Попитай Козметичката

• 81 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
кажете нещо за терапиите втора кожа на силиконов носител. аз специално правих скай фейс втора кожа за зряла кожа и съм възхитена. но като цяло, каква е тази тенденцияѝ?

# 241
Здравейте,от известно време забелязвам бръчици по кожата на горния клепач.Чудя се дали да я мажа с околоочен крем или само с някакво етерично масло,защото съм с чувствителни очи и дори спирала не ползвам,толкова ме парят и сълзят.

# 242
  • В приказките.........Пловдив
И аз имам едно въросче за това какъв крем да ползвам Thinking Кожата ми е смесена със черни точки по нослето и брадичката, склонна към образуване на пъпки.Имам и тук таме малки спукани капилярчета.Незнам дали е дехидратирана или нещо друго защото отвреме навреме и особено ако слагам пудра започва да ми се лющи покрай носа и брадичката.Моля да ми отговорите защото и идея си нямам какъв крем или продукти да използвам  bouquet

# 243
 Здравей Йори,
аз искам да те попитам защо при използването на определен крем се получава "кир ефект"?

# 244
Здравейте,
бих искал да попитам съществува ли начин да се избавя от тъмните кръгове под очите. Лошото е, че не са от недоспиване или преумора, а от както се помня кожата около очите ми е доста тъмна, а лицето много светло и гледката става трагична без коректор. Нямам торбички, нито бръчки, само сенки, но много силно изразени и дори с коректор и фдт пак се виждат.

И аз имам този проблем, но мисля че това се получава така, защото кожата там ни е по пигментирана. И въпроса ми е може ли да се оправи тази пигментирана кожа, някакси да се изсветли или и аз незнам точно какво, но възможно ли е избавяне от този проблем?
И аз съм така от както се помня Sad. Пробвах и тези новите продукти за тъмни кръгове под очите на Лореал и Гарние, ама естествено не ми помогнаха въобще и спрях да ги използвам.

Другото ми въпросче е относно милиумите. Имам под очите доста, интересува ме от какво се получават и как могат да се премахнат?
Като ходих на козметик за почистване на лице не ми ги махна , а отидох най вече заради тях.

И последен въпрс. Кожата около устата зимата много ми изсъхва, бели се и е ужасТ. Мия си лицето само с вода и веднага след това почва да ме дърпа, много сухо става. Ползвам краставичен крем, на нивеа и пак нищооо. Някакво кремче да ми препоръчате за зимата.

Благодаря предврително и се извинявам за многото въпроси   bouquet

# 245
Вапроса е за моита мацка, има доста пъпки по лицето какво да вземем за да се премахнат ? Тя беше на доктор които изписа някакъв сапун и някакво мазило ама това е без ефект , какво да направим за да има тя гладко без пъпки лице ? Благодаря предварително за отговора!

# 246
Вапроса е за моита мацка, има доста пъпки по лицето какво да вземем за да се премахнат ? Тя беше на доктор които изписа някакъв сапун и някакво мазило ама това е без ефект , какво да направим за да има тя гладко без пъпки лице ? Благодаря предварително за отговора!
Заведи я на дерматолог и внимавай с правописа Wink

# 247
Питах преди Коледа но явно по празниците въпроса ми потъна.
Имам по мои определения нормална кожа.ще се опитам да конкретизирам как се държи кожата ми.
Нямам подчертано мазни и лъскащи участъци.Често сутрин имам чуство за опъване.
Без крем не ми е комфортно на лицето.
Кой знае какви проблеми нямам, освен това че от време на време ми излизат дълбоки подкожни пъпки.
Искам да питам какъв тип почистване и крем е подходящ за този тип кожа.Не специално марка а като ти
Йори ти ме беше питала как си мия лицето - с детски сапун, но след прочетеното в темата си купих измиващ гел за нормална кожа.

# 248
На мен лично капилярите ми се заличиха като си
направих кислородна мезотерапия(Йори сигурно
е запозната).Много съм доволна.Освен това финните
бръчици се изгладиха,кожата ми се хидратира и
тена на лицето ми се изравни.

