Попитай Козметичката

• 81 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Ако имаш милиум на лицето и не го третираш по никакъв начин, може ли да стане нещо?

единственото което ще стане е това,че милиумът ще нараства бавно,и ако е единичен и достатърно узрял ,и ако е повърхностен след като узрее ще се излющи сам,но ако е по-дълбок трябва да се отстрани от професионалист и то само след като е узрял,защото иначе ще се получи раничка и е възможно да остане белег.

Ами аз не знам дали е милиум всъщност, но ми седи от няколко години Embarassed, като подкожна пъпчица, не си личи, само на пипане го усещам..

# 46
хм.за това трябва да отидеш на козметик и на дерматолог.би могло да е само мастно образувание,но би могло да е и нещо друго. не искам да те плаша но не подценявай това образувание Simple Smile

# 47
Йори, изчела съм доста за фотоепилацията и за лазерната епилация в интернет, но наистина информацията, която даваш  е нова за мен и съвсем противоречи с това което бях научила. Хм странно. Чувствам се объркана.... И от козметички съм чувала и съм чела че фотоепилацията е по-опасна, имайки предвид и това, че не трябва да се прави лятото и да се излагат третираните участъци на слънце, докато при лазерната няма такава опастност. Какво ще кажеш? Аз ходя в Пикасо....запозната ли си с тяхната апаратура и какво е мнението ти за тях?

# 48
Буба, ти къде си правила лазерна?

# 49
относно Picasso  до колкото знам са вкарали в употреба някакъв лазер,който "обработвал" и косми които на се тъмни и плътни,но не съм убедена в качествата му.за сметка на това съм била свидетел на не една или две жени които буквално са си изпатили или са били излъгани от Picasso.
Незнам къде точно и какво си чела за фотоепилация и какво за лазерната,но аз освен от това което съм учила,специализирала и тествала се доверявам и на опита и резултатите.имай пред вид и това че новите и последни поколения фотоепилация не се влияят от това дали процедурите се провеждат през лятото или не.

# 50
Изпатили в смисъл?

# 51
 в смисъл че са пострадали-с изгаряния или пигментации по кожата.

# 52
  • into the blue
Чудесна тема!   bouquet Засега нямам въпроси,но ще следя с интерес  Grinning

# 53
  • Sofia
Записвам се и аз.
Какви са последните тендеции и методи за почистване и лечение на акнетична кожа? Препоръчва ли се пробиване на комедоните с игла и изтискване или не?

# 54
Темата е страхотна   bouquet

ще я следя с удоволствие

Както и да е. За почистване в салон не искам и да чуя, но имам нужда от някаква дълбоко хидратираща и изравняваща тена терапия.

Като малка имах пъпки , ходех на козметик и ме правеха на нищо  #Cussing out минимум 1 седмица не можех да излезна от нас, едвам се престраших преди 2 г да отида на козметик (медицинска козметика ) , искам да ти кажа , че след почистване отивам на работа и никой не може да повярва от колежките ми че идвам от почистване на лице. Така, че е много важно да попаднеш на добра козметичка  и както Йори  каза не е хубаво да се стресира лицето като на 1 почистване се махнат всички черни точки  Hug   bouquet

# 55
Запис!!! Темата е страхотна!

# 56
Страхотна тема!
Аз имам проблем с кожата-прекалено чувствителна е,винаги след почистване на лице ставам страшно червенаи то за няколко дни. Shocked За това вече от доста време не ходя ,нямам много пъпки,но имам нещо като белези от пъпки(по бузите).Кожата ми не е мазна,по-скоро суха. Cry

# 57
Аз съм новичка тук и може би въпросът ми не е на точното място, но за всеки случай ще попитам. Може ли да се прави кола-маска на триъгълника по време на бременност?

# 58
 Искам да попитам ,след бременноста получих едни подобни на лунички- точици около скулите и бузите, усещат се при напипване на кожата, незная с какво да си ги премахна.

# 59
Аз съм новичка тук и може би въпросът ми не е на точното място, но за всеки случай ще попитам. Може ли да се прави кола-маска на триъгълника по време на бременност?

можеш да  Peace важното е ти да се чувстваш добре. Аз съм се чистила до 8мият месец (после просто не ми се търпеше болка ) , но имам приятелки се чистеха и в 9тият  Wink   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт