Австралийско-Новозеландска Коледа (2-ра поред тема)

• 25 145
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
http://www.urbanangel.com.au/_AUSNZ/s08/homepage.cfm?country=aus за Момиче от провинцията.

Ние от днес сме без детегледачка. Жената, която гледаше Томи през изминалите две седмици, малко ме разочарова. Бях готова да си затрая, все пак остават само още три дни. Но Томи ми заяви вчера че не иска да ходи повече там за по цял ден, така че ... край. Сега съм в чуденка как да й го кажа, а и трябва да ида да си му прибера нещата - раница с резервни дрехи, бутилка и т.н. Междувременно наша приятелка, българка, съседка, която има две деца, предложи да го гледа (останалите три дни). След това с тати сме в отпуск (редуваме се).

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 20:45 от МАЙКА

# 151
  • Там някъде......
Дайте други сайтове ако знаете,че тези ги разгледахме!

# 152
Днес маааааалко се опекохме. Беше само 41с  ooooh! Но оцеляхме. Идните дни ще бъде уж по-поносимо. То едно лято тази година... никакво.

ритка сигурно вече са на наша земя  Grinning Ще ми е интересно да разкаже за пътуването и за впечатленията им от първото жилище и квартала.

МАЙКА, Томи защо така не е доволен? Не са му предлагали разнообразие или внимание? Или просто му е омръзнало? Предполагам сега се чувства по-комфортно със съседите ви. Хубаво е че ще прекарате някой ден заедно преди да започне пак училище.

Моята голяма госпожица днес се реши да и пробият ушите. Няма отърване сега от бижутерските магазини  Crazy Mr. Green .

рикк, АЛФИ  Hug

# 153
Днес маааааалко се опекохме. Беше само 41с  ooooh! Но оцеляхме. Идните дни ще бъде уж по-поносимо. То едно лято тази година... никакво.

Както казва една приятелка, започне ли Australian Open, температурата в Мелбърн по закон се качва до 40 градуса Wink

Тука е горе долу добре. Аз днес не ходих на работа, утре ще се мерна само да обера почестите за последно и после - вкъщи Simple Smile

Вече съм съвсем отнесена и самовглъбена.

ALFI, как сте с бебо?

# 154
Мили, както бях казала и преди, жената има 3 момчета, с моя стават 4. Най-големия го нямаше първите две седмици. Сега се завърна. Малкия ревнува от Томи. Казвал му постоянно (откак батко му си е тук) "не сядай тук, не пипай това, не играй с моите игра4ки, не играй с моя батко...това е моята къща" Томи не е агресивно и конфликтно дете и само се натъжавал при всичко това. Майката пък два дни поред никъде не ги изведе и обстановката съвсем се нажежи, Ми може ли 4 деца да ги стискаш у дома, поне на парка до тях да ги беше извела. Живее до парк, плаж, мол, библиотека и какви ли не активитис. Накрая за капак, в понеделник, ако щете ми вярвайте, направо не повярвах на ушите/о4ите си. Отивам да си взема детето, никой не ми отваря. Звъня на мобайла й и тя ми вдига СЪНЕНА!!! Дремнала си малко, а децата си играели в стаята на големия. Е, нямам думи. Знае че децата малките имат търкания напоследък и че Томи явно се чувства като натрапен, и въпреки това, вместо да измисли нещо да ги поразсее, тя легнала да спи  Crazy Направо ми призля, ама пак нищо не казах. Исках първо да си поговорим с Томи. Мъжът ми беше изказал съмнения, че тя не ги извежда много-много, но това беше просто капката, която преля чашата. На излизане от тях, Джошуа (малкия, на 5 и половина) се завъртя около нас и каза на Томи да не идвал повече. Моя се разплака много горчиво и каза, че цял ден го тормозел с подобни изявления и не иска да ходи там. Та така приключихме с Вики. Казах й по телефона, че ще мина да му взема нещата само от там.

Рикк,  Hug Бйби шауър ще има ли?

Алфи, как върви кърменето?