Тути, разкажи малко за тази процедура. Повлиява ли кафевички петънца от слънце? Колко пъти се прилага и колко ти излезе?  Hug

Йори, би ли дала и ти професиналното си мнение за тази процедура? Благодаря!  Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 18:16 от letsgo

# 249
момичета, поздравления за полезната тема. Днес изпаднах в ужас като се разгледах по-обстойно в огледалото, обикновено бързам, а и най-често съм с ФДТ... По принцип това явление е от отдавна, но чак сега забелязах колко се е разпространило.... Проблемът е следният - повечето от пъпките ми се превръщат в малки бенки, кафеви, 1мм-ви, по принцип съм предразположена към тях, но лицето ми направо се е нашарило, имам даже по ухото, и на двете вежди в най-горната част /след издърпване на два "нови" косъма, по краката също - например ако излезе по-рязко косъм от епилатора...Въпросът ми е - посъветвайте ме какво мога да направя и как да избегна по-нататъшното развитие на този феномен, какво трябва да съдържа козметиката, която ползвам... Да допълня, че ползвам само маркова козметика, и винаги държа дневният ми крем да е с минимум 15 фактор...Кожата ми е много светла, и всичко се превръща в бенка! Йори, можеш ли да ми препоръчаш конкретни мазилца? Мерси  bouquet

# 250
  • Бургас
Аз имам въпрос:
ноември е декември(ВСЯКА СЕДМИЦА) ходих на ултразвуково почистване,по препоръка дерматолог(който май в последствие се оказа много зле).Изрично ми беше казал ,че не трябвало да се изтискват пъпките и там квото е излишно по лицето.Обаче нещо не ми се виждаше добра идеята,а и не се чувстах много добре с такова почистване.Така,че реших да си продължа с почистването чрез стискане и се върнах при предишната ми козметичка.Когато тя чу ,че съм си правила такова ултразвуково почистване,не го одобри NaughtyТака само ме излющвали отгоре,а всичко друго се затапва още по навътре(или нещо от сорта го обясни newsm78)
Въпроса ми е:ПРАВА ЛИ Е?
ТОЗИ ДЕРМАТОЛОГ МИ ИДЕ ДА ГО #2gunfire,ЗАЩОТО ТАКИВА НЕЩА МИ ИЗПИСА,КАКВИТО НА ВСИЧКИ ИЗПИСВА(А НЕ ДЕЙСТВАТ)И МИ НАПРАВИ ЕДИН ХИМИЧЕН ПИЛИНГ,ОТ КОЙТО СТАНАХ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ #Cussing out И МИ ПРЕПОРЪЧА ТОВА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ,КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ МИ Е ВРЕДЯЛО #Cussing out
ВЪПРОСНИЯТ Е ДОКТОР ХРИСТОЗОВ ОТ СТАРА ЗАГОРА #2gunfire

# 251
Здравейте,
бих искал да попитам съществува ли начин да се избавя от тъмните кръгове под очите. Лошото е, че не са от недоспиване или преумора, а от както се помня кожата около очите ми е доста тъмна, а лицето много светло и гледката става трагична без коректор. Нямам торбички, нито бръчки, само сенки, но много силно изразени и дори с коректор и фдт пак се виждат.
има различни  козметични терапии които биха могли да ти бъдат предложени,но ако наистина сенките са ти по рождение не мисля че биха имали много добър ефект.

# 252
Едно въпросче и от мен:на 25години трябва ли да се ползва слециална козметика за лице,с цел предпазване от бръчки в по-напреднала възраст.Дано не се повтарям.
на 25 години кожата все още е еластична и бих те посъветвала да използваш козметика,която е съобразена с типа кожа.Би могла за профилактика да използваш лек крем за околоочният контур.

# 253
Здравейте,от известно време забелязвам бръчици по кожата на горния клепач.Чудя се дали да я мажа с околоочен крем или само с някакво етерично масло,защото съм с чувствителни очи и дори спирала не ползвам,толкова ме парят и сълзят.
моят съвет е да използваш крем за околоочен контур,като го нанасяш последният начин-слагаш малко количество върху върха на безименният пръст и разнасяш с кръгово движение първо отгоре като започваш от вътрешният ъгъл на окото към външният и пролжаваш като отдолу от външният ъгъл към носа.по съшият начин и го разнасяй леко .

# 254
Здравей Йори,
аз искам да те попитам защо при използването на определен крем се получава "кир ефект"?
за определен крем ли става въпрос или........ моля кажи марка и крем който си използвала и се е получил такъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт