Попитай Козметичката

• 81 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Сега да попитам и за моята кожа!
По принцип винаги е била хубава без пъпки,но от както родих второто дете започнах да имам проблеми.
Изразяват се в това,че ми излизат едни бели малки пъпчици само по брадата,останалата часто от лицето ми е чита,някой от тях се зачервяват и стават с бяло връхче други си стоят белички доста време!
Мисля,че полагам нормално грижи за кожата си почиствам я с измиващи гелове сутрин и вечер,използвам и тоник и хидратиращ крем,ексфолирам я веднъж в седмицата.
Кожата ми е комбинирана,нормална и в края на деня се омазнява на челото и брадата!
Моля специалистките тук да кажат на какво може да се дължи този проблем?

според мен  проблема е хормонален.и за да съм убедена и по-конкретна ще питам-какъв е полът на второто дете,преди колко време си родила.
Момче е второто дете,родих преди 1г и 6м

поддържам си тезата,че проблемът е хормонален,разбира се с уговорката че не съм ги видяла нещата на живо.

# 496
Сега да попитам и за моята кожа!
По принцип винаги е била хубава без пъпки,но от както родих второто дете започнах да имам проблеми.
Изразяват се в това,че ми излизат едни бели малки пъпчици само по брадата,останалата часто от лицето ми е чита,някой от тях се зачервяват и стават с бяло връхче други си стоят белички доста време!
Мисля,че полагам нормално грижи за кожата си почиствам я с измиващи гелове сутрин и вечер,използвам и тоник и хидратиращ крем,ексфолирам я веднъж в седмицата.
Кожата ми е комбинирана,нормална и в края на деня се омазнява на челото и брадата!
Моля специалистките тук да кажат на какво може да се дължи този проблем?

според мен  проблема е хормонален.и за да съм убедена и по-конкретна ще питам-какъв е полът на второто дете,преди колко време си родила.
Момче е второто дете,родих преди 1г и 6м

поддържам си тезата,че проблемът е хормонален,разбира се с уговорката че не съм ги видяла нещата на живо.
Йори кажи ми моля те какво трябва да направя в този случай?

# 497
моят съвет е да си провериш половите хормони.

# 498
Интересувам се какъв продукт бих могла да ползвам локално за пъпки, които се появяват периодично в месеца?  Thinking Кожата ми е нормална към смесена. Препоръчаха ми продукта да има Силицилова киселина и ми споменаха за марката Bioren - www.bioren.info Някакви отзиви за тази марка. newsm78

# 499
Аз искам да питам какво мога да направя с тези косми, които са като бакембарди, отстрани на бузите като мъх? Нещо може ли да се направи, за да се махнат от там или поне да изглеждат по-светли, за да не се виждат толкова?

# 500
  • Sofia
Моя приятелка от Англия твърди, че там тенденцията е пъпките да не се стискат дори от козметик вече. Ползват се само кремове, които "избутват" замърсяванията на повърхността.

Има ли такава тенденция?

# 501
  • София
Моя приятелка от Англия твърди, че там тенденцията е пъпките да не се стискат дори от козметик вече. Ползват се само кремове, които "избутват" замърсяванията на повърхността.

Има ли такава тенденция?
А има ли такива кремове в Бг?

Аз имам проблем с ходенето на козметик - винаги след почистване, една седмица съм на петна и ранички. Все не мога да предвидя, кога да отида, така че след това да нямам проблем с излизането.

# 502
След епилация с епилатор,кожата ми става ужас (на червени големи точки около корена на косъма) с какво мога да се мажа,за да избегна раздразнението?

bouquet

# 503
  Имам въпрос ! Съпругът ми от месец и половина има спазъм на мускулче на долния клепач и постоянно му трепти целия клепач ! Преди е чувал , че в козметичните салони това го тушират по някакъв начин ! Моля ако някой е запознат да сподели ! Според мен се е за очен лекар  ! Благодаря предварително   bouquet

# 504
Това за треперенето на клепача под окото и според мен не е за козметик.
Преди време ,когато много натоварвах очите си(предимно нощем) и при мен се получи същото треперене ,за което на няколко места прочетох , че може би се дължи на преумора на окото. Наистина след седмици отшумя от самосебе си, надявам се и при вас  да се окаже просто преумора. Peace

# 505
Здравей на Йори,
както и на всички мацки тук.
Аз бих искала да наравя нещо "подбрително" за кожата ми,но не зная към какво да се насоча.
На 27 години съм.Но имам много мимически бръчки,ама наистина ужасни ooooh! ooooh! ooooh!
Незная какво точно ми е необходимо като процедура,като с това бих желала да ми се изравни тена на лицето.Някъкв пилинг ли,някъква процедура с т. нар.кислородна терапия,не съм запозната много.
Какво би препоръчала Йори като процедура? Hug

# 506
Забравих да спомена а  смятам ,че ще е по лесно за козметичката тук,относно въпросът ми.
Живея в не много голям град, студието което смятам да посетя предлага следните процедури:РЕДЖУВЕНЕЙШЪН И РЕСЪРФЕЙСИНГ,ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЛЕЗИ, БРЪЧКИ,ИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ
Не съм много нясно какво точно са,но Йори какво би ми препоръчала.Все пак всичко е много скъпо ,но поне да съм насочена правилно.

# 507
Поправка-Кислородна мезотерапия и всякакъви пилинги.

# 508

Има ли такава тенденция?

по принцип пъпките не се стискат от козметиците-това е абсолютно забранено,защото се получава още по-голямо възпаление.

# 509
  Имам въпрос ! Съпругът ми от месец и половина има спазъм на мускулче на долния клепач и постоянно му трепти целия клепач ! Преди е чувал , че в козметичните салони това го тушират по някакъв начин ! Моля ако някой е запознат да сподели ! Според мен се е за очен лекар  ! Благодаря предварително   bouquet

а според мен е за невролог.

Общи условия

Активация на акаунт