Австралийско-Новозеландска Коледа (2-ра поред тема)

• 24 653
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Мили, аз нищо не следя лятото. То по принцип не ми остава много време, но лятото пък изобщо не включваме ТВ. Все сме навън или по двора лятото. Много често си и вечеряме на двора.

Ох, и ние обичаме навънка, ама не и когато е 40с. Следващите 4 дена дават все жега, а това означава през деня или на басейн, или на детски център. А вечер пред ТВ-то. Обичам аз да зяпам телевизия, особено новините. Има и много кулинарни предавания, които гледам с удоволствие. И спорт обичам да гледам (но не и крикет!)... но мноооооого рядко успявам да седна и да им се насладя; или гладя, или готвя, или разстребвам играчки  ooooh!!

А Australia Open си е едно от спортните събития на годината! Всяка година се каня, че ще ида да гледам на живо, но само с мераците си оставам. Ех, може догодина, живот и здраве!  Grinning

# 196
И аз не сам я гледала....малко трудно се вреждам пред ТВ то от моите мъже.

Беше страхотен мач! Не можахме да се отлепим от телевизора, въпреки че мъжът ми е отново първа смяна утре.

# 197
Тук такива жеги няма, а и ако случайно стане много жега, ние сядаме на сянка в двора. Имаме и хамак. Ако не се трае, ходим на басейна до нас - открит. Но рядко са големи жеги.

Момичета, я и тук да почерпя за рождения ден на моя мил татко, който днес навършва 58 години!
 Wine Glass beer cook

# 198
Да ти е жив и здрав таткото.Още далги години да е с вас и да ви радва и обича!

# 199
Тук такива жеги няма, а и ако случайно стане много жега, ние сядаме на сянка в двора. Имаме и хамак. Ако не се трае, ходим на басейна до нас - открит. Но рядко са големи жеги.

Момичета, я и тук да почерпя за рождения ден на моя мил татко, който днес навършва 58 години!
 Wine Glass beer cook

Славче, много млад татко имаш! Да ви е жив и здрав! И вие да сте живи и здрави да го радвате, да си го обичате и поглезвате когато можете!   bouquet

# 200
Нещо ми става пак с нета ...пиша а не излиза.Съжелявам че не сам гледала мача,че тука ТВто от към спорт е много оскъдно.Така сам зажадняла за един красив волейболен мач...но нямааа Weary

# 201
Мили, родителите ми са млади, да. Но баща ми доста тежко приема всеки свой рожден ден напоследък и се шашка, че остарявал  Hug Heart Eyes А и защото нас ни няма там, разбира се.

# 202
Вчера нямаше бебе, но затова пък се наспах прекрасно, защото е прохладничко. Днес си наехме бебешка капсула, тоест отметнахме още една точка от сисъка, разходихме се до Голд Кост (окенаската вода е удивително топла и много приятно да се ходи в нея; жалко, че нямах бански, да поплувам, така ми се плува...), и на връщане си купихме маса и столове за отвън, тоест отметнахме още една точка от списъка Simple Smile След малко отиваме на гости. Равносметка - хубав ден  Hug

# 203
Браво на вас, Рикк Simple Smile
Аз днес пак бях на работа. Остават два дни до моите 5 почивни дни. След това 1 ден съм на работа и ще има ЛОНГ Уикенд отново.
Шефката днес ме зарадва с предложение за повишение на заплатата, по нейно настояване, което само очаква подписа на Мениджърката на отдела  bowuu Доволна съм, все ппак само 6 месеца съм в тази организация. Та така... и моята равносметка е добра  Grinning

# 204
Като изключим, че в момента е 36с вън (22ч), а  през деня достигна 43.5с, и нашата равносметка е добра с помоща на доста доза късмет! Като част от абонамента за компютърно списание, мъжът ми е влязъл в някакво състезание/лотария. Днес са му се обадили да му кажат, че е спечелил голямата награда: екскурзия за двама до Хаваи!  Grinning На мен още ми е трудно да повярвам, защото никога не сме имали късмет в подобни мероприятия. + че децата естесвено не са включени, та ще трябва да чакаме да ни се обадят от туристическата агенция да видим какво може да се направи по въпроса и какво ще ни струва. Чак тогава ще решим кой/дали/кога ще ходи.

Гледах прогнозата за седмица напред. Утре ще бъде по-горещо от днес. Само събота и неделя ще падне под 40, после пак над 40 най-малко първата половина на другата седмица. Не знам как ще се спи. Денем се спасяваме все някак, но вечер все трябва да се приберем. На това отгоре училището започва в понеделник. Дано там са разумни и държат децата в стаите, а не да ги пускат да играят вън.

# 205
Много се радвам на добри новини  Grinning
Мили, най-искрено ви съчувствам за жегите, ама наистина  Hug Rolling Eyes И най-искрено ви поздравявам за екскурзията до Хаваи, дано да е незабравимо преживяване  Hug

Тук сега се диша съвсем спокойно, даже снощи най-сетне събрах смелост да гладя, тази нощ явно също ще се спи, защото ще е прохладно.

# 206
Mili, поздравления за екскурзията  Hug   bouquet  Hug. Ще има да разказваш после  bowuu

# 207
Ехе, Мили, искам и аз на Хаваи!  Grinning
Около нас нищо ново. Томи пак цял следобед е бил на открития басейн до нас. Лятото е в разгара си, температурите 25-27 градуса. Доволно! Томазо е придобил бронзов загар от постоянното висене на плажа и басейна, но не спираме да го мажем всеки ден с 30-ти фактор.
Съчувствам ви искрено за жегите, аз никак не мога да трая на жега. Грешка на езика Simple Smile Исках да кажа, че ви съчувствам за жегите.  Crazy

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 13:57 от МАЙКА

# 208
  • Там някъде......
Ехе,дами дайте малко от вашето слънце и към БГ,защото тук си е още зима и си е хладничко.Снощи по БТВ новините даваха за големите жеги в Австралия.Тук зимата продължава и го предават отново за сняг как искаме вече лято да идва и ние да ходим по басейни но няма как..... newsm37  bath1

# 209
Ох, изкарахме много тежка нощ. Долу-горе с вентилатор на човек + мокри кърпи. Децата доста хленчиха горките. Едва тази сутрин падна до 28с, но в момента (8.30) вече е 31. А в къщата стените и мебелите са толкова напечени и горещи, че не можахме да охладим повече от 32.  И днес ще е над 40 (вчера у нас на сянка в 16ч. показваше 47!!!), което означава, че Мелбърн ще постави рекорд за 3 поредни дни с температура над 40. Мъжът ми казва, че никога не е било такова чудо тук! А той днес е на някакво обучение в Аделаида. За там дават 46с  ooooh! Shocked .

Ние отиваме да се спасяваме в търговския, а по-късно и на басейн.

Алфи, как сте с малчо? Виждаш ли някакъв напредък с хапчетата?

Рикк, тумбачето как е?

МАЙКА, честито повишение! Много хубави новини!  Grinning Hug

Калина, Мама_Т, ритка, вие къде се загубихте? Hug

Общи условия

Активация на акаунт