Попитай Козметичката

• 81 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
кажете някое кремче за проблемна кожа...моля ви
Какво ще рече "проблемна"?
Мазна с акне?Суха с пъпки?Само суха?
Уточни се!

# 481
Да попитам и аз...Някой правил ли си е BDR процедура за замърсена кожа ?

# 482
Сега да попитам и за моята кожа!
По принцип винаги е била хубава без пъпки,но от както родих второто дете започнах да имам проблеми.
Изразяват се в това,че ми излизат едни бели малки пъпчици само по брадата,останалата часто от лицето ми е чита,някой от тях се зачервяват и стават с бяло връхче други си стоят белички доста време!
Мисля,че полагам нормално грижи за кожата си почиствам я с измиващи гелове сутрин и вечер,използвам и тоник и хидратиращ крем,ексфолирам я веднъж в седмицата.
Кожата ми е комбинирана,нормална и в края на деня се омазнява на челото и брадата!
Моля специалистките тук да кажат на какво може да се дължи този проблем?

# 483
то май само си питаме  Laughing

# 484
Уточни се!

мазна с много черни точки, от време на време и с акне

# 485
здрасти, аз искам да попитам за процедурите по почистване на лицето по време на бременност.
и по-точно тези процедури, в които се пуска слаб ток по лицето дали са вредни за бебето.

ако имаш пред вид д'арсонвал-не е опасно и не вреди.

# 486
Прекрасна тема.
 Йори, да се допитам и аз макар по моя въпрос така онлайн почти съм сигурна че няма да ме разбереш Confused
 Мъхчето по горната устна от глупост го махам с пинсета вече сигурно 15 години. От една година се сдобих с ужасни петна точно там, косми нямам но погледнато отсрани изглежда сякаш съм направо с мустаци Confused С нищо не се скрива, нито с фондютен, нито с коректор , нито с нищо. Лятото петната стават още по-тъмни.
Една козметичка ме убеди че с пилинг с плодови киселини ще се махне. 100 лв на вятъра, само ми се обели горния слой кожа и отдолу се показа същото.
Сега друга козметичка твърди че това били корените на космите Shocked ама аз нито там някога съм имала толкова косми нито нищо, та чак до такива дебели петна да се стига.
Направо нз какво да правя Tired
Видях че едно момиче след бременност има подобен проблем. И аз родих преди 8 месеца, но останалите петна по лицето ми изчезнаха, а и преди съм раждала такова чудо не ми се е случвало. Иначе си ползвам слънцезащитни кремове ама нейси
пробвай с IPL,то и сега е времето за такива манипулации.

# 487
Уточни се!

мазна с много черни точки, от време на време и с акне

като начало ти препоръчвам редовно почистване на лицето при козметик-за черните точки.иначе за кремче пробвай-Bioderma Sebium AKN

# 488
По принцип винаги е била хубава без пъпки,но от както родих второто дете започнах да имам проблеми.
Изразяват се в това,че ми излизат едни бели малки пъпчици само по брадата,останалата часто от лицето ми е чита,някой от тях се зачервяват и стават с бяло връхче други си стоят белички доста време!
Мисля,че полагам нормално грижи за кожата си почиствам я с измиващи гелове сутрин и вечер,използвам и тоник и хидратиращ крем,ексфолирам я веднъж в седмицата.
Кожата ми е комбинирана,нормална и в края на деня се омазнява на челото и брадата!

според мен  проблема е хормонален.и за да съм убедена и по-конкретна ще питам-какъв е полът на второто дете,преди колко време си родила.

# 489

според мен  проблема е хормонален.и за да съм убедена и по-конкретна ще питам-какъв е полът на второто дете,преди колко време си родила.
Момче е второто дете,родих преди 1г и 6м

# 490
Пак въпросче за кожата.Моят проблем е на брадата-кожата ми стои червена, редовно ми излизат пъпки и нищо до сега не ми е помогнало.Останалата част от лицето ми е  чиста.Кожата ми като цяло е нормална към мазна.Почиствам всяка сутрин и вечер, използвам също и крем сутрин и вечер.Ходила съм и на няколко кожни лекари и козметици.Не съм толкова млада вече, а и две деца имам и все така си ходя с тези пъпки.Това много ме притеснява и подтиска.Кажете ми, моля, коя и каква козметика ми препоръчвате или на какви козметични процедури да се подложа за да има някакъв резултат?

# 491
Здравейте. Искам и аз да попитам нещо. Момче съм.
Всичките ми приятели вече кажи речи ходят или ходиха на козметик и имат добри кожи на лицето.
Моята прези 4 години беше ужасна. Мазна кожа, сестра ми буквално си играеше с нея третирайкия я със спирт и какви ли не помади. От там получих себорея, която преборих... Вече кожата ми клони към нормална. Имам обаче комедони в някои области, гнойни пъпки ми излизат много рядко.
Казаха ми, че е хубаво да се ходи на 1-2 месеца на козметик за почисване на лицето.
В София съм, живея в центъра, ама може през уикендите и с кола по кварталите, можете ли да ми кажете къде има козметик такъв, приема ли мъже и каква е цената и в какво се състои процедурата.
В момента мия лицето си със гел IWOSTIM преди лягане и понеже ми е много суха кожата в Т зоната и веждите, когато излизам на студено мажа с един крем, иначе много ме сърби, зачервява се и се лющи.
Един приятел в 12 клас имаше проблеми много с пъпките, отиде на козметик и положението стана още по-лошо, били го горили с ток, не знам си и каз какво - той се зачерви целия от гнойни циреи.
Препоръчайте някой кадърен Wink
Мерси

# 492
благодаря Simple Smile

# 493
# 494
Здравейте. Искам и аз да попитам нещо. Момче съм.
Всичките ми приятели вече кажи речи ходят или ходиха на козметик и имат добри кожи на лицето.
Моята прези 4 години беше ужасна. Мазна кожа, сестра ми буквално си играеше с нея третирайкия я със спирт и какви ли не помади. От там получих себорея, която преборих... Вече кожата ми клони към нормална. Имам обаче комедони в някои области, гнойни пъпки ми излизат много рядко.
Казаха ми, че е хубаво да се ходи на 1-2 месеца на козметик за почисване на лицето.
В София съм, живея в центъра, ама може през уикендите и с кола по кварталите, можете ли да ми кажете къде има козметик такъв, приема ли мъже и каква е цената и в какво се състои процедурата.
В момента мия лицето си със гел IWOSTIM преди лягане и понеже ми е много суха кожата в Т зоната и веждите, когато излизам на студено мажа с един крем, иначе много ме сърби, зачервява се и се лющи.
Един приятел в 12 клас имаше проблеми много с пъпките, отиде на козметик и положението стана още по-лошо, били го горили с ток, не знам си и каз какво - той се зачерви целия от гнойни циреи.
Препоръчайте някой кадърен Wink
Мерси

процедурата по почистване на лице се състои в напаряване на лицето,докато се прави масаж,след това се премахват механично замърсяванията,след това следва д'арсонвал,след това се поставя терапия,подходяща за типа,кожа и след това се завършва с крем.

Общи условия

Активация на акаунт