Попитай Козметичката

• 81 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • по света
Запис,темата е много интересна!  bouquet

# 361
Здравейте,
моля да ме посаветвате относно почистване на лицето.
имам доста черни точки комедони и оште други видове..
Ходя на почистване периодично но след няколко дена отнове  е същото((((
идеи?

# 362
  • София
Здравейте,
моля да ме посаветвате относно почистване на лицето.
имам доста черни точки комедони и оште други видове..
Ходя на почистване периодично но след няколко дена отнове  е същото((((
идеи?

между двете почиствания правите ултразвук с ампула антиакне.Както и една самостоятелна процедура Д'арсонвал,ако кожата е травмирана от почистването и има разширени пори.

# 363
  • София
   Здравейте , имам въпрос относно отстраняването на косъмчетата от мустака , по какъв по ефикасен начин могат да се премахнат освен с кола! Кое ще ми препоръчате фото или лазерна епилация? Благодаря предварително !  Simple Smile
Аз лично съм си правила фотоепилация,наистина около 80% от косъмчетата бяха унищожени,но след 7-8 месеца пак се появиха.Честно казано не съм много убедена в ефективнистта на фотоепилацията.

# 364
Здравейте, имам от 3-4 дена една много голяма пъпка на носа, точно по средата, първо беше дребна, но мисля, че стана много по-голяма, след като си мих лицето с ексфолиант. От тогава стана толкова голяма. Беше само червена и подута, но сега вече започва да набира и ако леко я стисна, се вижда жълтото отдолу. Та вапроса ми е как мога да се отърва по-бързо от нея и какво бихте ми препоръчали против пъпки?

# 365
Здравейте, имам от 3-4 дена една много голяма пъпка на носа, точно по средата, първо беше дребна, но мисля, че стана много по-голяма, след като си мих лицето с ексфолиант. От тогава стана толкова голяма. Беше само червена и подута, но сега вече започва да набира и ако леко я стисна, се вижда жълтото отдолу. Та вапроса ми е как мога да се отърва по-бързо от нея и какво бихте ми препоръчали против пъпки?
Точно такава пъпка не съм имала, Wink но при стандартните ми помага много меда. Можеш да опиташ - мажеш я с мед и стоиш поне един час, после измиваш. Така няколко пъти на ден. В никакъв случай не я стискай!

# 366
  • Варна
Моята кожа е смесена. Нямала съм акне, а пъпки ми излизат периодично и поединично.  Laughing В областта на носа е омазнена и имам черни точки. Единствен ли е варианта с "настискване", защото само веднъж се подложих на това и се чувствах много неприятно, да не говорим, че няколко часа кожата ми беше червена.

# 367
  • София
Моята кожа е смесена. Нямала съм акне, а пъпки ми излизат периодично и поединично.  Laughing В областта на носа е омазнена и имам черни точки. Единствен ли е варианта с "настискване", защото само веднъж се подложих на това и се чувствах много неприятно, да не говорим, че няколко часа кожата ми беше червена.
"настискване" зависи как са ти го правили.Аз никога не съм зачервена.По правило черните точки се чистят с комедоноизтисквачка(малка метална пръчица със заоблени краища),а фините пори на носа с вакум.
Ако не ти е толкова много амърсена вместо на почистване ходи периодично на микродермабразио.

# 368
  • Варна
Благодаря, а това последното какво представлява като процедура?

# 369
искам много да отида да ми оправят веждите ама има толкова много козметици в Бургас и не знам къде...

# 370
  • Варна
И аз се чудя, ако ги "подстрижа" дали няма да съм смешна. Н анякои им стои добре, на други-не толкова...

# 371
  Моя проблем и то съвсем от скоро, при никакви проблеми с кожата на лицето е следния: От известно време започнаха да ми излизат едни малки пъпчици около устните. Наподобяват херпес, но според мен не са. Просто са концентрирани на едно място, дребнички и като ги натисна леко се пукат, а от вътре са по- скоро водни. В участъка с пъпчиците кожата ми се зачервява и изглежда възпалена. Не са упорити, тъй като след 2 мазания с Дипрогента изчезват напълно. Притеснява ме обаче, че се появяват пак и пак. От вчера съм с някакво раздразнение и по външната част на очите. Същите зачервявания. Все едно съм плакала цяла нощ... Явно с Дипрогентата ги премахвам, но не лекувам причината.
  PS От както имам този проблем, може да се каже, че си смених почти козметиката- крема за лице,  крем за около очния контур и разгримиращите продукти, дори фон дьо тена.
  Въпросите ми са:
  1. Каква може да е причината: вътрешна или външна?
  2. За козметик- дерматолог ли съм или някакъв друг специалист?

Много съм притеснена, тъй като за 24г. никога не съм имала проблеми с кожата, а сега наистина съм обезпокоена...
  Благодаря предварително

# 372

?

# 373
искам много да отида да ми оправят веждите ама има толкова много козметици в Бургас и не знам къде...

Скоро ходих на почистване на веждите с конец в салон Tea House в Славейков - доволна съм от резултата  Peace  Процедурата не е болезнена, уникалното на този метод е, че космите растат наистина много по-бавно Party

# 374

Скоро ходих на почистване на веждите с конец в салон Tea House в Славейков - доволна съм от резултата  Peace  Процедурата не е болезнена, уникалното на този метод е, че космите растат наистина много по-бавно Party
Ама постига ли се същия ефект newsm78 Защото мойте ми ги оправят с подстригване, кола маска, пинсета....пълни екстри  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт