Попитай Козметичката

• 81 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
А принципно знам,че трябва да се прави,когато няма много
слънце-късна есен,зимата...въпреки,че е относително.
Иначе,ако е направен добре,ефектът е страхотен.

# 331
Йори, не знам дали правилно съм разбрала замисъла на темата: дали за всяко нещо да се консултираме със собствената си козметичка или евентуално че можем да се обръщаме към теб за помощ и въпроси. Но и в двата случая темата много ме вълнува, т.к. моята козметичка е много скъпа на думи, буквално трябва "да и ги вадя с ченгел" дори и за най-елементарни неща като колко пъти седмично мога да ползвам ексфолиант за лице/само пример/ и не знам какво да правя. Като и кажа, че искам дадена процедура от предлаганите услуги в салона, винаги ги прави по-най-качесвенния начин, намирам че е добре усъвършенствана в това, което изискват от нея работодателите, но никога не предлага сама кое ще е най-доброто за моя тип кожа, години, бръчки и т.н. Така ли е при всички твои колежки?

# 332
здравей, коя козметика е по-добра ROYR или  AMRITA, долколкото знам едната е чешка а другата българска
моята козметичка работи само с теззи две марки, моята кожа е смесена към мазна Blush

# 333
кажете нещо за терапиите втора кожа на силиконов носител. аз специално правих скай фейс втора кожа за зряла кожа и съм възхитена. но като цяло, каква е тази тенденцияѝ?
ЗДРАВЕЙТЕ терапиите с втора кожа са много хубави,подхранват и хидратират кожата,това се дъжи на колагена и др.съставки подходяща е и за чувствтелна кожа

# 334
кажете нещо за терапиите втора кожа на силиконов носител. аз специално правих скай фейс втора кожа за зряла кожа и съм възхитена. но като цяло, каква е тази тенденцияѝ?
ЗДРАВЕЙТЕ терапиите с втора кожа са много хубави,подхранват и хидратират кожата,това се дъжи на колагена и др.съставки подходяща е и за чувствтелна кожа
здравей, коя козметика е по-добра ROYR или  AMRITA, долколкото знам едната е чешка а другата българска
моята козметичка работи само с теззи две марки, моята кожа е смесена към мазна Blush
здравей, и в двете козметики има хубави продукти,амрита е разработила за всички видове кожа продукти,за теб е подходящо да си вземеш маска за мзна кожа с бирена мая ,има много витамини и няма да ти се омазнява кожата и крем с хлорофил,много добре хидратира кожата

# 335
Искам да те попитам и аз и дъщеря ми която е на 7 г имаме лунички. Какво да я правя нея поне да не и излизат още повече мажа я със слънцезащитен крем фактор 30 на Биодерма. Мислех си дали да не почна да я мажа с магданоз за да ги намалим малко по малко, че тя не си ги харесва. Ще ти бъда благодарна да ми дадеш съвет

# 336
polinita, и аз съм в твоето положение. Ходих в събота при една дерматоложка, която много ми я хвалиха (във военна болница - д-р Боянова). Изписа ми лечение за акнето и според нея е добре да си направя химичен пилинг. Даже искаше още тогава да ми го направи, но аз не бях подготвена финансово - 60лв. Разбрахме се, че ще помисля и ще и звънна да си запиша час. каза, че до май ще ми го направи. След това неможе, защото слънцето става много силно. Това, което ме притеснява, е че така или иначе ще си направя само една процедура тази пролет и не съм сигурна дали от една процедура ще има голям ефект. Още го обмислям.
Ти какво направи в крайна сметка?

# 337
me4ekle4e , ти пак си добре - на мен ми искат 200 лв за една процедура  Crazy , а следващите, които не се знае колко ще са по 80лв  Shocked
аз какво направих ли - ами нищо - отказах се. И моят съвет е Не си прави сега никаква процедура - евентуално Октомври започни или даже Ноември. Сега е безсмислено  - може да ти останат петна - има доста теми за химичния пилинг, разгледай, да видиш и мнението на момичета, които са си правили.

Засега ще се търпя така - ще мацам обилно маскировачни средства, до колкото може да се скрият моите "дупки" и така....

# 338
ме4екле4е аз  също съм правила химически пилинг при доктор Боянова , но само веднъж защото просто да се вредиш при нея е доста трудно , чака се много , не си спазва часовете ако въобще има такива.За това за следващите процедури  реших да ходя при моята козметичка и не съжалявам , добре се справи момичето , въпреки че малко се притесняваш да се доверя на козметик за тези процедури.Искам да кажа , че за да има някакъв ефект пилинга трябват минимум 4 процедури и да се спазва графика на изпълнението им (не може да е ходи от дъжд на вятър или както дойде).Няма смисъл вече да започваш , защото вече става топло и слънцето силно.Остави за есента.

# 339
geri79   bouquet така мисля да направя. за сега само с лекуване на акнето ще мина и със слънцезащитни кремове....надявам се поне малко да ми се избистри тена... Tired

# 340
На 26г съм.Кожата ми е смесена към мазна.Кой е най-подходящия крем за мен и важно ли е наистина крема да е от аптека?Погрешно ли е че крема ми е една марка,а млякото за почистване на грим друга,ФДТ ми трета?Нормално ли е за възрастта ми да ползвам кремове против първи бръчки?

# 341
 Безопастно ли е  да ползвам крем депилатоар на KLORANE  за цялата област около триъгълника

# 342
Не разбрахте ли,че козметичката,пуснала тази тема-
отдавна я няма.

# 343
  • Варна
Може да се появи друга ентусиастка, лошо няма!  Mr. Green

# 344
Няма,няма...ама и козметичка няма,а те си питат...

Общи условия

Активация на акаунт