Попитай Козметичката

• 81 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  А салициловата киселина,която се съдържа в някои от кремовете? newsm78

# 466
Имам много тъп проблем и оплакване Simple Smile.
Оплакването е от крем на Есте Лаудер - Revelation. След много препоръки за въпросната марка си поръчах този крем и ... цялото ми чело стана на пъпки (не точно пъпки, а на издути топчета, които трудно се изстискват), което в комбинация с петната след препоръчания Simple Smile Nuxe (и излагане на пролетно слънце), стана просто супер. Толкова за "скъпата" козметика. Сега единственият крем, който ми помага е L'Oreal - Happyderm - за мазна и смесена кожа - лека, полека минимизираме щетите.
За проблема - имам 2 "черни точки" на гърба си и 1 на лицето - с какво да ги третирам? С тази, която е на лицето криво-ляво се оправям, но от тези на гърба - няма спасение! Близо до гръбначния ми стълб са (не знам дали има значение) и боли страшно много при изстискване! Стават големи  #Crazy! И са там от години!

# 467
Всеки скъп продукт има задължително
мостри.Защо не искате преди да купите?
Така хем ще спестите пари,хем няма да се
налага после да лекувате пораженията...

# 468
Имам въпрос за пигментацията при бременност, ще се радвам да споделите нещо ако знаете  Hug
Точно над горната ми устна, на мустака леко ми потъмня през бременността, имам и 1-2 петна около носа, но те не ме дразнят, много е неприятно, още при първото ми посещения при козметичката ми ме посъветва да изчакам да ми изсветлее чертата на корема, да видим дали и другите пигментации ще изсветлеят и тогава да видим какво ще правим. преди 2-3 седмици си взех Концентрата на Новера за пигментни петна, Even better серията на Клиник, поне докато още няма силно слънце да мажа с нещо  Tired
На прав път ли съм според вас или трябва по-силна козметика или някакви процедури?

# 469
Използвай избелващ продукт.На козметик може да
ти се вкарва с ултразвук AHA или вит.С

# 470
Мерси ТУТИ, значи ще си ги използвам тези докато е още слабо слънцето, пък ако не успея да ги залича на есен ще мисля нещо.

# 471
Lily_L,на мен след един серум Advanced Night Repair на Есте Лаудер се получи такова нещо.Само че при мен си бяха истински пъпки.
Ползвах и мостра преди това,но имам чувството,че съставът на мострите често се различава от този на нормалните разфасовки.От мострата нищо ми нямаше.

# 472
  А салициловата киселина,която се съдържа в някои от кремовете? newsm78

салициловата киселина е за да изсуши пъпките е повърхностният слой на кожата.затова не трябва да се прекалява с употребата им както и с периода на употреба.

# 473
   Благодаря!  bouquet

# 474
Имам въпрос за пигментацията при бременност, ще се радвам да споделите нещо ако знаете  Hug
Точно над горната ми устна, на мустака леко ми потъмня през бременността, имам и 1-2 петна около носа, но те не ме дразнят, много е неприятно, още при първото ми посещения при козметичката ми ме посъветва да изчакам да ми изсветлее чертата на корема, да видим дали и другите пигментации ще изсветлеят и тогава да видим какво ще правим. преди 2-3 седмици си взех Концентрата на Новера за пигментни петна, Even better серията на Клиник, поне докато още няма силно слънце да мажа с нещо  Tired
На прав път ли съм според вас или трябва по-силна козметика или някакви процедури?
съгласна съм с козметичката.трябва да изчакаш около година след раждането и да видиш дали ще изсветлеят сами пигментациите-иначе има IPL  системи с които се премахват петната,а има и различни козметични терапии.все пак ти препоръчвам да използваш и слънцезащитни кремове.

# 475
Йори, мерси  Hug
Аз започнах да мажа с концентрат на Новера за пигментни петна вечер, в момента съм с 20ти фактор крем, като стана по-силно слънцето минавам на 50ти.

# 476
Здравей Йори,един въпрос и от мен.На 30 години съм,кожата ми е ''смесена''не е суха и в някои зони се омазнява в края на деня.Какъв крем ще е подходящ за моята кожа?Благодаря

# 477
Прекрасна тема.
 Йори, да се допитам и аз макар по моя въпрос така онлайн почти съм сигурна че няма да ме разбереш Confused
 Мъхчето по горната устна от глупост го махам с пинсета вече сигурно 15 години. От една година се сдобих с ужасни петна точно там, косми нямам но погледнато отсрани изглежда сякаш съм направо с мустаци Confused С нищо не се скрива, нито с фондютен, нито с коректор , нито с нищо. Лятото петната стават още по-тъмни.
Една козметичка ме убеди че с пилинг с плодови киселини ще се махне. 100 лв на вятъра, само ми се обели горния слой кожа и отдолу се показа същото.
Сега друга козметичка твърди че това били корените на космите Shocked ама аз нито там някога съм имала толкова косми нито нищо, та чак до такива дебели петна да се стига.
Направо нз какво да правя Tired
Видях че едно момиче след бременност има подобен проблем. И аз родих преди 8 месеца, но останалите петна по лицето ми изчезнаха, а и преди съм раждала такова чудо не ми се е случвало. Иначе си ползвам слънцезащитни кремове ама нейси

# 478
здрасти, аз искам да попитам за процедурите по почистване на лицето по време на бременност.
и по-точно тези процедури, в които се пуска слаб ток по лицето дали са вредни за бебето.

# 479
кажете някое кремче за проблемна кожа...моля ви

Общи условия

Активация на акаунт