Да живеем в хармония със себе си - дискусия - 2

• 35 063
  • 465
  •   1
Отговори
# 90
  EASpirit,Escorial,благодаря ви за линковете! Hug

...интересна личност си...
Тук грешиш, но Си права Селме, че тук има доста интересни личности, ярки индивидуалности, налагащи се и компетентни, с които е чест за мен да общувам. Например Ти си една от тях, не смей да отричаш, Ти си като кулинарна енциклопедия пълна Си с толкоз опит и лични впечатления. Кажи как е в Молдова, има ли там кефир?

Може и да греша,но поне съм искренна,казвам това,което чувствам. Simple Smile
     За готвенето....Готвя малко,но интересно(както и хапвам умерено,но не каквото и да е....).В момента кулинарията ми помага да се изразявам творчески,и абсол'тно не обичам да готвя по задължение.
     Молдовският кефир си е чисто кисело мляко. Grinning Чисто в най-буквалния смисъл на думата.И не е равен на айряна,както е прието да се смята.  Wink

# 91
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Асялейн, Креативността е доста силно застъпена при раците в определени моменти, да не Си една от тях или просто момента е такъв при Теб?

рак съм  Mr. Green

аз немога без хляб... правя си понякога безглутенов, без мая, без незнам си какво,
но хляб ми трябва.
иначе не се наяждам.
а и слабея бързо, а в момента това е нежелан ефект Rolling Eyes

# 92
 Kalida веднага се поправям Hug благодаря ти за хубавите думи Hug
Знам,че съм на прага на нещо,отдавна го чакам и да не се повтарям,но-проницателността,интуицията ти, всичко....не спираш да ме учудваш Hug
Не съм ходила при лалетата още,а и като знам колко е студено там сега не ми се иска толкова.

Евридик@ с д-р Бах защо не опиташ?мисля,че ще помогне,там минимална възраст няма.Дано по-скоро отмине периода.

escorial благодаря ти за инфото за глутена и маята,не бях се замисляла над това.Права си,а аз смятах,че просто имам слабост към тези неща.

# 93
А батковците и те ли са на суровоядство, как се справят в училище носят ли Си отделен снакс или там хапват от общата храна? А за колонотерапията, чела съм за нея, но нещо ми е трудно да приема подобна външна намеса в организма ми, но Ти Си права че знаеш какво печелиш и как се чустваш и затова го правиш. А като спомена за съня Си, знаеше ли преди да родиш пола на бебчето което носеше?

С какви емоции завършвате таз година, с желание ли я загърбвате или ще Ви липсва нещо от нея, поставяте ли Си цели за предстоящата имате ли желание да мечтаете?

Батковците си хапват готвено, то и аз хапвам, но по-рядко от тях. Аз им готвя всичко. Всички в къщи ядат само това, което е приготвено у нас. Дори и мъжа ми си носи на работа. Големия ми син ходи на училище, но те там нямат стол...всеки си носи храна така или иначе. Малкия ходи на градина и там им готвят, но въпреки това аз му нося храна и те му я дават. Изрично съм предупредила и в училището и в градината да не им дават нищо друго освен това, което аз им нося.

За колонотерапията...аз затова съветвам винаги всеки, който се интересува, първо да прочете повече, да намери колкото може повече информация. Защото наистина...много зависи от организма - някои са по-чувствителни и това ще е много груба външна намеса за тях. Надали тогава ще има желания ползотворен ефект. Дори и аз - в някои периоди мога да го понеса, а в други - не. Затова е хубаво колкото може повече човек да е наясно с конкретната терапия и със себе си в дадения момент, за да прецени сам дали е за него или не. Не смея да го препоръчвам 100% на всеки, въпреки, че наистина е много хубаво прочистване и ползи има много от него...

За пола на бебето ми казаха чак в 8мия месец. А аз сънувах съня в 4ти.

За мен годината беше прекрасна....страхотна бременност, раждане каквото съм си мечтала да имам..и въобще много хубави емоции Wink
Ако продължавам да се грижа за себе си така, че да се чувствам добре, съм сигурна, че и другата година ще е страхотна.
Когато човек излъчва положителни вълни, привлича същите около себе си Wink
Пожелавам го на всеки!

Момичета,
В момента сканирам учебника си по Body Mapping. Това е кратка книжка с метафизичните обяснения на различните органи и части на тялото. Кое на какво съответсва, как да разпознаваме различните неразположения и какво означават те.
Също има хубави визуализации по темата, така, че човек сам да работи по тялото си с информацията, която получава от книжката.
Има и 2-3 упражнения мисля...
Та, ако някой се интересува - нека ми пише ЛС за да му я пратя, защото не ми се иска да я публикувам в блога на публично място.
Писана е от моята учителка по Quantum Medicine. (Дано не чете БГ форуми...  Blush Mr. Green )

# 94
escorial ,   много си  хармонична   bouquet  и много се радвам да чета и чувам такива хора .. цяло вдъхновение са. За колонхидротерапията получих информация от руски сайт, че лекува рак и съм напълно съгласна с това, като се има предвид как се получава тази болест.

Ако някой знае в България къде се прави тази процедура да пише на Л.С.

# 95
humanis , Благодаря ти Wink

Ето един линк към филм за рака:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7909198950622077145&hl=en

# 96
....
Звездице, то май всяка постигната мечта губи част от очарованието Си след като я постигнем?! Ще имаш ли гости тез празници или Майчето няма да идва?
......
С какви емоции завършвате таз година, с желание ли я загърбвате или ще Ви липсва нещо от нея, поставяте ли Си цели за предстоящата имате ли желание да мечтаете?