# 155
МАЙКА, много неприятно звучи цялата история. Добре, че имате варианта със съседката!!!!

# 156
Рик, как е сега като приключи работа? Аз парва та седмица само чистих и прах бебешки дрешки, втората седмица ми беше страшно скучно и ходех на работа да пия кафе с колегите обедната им почивка  Party, а на третата седмица родих Simple Smile Моя съвет е почивай си и прави само неща дето са ти приятни, щото като родиш няма да имаш време за тях.
Нещо пак е супер жега. Направо до гуша ми дойде от това време. Следващото дете ще го родя зимата  Crossing Arms От няколко нощи почти не съм спала, къде от жега не мога да заспя бързо, къде и на дребосъка му топло и се буди и хленчи... ooooh! Хем ми се затварят очите, хем ми е горещо и не мога да заспя  #Cussing out Миналото лято като исках да ходя на плаж само валеше, а сега само жега  Twisted Evil
С кърменето що годе се справяме, почнах да пия хапчета, но още нямам достатъчно кърма, така че додавам и формула. Реших, че ще ги пия тия хапчета един месец, както ми ги предписаха и това е, каквото стане това е. Ако после пак много ми намалее млякото приключваме с кърменето. Много майки ги пият с месеци, защото като ги спреш, обикновено и млякото пак намалявало, ама аз не искам постоянно да се тъпча с хапчета.
Майка, наистина много странна и неприятна история. Да не би пък майката да не е знаела, че децата имат търкания помежду си  newsm78

# 157
Ами изпращахме се днес Simple Smile Колегите бяха много мили.
Сега ще видим. Ще си доизгладя дрешките, ще донапазаруваме каквото още ни трябва, ще си почивам и ще се подготвям психически. Другата седмица и аз ще пия кафе с колегите, щото и без това GP-то ми е в центъра и ще трябва да ходя до там.
Тук се постопля, ама не е екстремно засега. Вчера и оня ден се чувствах не много добре, но сега пак съм свежарка.  Sunglasses

# 158
Майка, наистина много странна и неприятна история. Да не би пък майката да не е знаела, че децата имат търкания помежду си  newsm78
Те търканията започнаха последните два дни, след като баткото се завърна. Той е добро момче, но малкия ревнува от Томи. Знаела или не ... все пак чуждо дете гледа... Как ще легне да спи?!  Shocked Rolling Eyes Shocked

# 159
Привет от нас след едногодишно отцъствие  bouquet
mili46 Hug  bouquet Heart Eyes

# 160
Привет от нас след едногодишно отцъствие  bouquet
mili46 Hug  bouquet Heart Eyes

Аууууууу.. кой се появил!!! Марийчееееее  Heart Eyes Hug Heart Eyes Къде се загуби толкова време? Как сте всички? Преместихте ли се? Как е Итън? Гледам не сте го направили батко още?  Wink Хайде разказвай  Hug.

# 161
Марчето, Stop ти в коя част на Австралия живееш?

# 162
Марчето, Stop ти в коя част на Австралия живееш?
МАЙКА   bouquet Nth Queensland съм, на голямата жегата ooooh!,
mili само да сам те 4ула 4е ти е горещо отдолу в Мелбърн hahaha,
mili-нито Итан е батко, нито сме се местили Laughing, още лежим на кълката 'по добре първи в селото, отколкото последни в града' hahaha и така.... селяни си останахме Joy Joy,Ама на мен си ми харесва де Flutter, не се оплаквам ве4е Whistling И австралия взе да ми харесва hahaha, още 10 години ако постоя в ОЗ още пове4е ще ми захареса Joy

# 163
Марийче, казах ти аз, че ще ти хареса тук   Hug Радвам се! Simple Smile А какво стана с 'маникюрските' ти планове? Успя ли да изкараш някакъв курс? Итан тръгна ли на градина или се гледате?

рикк, как си? Приготви ли всичко вече? Бебчо подритва ли те?

МАЙКА, вие стягате ли се за новата учебна година? Аз днес цял ден обикалях с децата да купуваме обувки и маратонки за училище. Без крака останах, но съм доволна от покупките.

АЛФИ
, имаш ли подобрение вече? Малкото човече доволно ли вече? Започна ли да наддава по-сериозно?

# 164
Уф, аз съм добре, ама вчера и днес времето е разкапващо... много влажно и тежко, иначе не е толкова горещо (мисля, че е не повече от 32-3 градуса). Сега съм си пуснала един вентилатор срещу мен и се чувствам почти добре и чакам пак малко да позавали, та да обере влагата и после да ходим на разходка. Още не съм изгладила дрешките на бебчо, просто защото мисълта за ютия в тая жега ми предизвиква световъртеж  Crazy Бебчо подритва по-слабо, сигурно вече е по-голям или пък се е понаместил вече надолу (усещам го). Или пък и на него му е жега, горкото, щото като отидем някъде, където има климатик и моментално се активизира  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт