Австралийско-Новозеландска Коледа (2-ра поред тема)

• 25 120
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравеите ! Така се радвам че ви откривам.Ровя се из форумите и виждам основно мами от европа и щатите.като прочетох Нова Зеландия и очите ми светнаха.

# 181
Здравеите ! Така се радвам че ви откривам.Ровя се из форумите и виждам основно мами от европа и щатите.като прочетох Нова Зеландия и очите ми светнаха.

Станахте 3  Grinning заедно с МАЙКА и Калина  Hug
Добре дошла   bouquet.
Къде в НЗ сте?

Тъкмо бях при моята GP, която съвсем скоро се е завърнала от 14-дневен круиз  до НЗ. Мноооого доволна. Горещо ни го препоръча. Та сега съм в едни големи планове  Mr. Green.

# 182
В Auckland сме.Тука наистина се оказа много красиво.Преди да дойда само слушах за красотата на Нова Зеландия а сега е пред очитеми и немога да и се нагледам newsm09.Многоооо зелено,направо ти изпалва душата

# 183
На мен ще вземе да ми хареса да си стоя вкъщи  Heart Eyes Само като е горещо е малко кофти, но пък си взехме климатик, сега остава да го монтираме и ще е пълно щастие  Mr. Green

# 184
Мама Т, добре дошла   bouquet
Рик, наслаждавай се на стоенето в къщи, и най- вече си почивай, че съвсем скоро ще си много заета в къщи  #Crazy

# 185
Мама Т, добре дошла   bouquet
Рик, наслаждавай се на стоенето в къщи, и най- вече си почивай, че съвсем скоро ще си много заета в къщи  #Crazy

В тия жеги напоследък нямам шанс да правя нещо друго, освен да си почивам  Grinning

# 186
Привет, банда!!! Hug

Рикк, още си "две в едно", а? Татито поуспокои ли се? А ти как си психически и емоционално?

Калина, доста време не се беше появявала. Как сте?

Мама_Т, добре си ни дошла. Я дай малко инфо. От колко време сте в НЗ. Имаш ли деца, на каква възраст. Може и да се знаем  Crazy Ако искаш, пиши на лични.

Ритка, как сте вие? Оздравяха ли децата?

Алфи, папка ли юнака?

Ние изкарахме един прекрасен лонг уикенд. Три дни изпълнени с плажуване и барбекюта  Crazy Томи, какъвто е светъл по принцип, и вечно намазан обилно със 30 фактор мазила, е придобил страхотен тен  bowuu Днес бях за първи ден на работа. Остават три дни до уикенда, а после съм в отпуск.

# 187

Рикк, още си "две в едно", а? Татито поуспокои ли се? А ти как си психически и емоционално?

Ние изкарахме един прекрасен лонг уикенд. Три дни изпълнени с плажуване и барбекюта  Crazy Томи, какъвто е светъл по принцип, и вечно намазан обилно със 30 фактор мазила, е придобил страхотен тен  bowuu Днес бях за първи ден на работа. Остават три дни до уикенда, а после съм в отпуск.

Татито е екстра. Аз по принцип съм луда, иначе емоционално и аз съм екстра  Hug
Вашият тати добре ли е вече?

# 188
Аз сам много прясна на 5 месеца сам...имам си момченце но големичко вече на 12....ние доидохме с него скоро  а нашият татко е тука от година

# 189
Аз сам много прясна на 5 месеца сам...имам си момченце но големичко вече на 12....ние доидохме с него скоро  а нашият татко е тука от година

Знам теееееееееееееее  Grinning Запознахме се наскоро на един рожден ден.
Писах ти на лични  Party

Рикк, наш тати е добре, но все още го наболява. То това нещо много упорито се оказа.

# 190
И аз те знам Simple Smile...Много ми оправи тогава настроението да знаеш.Че такава носталгия ме беше налегнала

# 191
И аз те знам Simple Smile...Много ми оправи тогава настроението да знаеш.Че такава носталгия ме беше налегнала
Hug Grinning Всички сме минали през това.  Hug

# 192
Гледам не спите  Wink Я кажете следите ли тениса? Много яд ме хвана за нашето момиче. И ми стана жал. Хвърли толкова много усилия, имаше толкова много шанс.

# 193
Мили, аз нищо не следя лятото. То по принцип не ми остава много време, но лятото пък изобщо не включваме ТВ. Все сме навън или по двора лятото. Много често си и вечеряме на двора.

# 194
И аз не сам я гледала....малко трудно се вреждам пред ТВ то от моите мъже.

Общи условия

Активация на акаунт