вярно е,ч е всяка постигната мечта си губи от очарованието.. но каква част зависи от нас, аз я пазя под формата на удоволетворение Peace майчето е вече при нас  Party Party

Изминалата година  ми донесе много мъдрост, промени в семейството...надявам се догодина да има още промени, да ни донесе още повече здраве,  успехи и Енергията около нас да я усещаме и употребяваме с повече мъдрост Peace

# 97
Escorial, благодаря за споделеното  Hug Ще пиша на лични.

Петя, много благодаря за "Духът на Коледа"  bouquet Точно от това имах нужда - ритуал, към който мога да приобщя детето още от следващата Коледа и който ще му помогне да мисли глобално, а не в  рамките на притчи от религии..

Евридика, може наистина зъби да го мъчат Нико. Ако този епизод с приспиването не е бил инцидентно само една нощ, а започва да се повтаря, сигурно са зъби. Моят, който не знаеше какво е колики и плач с часове, спеше по 12 часа нощем с 2-3 събуждания за ядене, преди две седмици стана неузнаваем - по цял ден нариваше, непрекъснато трабяваше с нещо да го разсейвам, но и това в повечето случаи не помагаше, нощем започна да се буди по 7-8 пъти! И тогава се сетих за думите на моя хомеопат, че не е нужно да се мъчим, когато може и по-леко да минат нещата и му се обадих. Смени лекарството по телефона и за два дни стана малко чудо - детето се кротна, дойде на себе си, тъй да се каже, и започна да спи с 5 часови паузи нощем, което не му се беше случвало откак беше на 2 месеца!  Grinning

Хубава година беше  Grinning Върнах се в пътя си; моят си път на водач и победител  Grinning Много ми е комфортно сега и стъпила здраво на този път, виждам какви навероятни неща ме очакват по него  Heart Eyes

# 98
...няма да успея на всички лично да го пратя към ритуала за Коледния дух...

Искам да направя едно уточнение,защото преди малко моя приятелка звъня на авторката с молба да каже по-подробно това,което ни вълнуваше
за  нас като пишем желание всяко е на отделно кръгче
за друг човек-на едно кръгче може да са няколко пожелания
за деца-също
за роднини-пак така
за Земята -пак изброени всички на едно/аз си мисля,че може и да е повече от едно ако се налага/
ритуала се прави 4-те дни като първия ден се пишат,но следващите дни само се препрочитат
общата молитва се чете всеки ден и след нея желанията
прибират се и на следващия 21.12/2009г/ се изваждат и тези,които са се изпълнили се изгарят,а другите се оставят пак по същия ред за следващата година

100 пъти четох, но очевидно проблемът е в мен. Въобще не схващам:
1. за какво иде реч?
2. как да се направи?
3. какви са тия кръгчета?
4. кой е ритуала?
5. това част от него ли е или е нещо допълнително?
6. каква е тая обща молитва?
7. къде да я видя?
8. авторката на какво?
9. кога по-рано в тази тема сте говорили за това? Аз уж чета редовно, а не си спомням...

# 99
Кюбит, не е в теб проблема!  Grinning
Цитирането е уточнение към ритуала, който Петя вече прати на лични  Hug

# 100
Меги, тъкмо вече се чудех къде си и щях да те издирвам  Heart Eyes Мислех си за хомеопатия, да.
Никак не е инцидентно това със съня на Никола, ами си е направо ежедневие/еженощие Tired
Благодаря и на другите момичета за съветите  Hug ЕASpirit, за д-р Бах незнам към кого да се обърна, а аз самата нищичко не отбирам от това Rolling Eyes
Петя, моля те, може ли и на мен да изпратиш целия ритуал? Май съм закъсняла за тази Коледа, но за следващата ще го правя Simple Smile

# 101
Meg1, благодаря за пояснението.   bouquet
А за този ритуал ставало ли е дума тук? Да не когато бях в България да сте говорили, тогава не четях съвсем наред всичко, защото нямах никакво време.
Евридик@, Коледа е точно след 4 дни. Ако ритуала е 4 дни, имаш време.  Peace

# 102
Според указанията за ритуалчето то започва на 21,12 и завършва на 24,12 Peace

# 103
  • Варна
Много сте симпатични момичета   Hug
За първи път се включвам в темата, в момента съвсем не съм в хармония  със себе си  Confused Надявам се да имам време да ви чета по-честичко  Hug
За пречистването  - чела съм един метод в книгата "Тибетска Медицина", пие се солена вода и се правят упражнения. Незнам дали ви е известен този метод

# 104
здарвейте,момичета

мисля,че дължа едно пояснение
1.авторката,която е написла книгата е Мариана Илиева
нейните/вече/ две книги са изцяло в помощ/благотворителна/ за деца,които са болни
2.не мога морално и не искам тук да публикувам нещо,което иначе би накарало хората,купувайки да дадат своята помощ за тези деца
3.правя го обаче за тези,които поискат,защото съм сигурна,че ще напишат нещо не само лично и материално,а ще сложат в своята молба Земята,човечеството и все такива имагинерни за материалния ни живот неща
4.исках на всички да напиша нещо от мен
като пожелание,а не само препращане на ритуала-обче не се получи,защото в малкото време,което имах само препращах и доуточнявах така,че да бъде правилно разбран самия ритуал
5. и за това съм копирала само и само да го получат всички,които са пожелали
6.и най-вече аз самта не успях да го направя на 21.12.2008г преди полунощ
и за това после описах на тези,които искат какво да направят според мен и днес,а може би утре
върнете се мислено в деня на 21 и с намерение за това го направете
времето е СЕГА,т.е. винаги има смисъл,ако наистина има желание и нищо не е пропуснато
днес се оказа,че хората,които окло мен бях ентусиазирали не са успяли и имаха куп въпроси-направете това,което ви казва сърцето-пак ще е правилно

на всички пожелавам сбъдване на най0съкровените желания   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт