Отговори
# 120
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Илиянка- страшен е, и меденките, ама не са толкова сладки като Яни  Hug

Ние сега ставаме и Йована ми изглежда по- добре, надявам се така да продължи, защото възнамерявам днес вечерта да дам последния прием от антибиотика и това. Мисля 5 дена са достатъчни. Продължавам с отхрачващия сироп, че още и чувам хрипчета в гърдичките. НАдявам се и диарията да е отминала и да мога утре да я заведа в градината, че му се стегна душичката на милото. От скука е толкова нервна, че мрънкоти като за световно и на мен ми се изправя косата вече от тези звуци  Crazy

Айде искам добри новини и от останалите болнички  Grinning

Слънчев ден ви пожелавам, че тук при нас е толкова облачно, че небето ще се срути   bouquet

# 121
  • Germany
ей стахотни меденки правите  Heart Eyes  bouquet, искам и аз  Party, дайте моля рецептичка  Praynig Praynig Praynig

# 122
  • София
Илиянка,страхотни са!
Чакам рецептата и аз моля! Hug Heart Eyes  bouquet

Дивена,страхотна кукла е малката Heart Eyes
Да ти е жива и здрава! Hug

# 123
  • Earth
*ИлиЯна*   - леле каква красота......като от приказка  Hug

bob4enka - още днес малката ще е добре .  Hug

DiVeNa , лелка - страхотни снимки  Grinning

Момичета, не съм купила ботушки на Ицката.  Embarassed   Мерихме днес на Колев няколко модела, но няма като за планина ( заминаваме за Банско за 7 дни около Нова година ) Моля за съвет - къде да търся ?  newsm78

# 124
  • София
Aнета,ходи до магазина на Коле в ЦУМ!
Там има на 3 хубави марки и все ще намериш нещо подходящо! Hug

# 125
Черпя Мария-Габриела става днес на 5г.
[/img]

# 126
  • София
yanakr,да ви е жива и здрава!

# 127
Рецептата за меденките взех от ТУК Меденките на Джули. Брашното ми дойде в повечко, ама  Rolling Eyes станаха хубави, че вече и сериозно намаляха  Mr. Green Едва ли ще останат до коледа  Crazy

Яна да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet
Бобче дано хриповете да изчезнат вече  Praynig Нагушкай малката бандитка  Hug

# 128
Яна честита рожденичка! Да ти е жива и здрава!

# 129
Илиянка, браво бе. Признавам те за майсторка   chef. Слагай кафето, че идвам да дегустирам  smile3535

# 130
Илиянка, браво бе. Признавам те за майсторка   chef. Слагай кафето, че идвам да дегустирам  smile3535
Ако ще идваш идвай, че не останаха  Crazy
Я кажи Гого хапва ли си манджата от яслата  newsm78 Тя е същата като тази от кухнята, нали? Яни не беше очарован особено  Rolling Eyes Имаше нещо като миш маш - от него хапна малко, но телешкото варено миришеше много гадно  Sick и млякото с грис не го удостои с особено внимание  Crossing Arms Май няма да я бъде тази кухня - ще му готвя аз. Имам още 4 купона - ще ги изхабя и тях и май няма да купувам повече. Верно че си е голямо улеснение, ама като не му харесва  Rolling Eyes

къде сте се покрили всички днес  newsm78

# 131
Здрасти мами!!!

Илияницо,ама ти съвсем ще ми развалиш фигурата с тези вкусотии.И аз утре мисля да заформя нещо такова,ама да видим дали ще остане време.
Чудесни са меденките,ама Яни направо ги бие по всички параграфи.Голям е бон-бон тоя малчо Heart Eyes

Ние цял ден скитня му ударихме.Сутринта тати ни остави в 9 ч при бременната ми приятелка, та до 13 си откарахме там.После си поспахме 2 ч и айде на Била на пазар.Взехме и Детските прибори на Хенкел,дето са с точки-много са яки Hug
ПОнапазарувахме и др. работи и сега вече се прибрахме.

Яна,да ти е жива и здрава, малката дама.Много усмивки и щастие да ви носи  bouquet

# 132
  • София
Aди,в наща Била ли ходихте,че гхи нямаше оня ден приборите детските?
Аз имам вече почти всички неща  Party супер са! Peace

# 133
В нашата,Да HugИмаше ги Heart Eyes

# 134
Илиянка Гого си хапваше от манджите на кухнята с голям апетит / телешкото варено и според мен не мирише добре ooooh!/. На яслата още не е стигал до манджа, защото засега е самопо 2 часа от 9.00 до 11.00, ама техните манджи са от млечна куня и не мисля че ще имаме проблем. Абе той Гого си е добро прасе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт