1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 061
  • 443
  •   1
Отговори
# 165
хайде момичета-кърпичките подгответе и за поредния сълзлив епизод се пригответе Grinningприятно гледане Peace

# 166
Не очаквах Шехито да отговори на Онур така, мислех че ще от отреже отведнъж, а тя: Още е рано
Е само не разбрах за кое е рано, но има си чувства тя към него и това е.

# 167
Ще я убия Шехерезада,защо прави така newsm45 smile3518 Weary

# 168
невероятно силен момент, когато говореха, че Онур, би жертвал и очите си за Шехи, независимо от факта, че е цитат от 100 нощи  Heart Eyes

Не очаквах Шехито да отговори на Онур така, мислех че ще от отреже отведнъж, а тя: Още е рано
Е само не разбрах за кое е рано, но има си чувства тя към него и това е.
отговори двусмислено, че е още рано да вземе кончето за сина си, а де факто каза, че е още рано за предложението за брак Wink... но че има надежда bowuu

Ще я убия Шехерезада,защо прави така newsm45 smile3518 Weary
много добре направи даже -  какво да му скочи на врата ли? Thinking

# 169
ами така отговори щото го ревнува от мен Joy Joy Joy

много възпитано момичето, това беше правилния отговор според мен. Peace

# 170
Бену към Онур: Шехи каза, че вашата среща била много скучна hahaha hahaha hahaha

олелееееее Онур как гледа шехи, ама и Шехи съвсем различно го гледа вече Heart Eyes

# 171
  • Балчи-Варна
ама не забелязвате ли-че Шехеризада се усмихва вече ,а?Както и Онурчо???

# 172
[

Аз,ако бях,щях да му скоча и още как!  txtlovessmile3521
Ако щете вярвайте,но дъх не мога да си поема като ги гледам тях двамата.Вманиячих се в този филм. newsm09

# 173
тоя али кемал ще му счупя кофата само да ми падне bash box #Sniper tantrum Rage Rage Rage #Splat Confounded bambam ritnik

# 174
е браво на Мехлибан, че каза на Шехи, че има чувства Party Party Party

# 175
е браво на Мехлибан, че каза на Шехи, че има чувства Party Party Party

Аз пак не мога да гледам ,към кого има чувства ?

# 176
  • into the blue
Е halapela,как към кой?Към Онур разбира се  Wink По-точно Шех сподели,че Онур й е направил предложение за брак и Мехлибан й каза,че е видяла,че той е влюбен още като е дошъл предната нощ уж за диска.Каза й също,че Шех е била много развълнувана тогава.

# 177
хайде пак се просълзих... за малкия Каан -  дано нищо да му няма -  браво на Онур, как веднага скочи да помогне на Шехи Heart Eyes

Керем пожела щастие на Онур с Шехи, ама дали ще го изпълни? Thinking

# 178
е неееееееееееееее
 и сега какво ще чакаме кефа на нова тв, да пунсат следващият епизод ли? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Naughty Naughty Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 179
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее,кво видяха сега! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт