Кой ще Ви гледа, като остареете?

• 5 755
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
Надявам се никога децата ми да не са принудени да ме гледат на старини. Така сме си опекли работата с мъжа ми, че да си живеем живота в неговия залез и да не разчитаме на никого. Смятам да си наема болногледач.

# 61
  • София
Фонда, зависи от категорията. Вип стая с джакузи в 4 звезден старчески дом и рук сървис отива над 2 бонбона на месец.
Защото един имот смятам да го превърна в такова нещо, затова питах. Устройва ме напълно. Ще го напълня с младежи да обслужват богатите бабетки, вече имам желаещи:-)

Ти шегуваш ли се?
Скоро търсихме с моя близка подходящо място за баба и и те уверявам, че ще има и още желаещи.
Липсват такива заведения за заможни хора.

# 62
Фонда, зависи от категорията. Вип стая с джакузи в 4 звезден старчески дом и рук сървис отива над 2 бонбона на месец.
Защото един имот смятам да го превърна в такова нещо, затова питах. Устройва ме напълно. Ще го напълня с младежи да обслужват богатите бабетки, вече имам желаещи:-)

Ти шегуваш ли се?
Скоро търсихме с моя близка подходящо място за баба и и те уверявам, че ще има и още желаещи.
Липсват такива заведения за заможни хора.
Изобщо не се шегувам! Един имот от 8 апартамента от по 100 квадрата чудесно ще пасне за целта. На готино място, с басейн...абе екстра!

# 63
На места темата е сватовническа... давам го тоз левент от аватара - пее, танцува, хвърля си сам памперса в кофата, баба му е преписала апартамент в града и къща на село, колата сега не е лоша, но след 20 години ще е проклятие за някой... зодия Везни е!  bowuu

Надявам се така да си подсигуря живота от сега, че финансово да не завися от детето. Да ме гледа някой ми води асоциация, че ще съм лежащо болна... стигна ли до там, никой да не ме гледа. Нека се свърши по-бързо!  Stop

# 64
Моите баби са на по осемдесет години и са толкова динамични, подвижни, че дори ми помагат в отглеждането на моето дете. Пожелавам си да остарявам по подобен начин, щастливо, красиво,  да се чувствам полезна на близките ми.

# 65
Добре си възпитаваш децата,Марадона.Евала!Надявам се искрено да не се срещнат никъде с моите деца.Дъщеря ми е красива и таку виж,синът ти си паднал по нея.Божкеее,какво ще правя тогава!За сина си съм спокойна,не си пада по манекнки,предпочита приятелката му да е прочела поне 10 книги.За старините си не мисля много много,моля се да ги доживея.Ама това го решава онзи горе,нали?

Ама защо се молиш да не се срещне дъщеря ти със сина ми? Толкова ли е дащна и слабохарактерна? Те могата да си се срещнат, да пият по едно, че дори и да правят неангажиращ секс и после по живо по здраво...Нали?
Ти за моята дъщеря не се притеснявай.Аз на показ с цената няма да я сложа,както гледам си тръгнал ти да правиш с твоята дъщеря.Прибери си детето докато е време,да не ти каже някой дебеловрат след време"Гледай си работата,дъртак!20 години ти си я гледал,сега аз ще я е..а".
Леле,какви слова ooooh! Аз пък никъде не видях цена newsm78 Значи за да си опазим децата от безмозъчните дебеловрати отсега трябва да им наденем фереджета,и да им внушим предпочитания към пеньоара,така ли? 

# 66
 Thinkingстарчески дом та да не преча на никого Hug

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
Надявам се нито аз да гледам, нито мен да ме гледат.  Grinning
Надявам се да съм си с акъла, че да работя, докато съм жива. Предпочитам да работя на някое топло място, без много хора наоколо. Прекрасен изглед, много прозорци, хамак и да чувам прибоя на океана.
П.П. Ще си наема прислуга, разбира се. Ще чистя и ще готвя само за удоволствие.  Joy
П.П.П. И да, Марадона, работя по въпроса.  Flutter

# 68
Не искам никой да ме гледа, както и аз не искам никого да гледам.
Докато съм жива искам да си връткам с колата и да се грижа за себе си.
Ако не--има домове, сестри...

# 69
 Надявам се мъжо Mr. Green
Децата със себе си и през ум не ми минава да товаря...когато и да е.

# 70
  Марадона , аз те съветвам , да не лежиш на тая кълка зет, еле па снаха да те гледа. Wink Трябва много да се вижда , за да те гледат в крайна сметка.

За мене...имам двама сина... ooooh!  От де го измисли сега този казус?   То да доживеем до старини пък тогава ще му мислим. Ама като начало можем да започнем да се осигуряваме върху пълния размер на заплатата, а не върху минималната, белким пенсиика вържем... Thinking

# 71
Нали за това съмс е омъжила за богат мъж - да ми подсигури стратините  Mr. Green

Ако стане така ,4е някой ще трябва да ме гледа/ обслужва ще се гръмна дореде е време  Tired

# 72
  • София
Знам ли  newsm78
Който има желание  Rolling Eyes

# 73
  • София
Двамата със скъпия ще се гледаме съвместно. Затова съм си взела млад мъж.
Детето - ще си има семейство и ангажименти с децата си. Ще се радвам ако се виждаме от време на време, но не искам да тежа на никого.
Марадона, не разчитай че дъщерята непременно ще стане Мис Свят. Не че имам нещо против детето - такава кукличка е. Но просто като порасне може да и дойде друг акъл и да не иска да е манекенка. Дъщеря ми беше до 16 г. и сама се отказа. Канеха я на ревюта, не беше от децата, които ежемесечно плащат за да участват в дефилета. И в момента има манекенски мерки, но предпочете да си намери професия, свързана с манекенките - маникюристка е и се обучава за фризьорка., после и козметика ще изучи.  Казва - и на 60 г. манекенките ще ме търсят и канят да ги правя хубави.
За футболиста - успехи, дори и само за удоволствие да спортува детето.

# 74
  • out of space
Няма да остарея  Grinning
Залагам пари по случая!

Общи условия

Активация на акаунт