Второкласници във ваканция!/22/

• 21 838
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
  • Разград
Привет!  Hug
Илиян ходи на училище, часовете не са намалени. И таблицата за умножение все още не са я започнали.
Сърдите, че цяла седмица няма оценки.

# 166
Ние имаме да решим всички нерешени задачи в помагалото по математика,и се е захванал днес с това а вчера писа другите домашни.

# 167
  • София
Снощи по новините обявиха дървена ваканция за 70 училища от София.Нашето училище не е затворило, но днес не учат(То май никой не учи днес)
Нямаме закуски ,стол , и лавка.Наново ще има конкурс.

# 168
Днес не е учебен ден.
P.mariana, Shocked, това е ново 20. Нали проблема бил решен и се очаква днес-утре, да потече газта към Б-я? Нещо ново ли има, или аз не съм в час?

# 169
  • София
Днес не е учебен ден.
P.mariana, Shocked, това е ново 20. Нали проблема бил решен и се очаква днес-утре, да потече газта към Б-я? Нещо ново ли има, или аз не съм в час?

Ама докато потече газта.........(ако е тръгнала) ,трябва да минат пак между 24-48 часа за да премине към нормалния режим на тецовете.Нали сега са на мазут........абе луда работа

# 170
# 171
Много благодаря. Hug
Нас ни няма за съжаление. Не за друго, но  училището е студено. Confused

# 172
  • Варна
Светлин е ок. Обаче станах луда с всичките тези домашни и задачи от "работа в клас". Отидоха с баща си да се спретнат подстригани. В понеделник е на училище. Нямаме дървена ваканция. Нито той, нито аз. Започнаха таблицата с умножение. Умножават с 1. Laughing

# 173
  • София
Светлин е ок. Обаче станах луда с всичките тези домашни и задачи от "работа в клас". Отидоха с баща си да се спретнат подстригани. В понеделник е на училище. Нямаме дървена ваканция. Нито той, нито аз. Започнаха таблицата с умножение. Умножават с 1. Laughing

Аз доколкото разбрах нашите ще умножават втория срок

# 174
  • някъде ... тук ...
Радо писа вчера домашно - умножение с 2.

# 175
  • сред люляците
Нашите пък взеха умножение с 5 в четвъртът,ако не се лъжа... newsm78 Не съм много сигурна за деня, но в петък вече правиха контролно Rolling Eyes

# 176
Училището на Васи работи. Имат парно. Учат с пълна сила. Даже директорката беше събрала бележниците за проверка.
В петък взеха умножение с 5.
По БЕЛ са на съществително - род и число.

# 177
  • София
Има ли тук второкласници от 49 ОУ " Бенито Хуарес"-район Подуяне

# 178
  • Варна
...По БЕЛ са на съществително - род и число.

Нашите взеха отдавна съществителните, прилагателните, а сег аса на глаголите и ги привършват. Очакваме контролно. Rolling Eyes Явно по различните учебници е различно.

# 179
Умножението е до 4. По БЕЛ - съществителни собствени.

Общи условия

Активация на акаунт