Ще има Бг вариант на "Страх". Бихте ли участвали?

• 19 312
  • 338
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
ZLATNA , самата  lottus  участва, а не мъжа й. Стискай палци на нея.  Wink

Нямам търпение вече да се излъчват сериите.

# 91
  • Ботевград
ТАка е, извинявам се, все още пия кафе, но много се развълнувах  Hug
Стискам палци на мъжът на donsita, както и на lottus. Дано победата да е съфорумска този път  Heart Eyes
Пожелавам Ви много кураж и сили, за да се борите с трудностите.
И естествено победа  Hug

# 92
Много искам да участвам, но не мога да плувам, а май това си трябва. И въпреки това ще се запиша да видим пък може да ме изберат.
donsita дай малко подробности за това мъжът ти как са го избрали и какво са го карали да прави на кастингите. На всички ще бъде интересно.

# 93
  • sf
Съжалявам, но всички са предупредени,че не трябва да издават каквато и да е информация. Може чак след излъчването.

# 94
да,продуценски тайни някакви Simple Smile

но като цяло ще се опитам да цитирам Магърдич в едно негово интервю-няма някакви определени критерии за кандидатстване
е,то сигурно си ги подбират после по някакъв начин,но то не е явно,а психологически заложено може би

а бе шоу голямо  Laughing

искам пак... Cry

# 95
  • sf
lottus , сърби ме да те питам кога ти бяха снимките, да не сте оцелии с мъжо в едно издание, ама айде през март ще говорим,че да не стане някоя беля .
и аз искам да участвам, ама пусто нямам физическите данни. много съм зле със спорта

# 96
оо и мен ме сърбят пръстите да щракам върху клавиатурата Laughing
но...трябва да се мълчи  no
... много съм зле със спорта

повярвай ми и аз съм така Wink

# 97

Това означава ли,че снимките са свършили, знае се кой е победителят и сега им престои монтаж и пр. до март?

# 98
  • sf
Из  нета има инфо,че ще се снимат 16 броя на "Страх".  Колко от тях са снимани вече няма как да знаем. Всяко си има свой победител. Както и в америкянските издания.

# 99
едно предаване трае три дни и учавстват 3 мъже и 3 жени и накрая един от тях става победител
до колкото разбрах ще има общо 15 предавания
сега се снимат другите предавания,обработват се предполагам заснетите и в началото на март ще ги излъчат

# 100
  • ВАРНА
най-официално заявявам, че един от моите приятели е избран и ще участва в предаването Simple Smile!
инфо - по-нататък!

стискам палци на всички и дано най-безсташният победи!!!

# 101
Да ви зарадвам ли?  Mr. Green
Не кой да е, а бай ви Здравко от Приморско ще участва и в Страх  Whistling
Даже печели съзтезанието и прибавя 1500лв към сметката си, открита специално за суми от разни риалити шоута, че вече станах бая, за да си ги държи у тях под дюшека  Mr. Green

# 102
  • София
Обаче обещайте,че ще кажете кога ще ви дават! То ще е малко късно да ви стискаме палци,но все пак ще го направим!  Peace

Ето инфо за Страх - започва на 1 март- всеки делничен ден- от 20ч.
Заснети са 3/4 от епизодите,но не казват колко са общо.

http://www.max2.tv/news/p3_2829_0.html

# 103
едно предаване трае три дни и учавстват 3 мъже и 3 жени и накрая един от тях става победител
А как се избира крайният победител,който печели 15 хиляди лева?И наистина,кажете в коя серия ще ви дават,че да ви гледаме!Аз предполагам,че ще гледам всички серии,но все пак...
Аааа,да не би да се застъпят с Мюзик айдъл?!?Никак няма да се учудя,ако за пореден път стане така! SickЩо не разберат тези продуценти,че ако си конкурират най-силните продукции,само губят от рейтигна си?!?Ето,аз искам да гледам и "Страх",и "Мюзик айдъл".Как да стане,при положение,че по ред причини не мога да тегля о тнета?!?Сори за спама!

# 104
Една моя приятелка участва в Страх! Но съм й забранила да ми казва какви са й били изпитанията и докъде е стигнала!  Mr. Green Искам мн да й се смея!  Mr. Green

Смятам, че кастингът не е бил напълно нагласен, щом тя се е класирала! Все пак се познаваме й знам, че няма връзки в телевизията!

Дразни ме това, че ще участват Милен Цветков, Рачко, Мария Игнатова, Здравко от ББ! Защо трябва да ги бутат навсякъде???   bambam

Общи условия

Активация на акаунт