Попитай Козметичката

• 81 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Моя приятелка от Англия твърди, че там тенденцията е пъпките да не се стискат дори от козметик вече. Ползват се само кремове, които "избутват" замърсяванията на повърхността.

Има ли такава тенденция?
А има ли такива кремове в Бг?

Аз имам проблем с ходенето на козметик - винаги след почистване, една седмица съм на петна и ранички. Все не мога да предвидя, кога да отида, така че след това да нямам проблем с излизането.
принципно би трябвало когато човек излиза от козметик да е по-добре изглеждащ отколкото преди това,а не на рани и петна след почистване.

# 511
Тип Топ честно да ти кажа всички неща които споменаваш са добри на даден етап.въпроса тук е че ще е много непрофесионално да ти дам съвет без да съм те видяла.

# 512
Аз искам да питам какво мога да направя с тези косми, които са като бакембарди, отстрани на бузите като мъх? Нещо може ли да се направи, за да се махнат от там или поне да изглеждат по-светли, за да не се виждат толкова?

препоръчвам ти IPL.

# 513
почистването на лицето, каква цена е? както и кола маската? а коя е подходяща за домашна употреба?

# 514
почистването на лицето, каква цена е? както и кола маската? а коя е подходяща за домашна употреба?

Simple Smile цената на почистването на лице при различните козметици в зависимост от козметиката която ползват е различна,както и в зависимост от терапиите при почистване,същото е и за кола маската-зависи от качеството и консумативите.

# 515
а коя кола маска е подходяща за домашна употреба?

# 516
здравей и аз да попитам нещо.ако използвам крем с някакви проценти гликолова киселина и след това подходящ крем за стрии дали ще има ефект?и ако може да ме ориентираш какъв крем с киселина би бил подходящ?

# 517
Аз искам да питам какво мога да направя с тези косми, които са като бакембарди, отстрани на бузите като мъх? Нещо може ли да се направи, за да се махнат от там или поне да изглеждат по-светли, за да не се виждат толкова?

препоръчвам ти IPL.
Мерси   bouquet А колко процедури горе долу трябва да направя или това е индивидуално?

# 518
  • Варна
Много хубава тема сте си спретнали   bouquet
аз се интересувам от пачия крак...имам и много ме дразни...възможно ли е да се премахне с козметика...или трябва да стане с козметична хирургия някаква (ботокс и т.н...)  Tired
предварително много благодаря   bouquet

# 519
  • София
Йори, възхищавам се на търпението и желанието, с което отговаряш на всички   bouquet
И аз да се включа с едно въпросче  Embarassed На 26 години съм. Кожата ми е нормална към смесена, но зимата се изсушава ужасно заради парното, предполагам. Проблемът ми не е това, а наличието на доста мимически бръчки около устата и очите. Млада съм, а кожата ми е като на 35+ годишна жена  Confused Какво би ми препоръчала? Дали да заложа на някой крем за по-зряла кожа? Или някакъв пилинг, маски? Какво би могло да позамаже малко положението?   Rolling Eyes

# 520
Интересува ме какво Ви е мнението за френската професионална козметика MATIS?
Трябва ми крем за околоочният контур, дали да се спра на тях?
Какво противобръчково кремче за около очи бихте ми препоръчали?

# 521
След епилация с епилатор,кожата ми става ужас (на червени големи точки около корена на косъма) с какво мога да се мажа,за да избегна раздразнението?

bouquet

Аз да се повторя!  Embarassed

# 522
здравей и аз да попитам нещо.ако използвам крем с някакви проценти гликолова киселина и след това подходящ крем за стрии дали ще има ефект?и ако може да ме ориентираш какъв крем с киселина би бил подходящ?

честно казано стрии 100% не се заличават с кремове или апаратури,а само оперативно.ако искаш да получиш все пак задоволителен ефект би могла да използваш кремове с гликолова киселина,които излющват горният слой на епидермиса и помагат кремът против стрии да навлезе в дълбочина.

# 523

препоръчвам ти IPL.
Мерси   bouquet А колко процедури горе долу трябва да направя или това е индивидуално?

индивидуално е.принципно навсякъде се препоръчват от5 до 8 процедури,но пак всичко е много условно и зависи от конкретният случай.

# 524
а коя кола маска е подходяща за домашна употреба?

тази която я продават по аптеките,обаче никой не ти гарантира ,че няма да си накъсаш космите и нещата да придобият плачевен характер.

Общи условия

Активация на акаунт