1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 061
  • 443
  •   1
Отговори
# 195
оправих го
нищо не се е случило, детето с гледачката са били на разходка и  Михрибан се е забравила телефона, прибраха се живи и здрави

# 196
Schmetterling ,радвам се че някоя желаеща го е прочела,защото ако беше от другите...
ако можеш да се оправяш с белите букви напиши това дет си прочела за другите  щом линка не се отваря Peace

# 197
Момичета, може ли някой да ми каже от къде и как да си сваля музиката от филма на телефона Praynig Искам да ми звъни с мелодия от филма. Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.

Хади евала Grinning
http://www.imeem.com/people/rr_9YA/music/FGCCisav/kirac_binbir_g … ce_jenerik_gitar/

# 198
  • Sofia
оправих го
нищо не се е случило, детето с гледачката са били на разходка и  Михрибан се е забравила телефона, прибраха се живи и здрави
A какво гледаха като отровени?

# 199
Много ми хареса когато каза че ще и подари детството си!Много мило му става на човек-детските спомени,детските играчки-много е съкровенно това наистина BlushОчаквах нещо банално,това беше много мило наистина....
Определено няма да гледам вече напред! NaughtyТръпката не е толкова голяма ConfusedЗабранявам си!!! Naughty

П.П.как става с белите букви че иаз искам да добавя нещо Heart Eyes Crazy

П.P.S.Ще драсна и аз на Нова ТВ,хайде направете го и вие Flutter

# 200
немога да го направя това с белите букви
П.П.как става с белите букви че иаз искам да добавя нещо Heart Eyes Crazy
на първа страница е обяснено, как става номера с белите букви  Peace

добре, че бях да приспивам детето Whistling

иначе ме сърбят пръстите да видя следващият епизод...ама искам и да разбирам, така само картинки, хич не ми се гледа Crossing Arms... направо ми иде да  box bash #Sniper newsm29 newsm66 bambam jedi fight тоз , който е измислил да спре сериала за" празничната " програма, представям си с какви глупости ще запълнят програмата Sick

# 201
  • София-Лагера
Големи мъже,истинско приятелство.Уважение,любов.
Оф нямам думи за тоя филм.

# 202
sisi86,misheto17 се е справила с белите букви, ама айде и аз, ще допълня малко от това което ти написа  Grinning

бели букви:
 Шехи вижда празната стая и започва да вика и плаче, Онур я прегръща и така...драматизам...детето е на сладкарница и е добре  Simple Smile

# 203
Ето какво виждат БЯЛО

забравила си е телефона и ключа,затуй е звъняла на Шехи

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 15:46 от еими

# 204
ех,изпреварили са ме-исках да кажа че най-хубавото  от цялата работа беше че Mr. Green
Онур прегръща Шехерезада за да я успокои!

Аз не можах да чуя-какво каза приятеля на Керем-"когато една жена мълчи при предложение за брак това означава ............???? Rolling Eyes

# 205
  • Sofia
Филма и мне много ме впечатли . Искам да знам какво става нататък....с бели букви разбира се

# 206
керем като му каза ме Шехи нищо не му е отговорила,приятеля каза че това е лошо-щом мълчи,значи е съгласна.

# 207
керем като му каза ме Шехи нищо не му е отговорила,приятеля каза че това е лошо-щом мълчи,значи е съгласна.
Hug

# 208
  • София
И сега - как, до кога - а с темичката ни ? Звездичке Peace
Две седмици - вълнения, емоции , дано  след 2 седмици пак ! Не съм сигурна , дали ще имам толкова клюки за вас  да поддържам  нашите  странички ! Пращайте емейли  до Нова - Онуууууууууур........

# 209
Благодаря ви, девойки!   bouquet
Изчетох всичко, което сте писали, дори и с белите букви. Тия като влязоха в стаята и се опулиха... Без малко да търся следващата серия, та макар и не преведена. Не знам как ще изтрая две седмици. Дано покрай празниците ни се отвлече вниманието на друга страна.

Общи условия

Активация на акаунт