Новата Година вече приближава, в РАЗГРАД лакомства, подаръци и бебета раздава !!

• 14 204
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
  • Разград
Моля,моля за внимание,тук има мечешко събрание.

Малко на кръв гледат,защото използвах ягодово сладко,не ми се слизаше до мазата за друго.Гледат ме,не гледат,ще бъдат изядени.След малко ги пакетирам и до Нова година ще престояват.

# 226
Малее newsm20, направо са сууупер, аз моите вече ги прибрах в едни плътни кутии, да не се виждат Grinning

# 227
Ще пробвам още днес каквото ми казахте то май само това несъм.

# 228
  • Разград
Привет отново!  Hug
Ама кажете сега при коя от вас да идвам първо. Вече съм мноооооого гладна за меденки.

# 229
  • Разград
Деси,вземаш студено пресован зехтин,половин литър ще ти стигне за дълго време.Напълваш едно неголямо бурканче,затваряш го,слагаш го в друг съд със студена вода върху марля или някаква кърпичка и с слагаш на котлона.Като заври,засичаш 20 минути и махаш от котлона,изчакваш да се охлади водата в по-големият съд и вземаш бурканчето със зехтина и действаш.
Танче,никакви грижи.
Днес мисля да отскоча до Терамаркета и да си купя св.мас,замислила съм и едни снежни топки.

# 230
Мисля,че сладките изглеждат супер жалко,че нямам време да се занимавам с такива неща. Hug

# 231
Добро утро. Тука съм още. Банкета мина добре, не беше това, което очаквах ама пак стана веселбата. Момичета стига сте готвили тия меденки, че незнам за Танчето ама аз ще се ориентирам към някоя от вас.  Mr. Green
Бубе, брво на зетя бе, той от сега помага на мама.  smile3501
Ох трябва да се ходи да се плащат сметки, а никак не ми се мърда от нас.  ooooh!
До сега се излежавах, а свекито взема че ми разбута рахатлъка  #Cussing out да ме пита по празниците имаме ли планове  Rolling Eyes
Ох отивам да сложа кафето, че тука ващо нещо не ми подейства.   bouquet

# 232
  • Разград
Забравих да ви се оплача. Илиян от вчера кашля. Цяла нощ не е спрял. Обаче той спи в другата стая с баща си и не ме притесняваха. Отново за празниците ще е болен. Вече за четвърта година.

# 233
И Дани е Болен, даже сега отивам при личната

# 234
Как сте?
Недоспали доколкото разбрах  ooooh!.
Я вземайте по още едно кафе от Танчето и се събудете .
Рецептата за снежните топки - 1ч.ч св мас,2с.л пудра захар,1 яйце,на върха на ножа сода бикарбонат.Брашно колкото поеме.Оформям топчета ,вътре слагам орехова ядка или локум,или и двете  Mr. Green.
Печем и след това овалваме в пудра захар с 2-3 ванилии.Това е ,много елементарна ,но са много вкусни и едни ронливи  Crazy.
Никога не съм пробвала да заменя св.мас с чисто масло...
Танче,много хубави снимки.
Бубе,браво на помощника  Hug
Ние вчера ходихме в Киндерланда - новия детски клуб-на Мони много му хареса - даже дръпна един рев  като тръгвахме  Tired
Болничките да оздравяват  Praynig
Деси за дупето-Мони  го мажех с приготвено кремче от аптека Медина(бях давала и на една приятелка която като теб беше пробвала какво ли не за дупето на малката) - в осовата си е вазелин и миришеше страшно на пушено  Rolling Eyes....много съм доволна и от крем Пенатен.
Забравих,моля ако някой има тел на Давидков (Варна) да ми го метне на лични    bouquet

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 11:58 от polly

# 235
Поли пратих ти го на лични.
Айде сега, какви са тия болести преди празниците. Да оздравяват децата по бързо.
И къде ми е снега се питам аз. Ставам в 04ч до тоалетна, гледам вали сняг. Ставам тази сутрин, гледам то няма сняг и се чудя сънувах ли, не съм ли  newsm78 Кажете кой ми стопи снега?  #Cussing out

# 236
Оле ако знаете на какво станах свидетел току що  hahaha малеее това само в България може да се види.
Комшийката под нас пърли едно пиле през прозореца с горелка. Егати хората. Как не мога я снимам отгоре да ви я покажа  Mr. Green

# 237
  • Разград
Поли,със сигурност ще пробвам и твоите снежни топки.И друг път като ходиш по детски клубове да свиркаш,за такива неща сме *винаги готов*.

Абе,що така с децата става?Да ви кажа,Макси като беше по-малък през зимата всеки месец правеше леки хреми,които отшумяваха за около 3-4 дни.Беше на 2години и нещо като му купих и сложиха ваксината Акт-хиб.От тогава до сега се е разхремавявал точно 3 пъти.В такъв случай веднага го подкарвам с капки Ксилометазолин и Тобрин-в комбинация и след 3 дена е като нов.Незнам дали е от ваксината,но е факт,че след нея нещата коренно се промениха.
Иве,ние за това избягахме от Орел,и не само ние.

# 238
Иве,и аз го чакам тоя сняг вече цяла зима  Joy,е няма и няма  Tired
Ти поне си го мернала през прозореца  Crossing Arms.
Аз съм виждала кон на терасата в Шумен  hahaha
А като отидохме да видим апартамента в който ще живеем  Орел,видях как отварят прозореца на 5-тия етаж и метнаха от там 2 найлонови торби с боклук  Shocked.
Явно им беше навик да правят така ,отдолу имаше друга солидна купчина  ooooh!.
Макси,много инцидентно се получи ,моя приятелка която си е тук за няколко дни ми каза за клуба(тя живее в Англия-срамота.....тя го знаеше ,а аз не  Embarassed).За другото ходене ще свиркам  силно обещавам  Peace
А снежните топки са бабините снежни топки  Flutter
Преди малко една мацка по телевизията отново обеща сняг.... Thinking,аз си чакам   wait

# 239
Поли чакай си мила като нямаш друга работа  Joy само с чакането ще си останем май. Аз наистина трябва да сляза да си платя сметките, ама ако знаете как ме мързи. Но ще сляза, че има вероятност да идо до русе с мъжо ми. Хем да купя  това онова.  Хайде аз се ориентирам към слизане, а после ще ви навестя пак.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт