КГБ = Клуб на Готините Баби - 53

• 18 966
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И от нас лека нощ!

# 91
Яжке, направо си герой - за медал с тези - 40кг. не ми го побира умът. Поклон пред волята, която имаш!  Hug
Зиче, дано най-после свършат твоите теглила , че и ти волю-неволю си герой за медал! Стискам ти палци!
А аз утре съм в Габрово и ако всичко е наред ще гушна Деси! newsm44
Лека и спокойна нощ! Hug

# 92
  • Пловдив
Дано Марси да се оправя вече  Hug
Да гушнеш ДЕСИ и  от мен утре ,много, много силно .

ЛЕКА НОЩ МИЛИ МОМИЧЕТА,СЛАДКИ СЪНИЩА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 93
Добро утро ! Hug Hug
Хайде разсънявайте се и на кафето ! Hug Hug Hug

Сега ще се върна да ви изчета ,за да съм в час със събитията Grinning

Приятен ден мили приятелки ! Hug Hug Hug

# 94
Добро утро, идвам да изпия кафето си с вас.
Доката бяхме в ремонт - голям сън ме гонеше, трудно ставах, рано лягах,  свършихме ремонта и взех да куквам рано. Сложих вече една супа да сваря за днес, а по-късничко ще замеся едни кифлички   chef
Яжка, моите поздравления, страхотна воля  Hug
Марси да нагушкаш Деси и от нас, много поздрави    bouquet
Момичета, аз съм съгласна за 22.12. - когато и където ви е удобно, за мен няма значение, важното е да се срещнем  Heart Eyes
Тук е един мрачен, облачен, дъждовен ден,
но на вас ви пожелавам много слънце и усмивки!

# 95
  • София
    Добро утро момичета! Гъбке,благодаря за кафето и закуската. Отивам да си направя  и аз едно кафе и ще го пия с вас.

# 96
Яжке - браво на тебе ! Страхотна воля ! Hug Hug Hug Възхищавам ти се !
Зиче - пожелавам вчерашното ти ходене да е било последно при зъбаря! Ами тъй де - празници са се задали - мръвки разни и вкусотии трябва да се хрупкат Laughing Laughing
А и фигурите трябва да подържаме - няма да ги разваляме точно сега! Joy Joy Joy
Фурийче и ние с моя мъж играем от време на време табла и неговата приказка е - не стига ,че те научих да играеш и много много не  разбираш ами и ме биеш hahaha hahaha hahaha
 ама аз задобрявам като играя на компютъра  Joy Joy ако искаш и ако я нямаш де - дръпни си игрите от тука

http://Favorite-games.com
 няма да се предаваме на половинките я Laughing Laughing

# 97
  • в малка спретната къщурка
Добро утро и от мен.
Варненки,чакам да се уговорите за срещата и тогава ще преценя удобно ли ми е.Не се съобразявайте с мен.
Танита,има джумерки още.Има и удобни автобуси. Joy Joy Joy
Марси,ще направите среща,гореща с Деси.Прегръдки и целувки и за двете Ви от мен.
Зиче,желая ти да си вече добре и без болки.
Габка,благодаря.Ние от години не бяхме я пипали таблата,но в събота Елито се прихвана и я изкара.Сега ни хвана крастата и таблата стои на масата.Даже Ели като се обади вечер,пита играем ли.За наблюдателите сигурно е интересно,защото хвърчат искри по време на играта.
Ще си поиграя и на компа с удоволствие.

За всички Ви  Hug Hug Hug

# 98
  • Пловдив
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА МОМИЧЕТА ,ДАНО ВЕЧЕ СЕ ОПРАВЯ,ЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ ЩЕ СТАНЕ  С ТЕЗИ БОЛКИ.

Гъбке благодаря за закуската. Hug Hug

Фурийче и ние играем с моя мъж но вече няма време като че ли за табла и аз като Гъбката си поигравам на компа да не губя тренинг.

Доби оправна булка си рано си се справила с домакинството .. Hug Hug Hug радвай се на ремонта и си почивай пред компа.

ЯГЕ как си със кръвното. newsm78 newsm78

# 99
Доби оправна булка си рано си се справила с домакинството

Оправена...оправна...сигурно е туй  Joy Joy Joy
Зиче Hug Hug Hug дано следващата година имаме възможност да се видим наистина  Praynig

# 100
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Гъбче,благодаря за закуската! Hug

Яге,поздравления за свалените килограми! Герой си ти!  Hug Hug Hug Hug Hug

Зиче,много се измъчи бре....Айде стига толкова викам аз....Айде оправяй се,че празниците дойдоха... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добче,много рано си сколасала с домакинската работа бе  Shocked Браво на тебе!  Hug Hug Hug

Аз съм толкова уморена,че като се прибера вечер,хапвам един сандвич и се трупясвам.А сутрин като ми звънне алармата за ставане първата минута се чудя "Тоя пък що звъни?! Нали преди малко си легнах"  hahaha hahaha hahaha
Ей така съм аз.....Лягам към 2:00 и ставам в 6:00  ooooh! ooooh!
Ама още малко и край! Идват празниците.....и освинването  Joy Joy Joy

# 101
  • Пловдив
Доби да но да даде господ и аз да се видя със всички вас ,че сте ми много близки вече и горя от желание да ви прегърна всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мастерче при нас няма празно пиле тази година, дано другата е по добра за цялото ми семейство. Tired Hug

МОМИЧЕТА ЗНАМ ЧЕ СТЕ МНОГО ПОЗИТИВНИ И ВИ МОЛЯ ДА СТИСКАТЕ МНОГО АМА МНОГО ПАЛЦИ ДНЕС ДО КЪМ 13ч .. Hug Hug Hug Вики днес е на резонанс и ще се разбере парчето дали се е захванало .
ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД..Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 09:14 от zi4e

# 102

МОМИЧЕТА ЗНАМ ЧЕ СТЕ МНОГО ПОЗИТИВНИ И ВИ МОЛЯ ДА СТИСКАТЕ МНОГО АМА МНОГО ПАЛЦИ ДНЕС ДО КЪМ 13ч .. Hug Hug Hug Вики днес е на резонанс и ще се разбере пърчето дали се е захванало .
ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД..Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig[/i][/b][/color]

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Божеееее,ДАНО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!!!!!  Praynig

# 103
  • Пловдив
АЙША ВИЖ КАКВО НАМЕРИХ ЗА АНИ.

http://www.umora.ru/view.cgi?s=pic&id=122951255796337&page=1#c0

# 104
  • в малка спретната къщурка
Зиче,стискам палци,но знам,че мсичко ще е наред.Изпращам всичката си положителна енергия.
Мастерче,това с освинването е много вярно. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт