Размяна на парфюми ХІ

• 22 635
  • 220
  •   1
Отговори
# 105
  • при морето
Ако имаш предвид Кали калеш на Хермес,другия парфюм,който ми прати Пелагия,то няма как да знаеш,че го бях поръчала преди това в Ягодката и дни след това пристигна и той.Да,единия Кали калеш си е при мен и му се радвам,другия го размених ,защо не?Ти какво ,сметка ли ми държиш? Sick
И изобщо,ми е под достойнството да ти отговарям!
Съветвам те да се радваш на Бъдни вечер,хубав празник е,семеен!
Аз за сетен път се уверявам,че има и момичета,на които емоционалният им живот доста куца,та тук си търсят емоциите,като дебнат с кого да се счепкат.Не,благодаря,търси си други изяви,не си уцелила човека.А криминалният ти сленг/"стара пушка",хаха,себе си ли визираш?/ върви на улицата,не и тук!
Не влизам във форума,за да се заяждам,а за да се забавлявам!Още веднъж-весели празници на всички добронамерени момичета!И много любов в тази свята нощ!!! baby_neutral

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 19:09 от Burq1962

# 106
  • Варна
Може да има и ментета в гет или мегашоп, не знам. Лично аз не съм попадала на такива, когато съм купувала оттам. Но не знам защо е мнението, че като е евтин е менте. Може, но не е задължително. Имам приятелка, която е представител на 5-6 известни марки за парфюми. Знам на какви цени ги дава официалния вносител на оторизираните магазини- почти на 50% надолу. Отделно и вносителя печели по толкова и с колко мислите, че ни цакат магазините- с много! Затова от магазин няма да купувам. Пазарувам основно от фрагранс. Да не говорим,че тестерите са безплатни по принцип и каквато и цена да им обявят от сайт или от магазин-все са на печалба. Затова ниската цена не е гаранция за менте.

# 107
Каква сметка ти държа,ти вече взе да се шашкаш.Просто ти напомням ,че не си идеалната,за която се представяш.Няма лошо,разменяй,но бъди честна.Не казвам че никога не си била честна,но не си и ''света вода ненапита'' Stop
Почти целия форум за козметика ти гледаха сеира,като обяви същия парфюм,че е от Бюти зоун,а всички знаят как и откъде се сдоби с него.Ти наистина не схващаш за какво става дума?
Лъжеш и се омотаваш в собствените си лъжи.Сега ще кажеш,че е бил друг на Хермес,а не този.Няма лошо,пиши си, не ми пречиш Peace

# 108
  • при морето
За себе си знам,че съм честна с всяко момиче,което е било почтено с мен!И защо пък,може и идеална да съм,та затова да се дразниш?Виж какво,нямам намерение да споря с теб,много време ти отделих вече,още повече,че речника ти нещо много ми е под нивото-"сеир","света вода ненапита","стара пушка","изцепки"...Айде стига,имай малко уважение към празника поне!Изливай другаде отрицателната си енергия,аз не съм от твоята класа,забрави ме!Комуникацията  с теб е мисия невъзможна!Всяко нещо си има мярка!Стига вече!Ти я мина!Пак те съветвам-празнувай,днес е Бъдни вечер!И не влизай в безпочвени спорове,от които нямаш почтеността да излезеш,без да сееш обиди!Хубава вечер ти желая! Hug

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 20:44 от Burq1962

# 109
В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло!
Прийжда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало - да сложим ясна граница на своя ден предишен, и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни, ще срешнем нови истини и хора по човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели.... В ноща прийждат дните ни, като снежинки бели!..."
   ```Честито Рождество Христово!

# 110
 Момичета честито Рождество Христово и весели празници! Само щастие, здраве и много много любов ви желая!  Hug MNG, много съжалявам за некоректното отношение към теб! Призовавам всички да бъдем коректни една с друга и да не злоупотребяваме с доверието си!  Peace

# 111
  • София
Момичета, Булгарито е разменено.
Nad_tab - благодаря ти Hug

# 112
ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички и от мен!
Здраве,щастие, любов и благоденствие на семействата ви!

# 113
Момичета честито Рождество Христово и весели празници! Само щастие, здраве и много много любов ви желая!  Hug MNG, много съжалявам за некоректното отношение към теб! Призовавам всички да бъдем коректни една с друга и да не злоупотребяваме с доверието си!  Peace
Благодаря ти ,мила за съпричастността !Весела К Laughingоледа момичета!
А на теб специално, драга МАРИЯ БОРИСОВА КРЪСТЕВА /или anjela801/от ХАСКОВО ти желая всичко най-хубаво през новата 2009 с моето Картие Делишъс.Схванах,че нямаш намерение да го върнеш! Благословена съм,че мога да си купя парфюм от класа,а не ми се налага да го крада.
Сбъднати мечти и много чудеса на всички в темата! Hug

# 114
  • Mонтана
здравеите,честита коледа.искам да попитам дали може един парфюм с оригинална кутия и оригинално шише да е менте?и ако да по какво може да се познае оригинала от ментето (по баркодове или нещо друго)???

# 115
  • на село
Заменям Cheap and chik  на Мошино -  EDT -30мл. Пръснато не- повече от 5-6 пъти.
K на Krizia - EDP - тестер 100мл- пръснато само няколко пъти за проба, но така и не се харесахме
Laguna S. Dali EDT - от 30мл., останали около 20. /на него не му пазя кутията/.

Приемам всякакви предложения, може и да не е на същата равностойност.

............
Лагуната  е заменена.

Останалите са свободни.

Cheap and chik също е разменен.

K на Krizia все още се разменя  Peace

# 116
bega4ki_ - само по качеството на парфюма.Знам, че има хора, които са си организирали бизнес с изкупуването на празни шишенца от оригинални парфюми и после ги пълнят с ментета.

# 117
  • Mонтана
питам понеже имам подарък парфюма на нина ричи 4ервената ябълка и искам да разбера дали е менте или оригинал.А като аромат не ми допада и бих искала да го сменя за нещо друго или да го продам на по тънки пари за да си взема друг.

# 118
питам понеже имам подарък парфюма на нина ричи 4ервената ябълка и искам да разбера дали е менте или оригинал.А като аромат не ми допада и бих искала да го сменя за нещо друго или да го продам на по тънки пари за да си взема друг.
Bada4ki,виж капачката и листата-метални ли са или пластмасови-посребрени.Погледни за номерче-5цифрено на кутията и съответно същия е на кутията Peace

# 119
  • София
Bada4ki,виж капачката и листата-метални ли са или пластмасови-посребрени.Погледни за номерче-5цифрено на кутията и съответно същия е на кутията Peace

Ако не се лъжа номерата на DKNY са 3 цифрени, имам 2 техни парфюма и давата са с такива номера.

Лошото е че и това не е гаранция, евтините имитации обикновено лесно се познават, но ако ментето е добре направено предполагам трудно би го разпознал някой който не познава даден парфюм  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт