Попитай Козметичката

• 81 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Йори, искам да те попитам за 2 единични косъма на лицето какво ще ми препоръчаш? Много ли е рисковано, ако ги махам периодично с пинсетата, горе долу на месец, месец и половина? Има ли риск да се появят още като тях?

риск има за появата на още косми както и тези които скубеш ще стават все по-тъмни и дебели.но все пак къде се намират точно тези косми?

# 451
Благодаря ти! Желая ти успех!

# 452
Момичета моля препоръчайте ми козметично студио в София за премахване на кръвоносна звезда? Имам спукан капиляр точно по средата на носа и ужасно ме дразни   Забелязвам, че и около ноздрите на носа имам малки капилярчета и се получава много неприятна червенина. Ходих преди 2 г. в Пикасо но резултатът беше нулев. Сега съм решила, че няма да отлагам повече. Ако знете и някаква подходяща козметика за такъв проблем, ще съм благодарна да споделите. Явно съм предразположена към такива спукани капиляри. Благодаря ви предварително 

Бях пуснала отделна тема, но никой не ми отговори Sad Моля, помагайте

Ще ходя другата седмица да ми махнат спукан капиляр на нослето(на същото място като твоят е) и ще ти пиша с какъв апарат точно се прави и дали има ефект още от първият път или трябва да се повтори.

# 453
Йори, искам да те попитам за 2 единични косъма на лицето какво ще ми препоръчаш? Много ли е рисковано, ако ги махам периодично с пинсетата, горе долу на месец, месец и половина? Има ли риск да се появят още като тях?

риск има за появата на още косми както и тези които скубеш ще стават все по-тъмни и дебели.но все пак къде се намират точно тези косми?
ами от едната страна малко под брадичката и встрани от нея. аз периодично ги скубя засега и няма проблеми. порастват след около месец и нещо пак. а някой пък и по-късно
а защо да има чак такъв голям риск? все пак много жени си махат мъха над устната с ленти и кола маска, което си е пак скубане

# 454
честно да ти кажа не съм сигурна дали някой би се наел да ти направи химически пилинг на тялото.
   Опитен дерматолог би го направил!Това го знам със сигурност. Simple Smile Peace

не става въпрос дали някой би го направил а дали си струва да го прави при положение че има по-модерни и ефикасни методи и апаратури. Simple Smile
  Aко съм те разбрала правилно,съществуват други начини да се справиш с този проблем по тялото?
  Какви са те,би ли споделила?
  Преди няколко години,една позната се подложи на химичен пилинг на тялото,за да си премахне пигментации... Confused

# 455
Момичета моля препоръчайте ми козметично студио в София за премахване на кръвоносна звезда? Имам спукан капиляр точно по средата на носа и ужасно ме дразни   Забелязвам, че и около ноздрите на носа имам малки капилярчета и се получава много неприятна червенина. Ходих преди 2 г. в Пикасо но резултатът беше нулев. Сега съм решила, че няма да отлагам повече. Ако знете и някаква подходяща козметика за такъв проблем, ще съм благодарна да споделите. Явно съм предразположена към такива спукани капиляри. Благодаря ви предварително 

Бях пуснала отделна тема, но никой не ми отговори Sad Моля, помагайте

Ще ходя другата седмица да ми махнат спукан капиляр на нослето(на същото място като твоят е) и ще ти пиша с какъв апарат точно се прави и дали има ефект още от първият път или трябва да се повтори.

Много ще съм ти благодарна. Къде реши да го махаш и кой вариант предпочете лазер или IPL? Не съм сигурна, кое е по-ефективно..

# 456
  На мен са ми премахвали капилярите с Електрокоягулация(при дерматолог).
  Йори,ти какво мислиш за тази процедура? Rolling Eyes

# 457
махала съм спукан капиляр на бузата, беше като мааалка звездичка - с лазер на Купър Вижън при лекар дерматолог. махна се само с една процедура, после става малка коричка и като падне си като новичка Simple Smile

# 458
Hris4o,ще ми го маха моята козметичка(салона се намира в Павлово).
Незнам точно с какъв апарат ще го махне.Само знам,че няма да е с електрокалгулатор.
Ще ти пиша долпълнително Peace

# 459
Здравей, Йори!
На 34 години съм, но имам назолабиални бръчки, козметичката ми каза, че още не са чак толкова фрапиращи за попълването им с филър, но мен лично адски ме дразнят. Искам да те попитам какъв серум и крем мога да ползвам за тези бръчки, защото козметичката ми много си пести думите и при всичките ми въпроси отговаря уклончливо.

здрасти.преди да прибегнеш до филъри,което не е толкова лошо (зависи все пак дали наистина са големи бръчките или просто само теб дразнят) има различни козметични терапии,а също и апаратура,с която да се въздейства за стягането на кожата и стимулацията на колагена.относно крем или серум или и дветеспоред мен основната грижа се прави в козметичният салон,а козметиката у дома е за поддържане на ефекта след определената терапия.
Благодаря за отговора, а би ли ми казала по-точно какви са тези козметични процедури?

# 460
сега първо за кола маската на мустачките да отговоря-не я препоръчвам,защото вместо да премахвате само тези косъмчета които ви дразнят вие премахвате и мъхчетата на съответното място ,а това стимулира растежа им и космите в един момент стават повече вмето да станат по-малко:(

# 461
  На мен са ми премахвали капилярите с Електрокоягулация(при дерматолог).
  Йори,ти какво мислиш за тази процедура? Rolling Eyes

като цяло има много по-модерни,безболезнени и ефикасни методи-IPL,AIPL.

# 462
Селма,радвам се че прояви интерес какви са другите  методи Simple Smile имам пред вид новите светлинни технологии IPL,AIPL с които човек си спестява доста болка,по-бързи и ефективни са Sunglasses

# 463
  Верно,че електрокоягулацията е адски болезнена. #Crazy
  Щом има по-щадящи за нервната система(най-вече  Mr. Green ) методи,струва си да се обърнеш към тях. yes
  Йори,на твоето работно място разполагаш ли с подходяща апаратура за тези манипулации?

Имам още един въпрос.Понеже в една "бременна" тема стана въпрос за опасните кремове по време на бременност,би ли споделила твоите размисли по тази тема?
    Примерно кремовете Зинерит,Скинорен или тези от серията Еффаклар на Ла рош Позе?Колко са опасни?И дали са?
    Дали съществуват други кремове,които не са препоръчителни по време на бременност?

# 464
  Имам още един въпрос.Понеже в една "бременна" тема стана въпрос за опасните кремове по време на бременност,би ли споделила твоите размисли по тази тема?
    Примерно кремовете Зинерит,Скинорен или тези от серията Еффаклар на Ла рош Позе?Колко са опасни?И дали са?
    Дали съществуват други кремове,които не са препоръчителни по време на бременност?

не мисля че някой от горепосочените кремове би могъл да навреди при бременност.зинерит и скинорен са антибиотични кремове с цинково съдържание предназначени за лечение на акне,а и серията на ЛаРош... която е със същото предназначение също не би могла да навреди по някакъв начин:)

Общи условия

Активация на акаунт