, дано и това да е така.

# 646
  • Русе, България
Да споделя, че аз станах голям фен на течните перилни препарати. В момента за тъмноцветните дрехи използвам Первол (с червената рокля) за запазване на цветове, а за светлите и белите - на Медикс с алое вера (бебче на опаковката). От последния съм особено добре изненадана, български продукт е. Peace Ако го мерните по магазините, можете да го пробвате. Наистина не е лош.

# 647
  • в белята
Я сега да кажете дали съм се прецакала много с моите покупки:
Coral black velvet - за 20 пранета 15 лв производство Холандия
Persil small&mighty color - за 20 пранета 15 лв пак Холандия
Persil sensitive - за 35 пранета 28 лв от Австрия
Kuschelweich - за 28 пранета 6 лв от Германия
имаше и Weiserise за по 15 лв за цветно и бяло два вида течен май пак бяха за по 20 пранета дали е на сметка?

# 648
Какво ви е мнението за Persil Gold 5,120 кг. който го продават в Била.

# 649
Никакво, защото не го знаем какъв е.
Единствената информация, която мога да извлека, е, че не е еврокомпакт, а е с дозировката на немските и австрийските Персили: 5,120 кг за 64 пранета прави по 80 г на пране.
Като го видим във вторник можем да обсъждаме.

# 650
И аз си го купих,после ще пиша отзиви

# 651
  • Русе
Момичета, кажете какъв прах да си взема от Германия. Да е за бяло и цветно. Нямам предпочитания дали е прах или гел. Важното е да има големи разфасовки  newsm78 Нещо като 25 кг., 50 кг.  Mr. Green

# 652
От Германия  можеш да  си  вземеш, ако  желаеш  универсален- ОМО, ДИКСАН, ВАЙСЕ  РИЗЕ , ДАШ. Това  са  горе долу  универсалните  за които се сещам

# 653
Аз прах вече няколко пъти с въпросният Персил от Била-нищо особено,нещо не ми направи впечатление. Нито към изпиране,нито към оставащ аромат. Е,остава малко,аз омекотител не ползвам,но от Ариела за бяло като че ли по съм доволна Thinking

# 654
  • По-близо до звездите
Гес, изключително ме радват хора като теб, които не желаят да ползват препарати за бита, които съдържат фосфати  bouquet.

И аз искам да пуснат Коколино, логично е щом Омо се завръща Simple Smile.

И аз пазя позитивни спомени за старото Омо. Чудесно изпираше, дано и това да е така.

"Коколино видях в едно "Левче", заедно с "Малиция".
 Собственикът, освен китайски боклуци и български прахове, има добрият навик да зарежда италиански продукти (сапуни, гелове, шампоани и т.н.).

# 655
  • Русе, България
Искам да изкажа неудовлетворението си от Первол за бели дрехи. Е, не ги направи по-сиви, но определено го няма онова искрящо бяло, което очаквах днес да се подаде от пералнята. А и не отстранява добре петна - един злополучен чисто бял потник бях наклепала на морето с плажно мляко, от което получи хубави лимоненожълти краски. Веднъж го прах на ръка, днес втори път мина с Первола без дори да е обличан - ами още са си там петната и явно няма нивга да се изперат.  Crossing Arms

# 656
Имам въпрос към ползващите Сано. Кой за какво пране е? Знам само, че Сензитив е за бебета. А кой е за бяло? Кой е за цветно? Какво означава Жавел Ефект? И последният ми въпрос е наистина ли вече е побългарен и развален?

# 657
  • При децата ми
И аз се включвам с въпрос: моля ви, кажете ми с какво мога да изпера петно от ябълка ooooh! върху бял памучен панталон? Един от любимите ми панталони! Confused

# 658
Имам въпрос към ползващите Сано. Кой за какво пране е? Знам само, че Сензитив е за бебета. А кой е за бяло? Кой е за цветно? Какво означава Жавел Ефект? И последният ми въпрос е наистина ли вече е побългарен и развален?

Универсален е. При повечето разновидности просто нагласяш температурата на пране според цветността на дрехите.
Javel на френски означава "белина". Този с Жавел Ефект май е само за бяло, защото явно избелва силно.
Не е побългарен и развален, но той като цяло не е цвете с тези фосфати, които съдържа.

И аз се включвам с въпрос: моля ви, кажете ми с какво мога да изпера петно от ябълка ooooh! върху бял памучен панталон? Един от любимите ми панталони! Confused

По принцип не би трябвало да има проблем с изпирането, ако ползваш хубав прах. За всеки случай, използвай някакъв продукт против петна: под формата на спрей за третиране на петното или като добавка към праха.
Ако ползваш течен перилен прапарат, можеш също така да намокриш петното и да излееш малко количество директно върху него и да разтъркаш леко, за да проникне по-добре. Ако ползваш прах, направи кашичка от прах и вода и нанеси на петното. И в двата случая изчакай 10-15 минути преди да сложиш в пералнята.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 19:16 от guess who

# 659
Благодаря guess who   bouquet Полезна както винаги  Hug Досега не съм ползвала Сано, но ми направи впечетление, че преди опаковките бяха с надписи на иврит, а онзи ден в Кауфланд видях Сано и на пакета надписите бяха на английски, че даже имаше и на български и се усъмних да не е менте  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт