Попитай Козметичката

• 81 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
д'арсонвала е част от процедурата почистване на лице .прави се след изстискването.след д'арсонвала се поставя маска или терапия подходяща за моментното състояние на лицето.
относно цената на д'арсонвала като самостоятелна процедура в София варира от около 6 до към 10 лева.броят на процедурите се определя индивидуално както и тяхната честота.принципно аз лично го препоръчвам при хора с възпаления и пъпки по лицето.
Аз не бих казала,че имам пъпки.Еинствено преди да ми дойде може да излезе някоя,иначе точно на гънката на брадичката имам черни точки и ме подлудяват Shocked

# 16
Благодаря ти!

# 17
препоръчвам ти да посетиш своевременно козметик,който наистина ти бъде препоръчан от приятелка или друга близка и на който можеш да имаш доверие за да ги премахне професионално и със сигурност след едно добро почистване на лицето и добра подръжка няма има какво да те подлудява.Но не очаквай че още със първото почистване ще ти бъдат премахнати всичките комедони.това не е професионално защото лицето не трябва да бъде стресирано,а и има преиод на узряване на комедоните и милиумите(белите точки) и преди този период не е препоръчително те да бъдат отстранявани защото остават белези и се получават възпаления.

# 18
Сетих се още нещо - в такъв случай как ще разбера кога трябва да спра с процедурите по епилацията?  newsm78

# 19
препоръчвам ти да посетиш своевременно козметик,който наистина ти бъде препоръчан от приятелка или друга близка и на който можеш да имаш доверие за да ги премахне професионално и със сигурност след едно добро почистване на лицето и добра подръжка няма има какво да те подлудява.Но не очаквай че още със първото почистване ще ти бъдат премахнати всичките комедони.това не е професионално защото лицето не трябва да бъде стресирано,а и има преиод на узряване на комедоните и милиумите(белите точки) и преди този период не е препоръчително те да бъдат отстранявани защото остават белези и се получават възпаления.
благодаря много,ще разпитам за този д`арсонвал

# 20
ето за това трябва да попиташ там където ти правят процедурите,защото при всяка апаратура има специфики,но принципно се смята че след 8-10 процедури при лазерната епилация има траен резултат.все пак всичко е индивидуално и в зависимост от хормоналният ти баланс възобновяването на растежа на космите на даденото място е различно като период от време.но все пак попитай и за поддържаща терапия веднъж или два пъти годишно дали ще ти препоръчат.

# 21
Йори, благодаря ти за бързите отговори!

# 22
моля.пожелавам ви успех:)))

# 23
Здрасти и от мен! Hug Можеш ли да ми препоръчаш някакъв хубав дневен крем за лице? В момента ползвам един крем на THAL`ION,но ми е трудно да го намирам.Кожата ми е комбинирана,на места мазна,на места суха.

# 24
бих могла но ще действам на сляпо,защото най-точно се преценява когато човек види лицето.препоръчвам ти медицинска козметика при всички положения.някой харесват Биодерма и добре им се отразява.важното при теб и подбора който ще направиш е кремът да не е със изсушаващ ефект(заради мазните участъци).

# 25
Със сигурност ми се ще да е мед.козметика.Дадаха ми една мостра на Биодерма ,но не пише на БГ и немога да разбера за каква.Ето този крем http://www.framar.bg/product_review.php?id=30008302&page_spe … CA%D0%C5%CC+40%EC  можеш ли да ми кажеш за каква кожа е?

# 26
за суха кожа е този продукт.

# 27
Значи не е за мен,хич да не го пробвам!
Благодаря ти!  bouquet

# 28
Ей,страхотна тема,поздравления.  bouquet
Ще я следя и ще се включа по-късно!

# 29
Тъкмо мислех да пускам тема вчера, за да питам нещо.
Почистване на лице правя сама у нас, защото където и да съм ходила, не съм доволна. Аз много пъти съм казвала тук, че имам спукани капиляри от много стискане и т.н. След това винаги ми се възпалява лицето и ми излизат поне 1-2 пъпки.
Когато се занимавам сама у нас, нямам проблеми.

Както и да е. За почистване в салон не искам и да чуя, но имам нужда от някаква дълбоко хидратираща и изравняваща тена терапия. На 23 години съм. Кожата ми се води смесена през лятото и по-скоро нормална-суха през зимата. Трябва ми и някаква процедура за очи. Напоследък не се спирам и имам нужда.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт