Аз преди малко чак успях да стигна до работата, че днес сме си спретнали отделско коледно тържество. И сега се яде и пие..., не е за разправяне. Изтеглих и късметче от баницата - екскурзия в чужбина.
Ще видим.Днес Сашето е мъничко по-добре. Но тая нощ за една бройка щяхме да осъмнем в болница. Слава Богу, размина се, но положението беше на ръба. Почти му се оправиха очичките, нослето още тече, но поне понамаля. И така. Всъщност всичко това не му пречи да вилнее през деня, проблем са нощите, защото не може да спи и спи в ръцете ми. Не помня откога не съм спала цяла нощ, какво ти половин нощ. Но само така може милото да диша нормално. При мен бронхопневмонията се размина на косъм, благодарение на АБ-то. Но още влача гадния синузит и съм с лошо възпалени очи. Но си знам, че това няма да ми мине бързо. Поне не е опасно като предното. Само трябва търпение.
Елхата все още не е падала, няма счупени играчки (аз обаче хитро приготвих тази година само нечупливите
), няма развалена украса. Сашко я съзерцава с респект (то тя си е почти 2 метра де), а Теди отвреме-навреме прави по някое дребно разместване, внимавайки много. За сметка на това малкият разбойник пак се люлее като за световно на пердето, рови из пералнята и има нов обект на желанието - да вкара пръстче в дупката на някой контакт. Те всички са затапени, но случайно беше открил един отворен и веднага го нападна. 
Тази сутрин се пробвах да направя за първи път в живота си сладки. Аз солени и врътливи яденета готвя и то много майсторски, но със сладките никак не ме бива.
С подаръците също сме готови. Последният го купих снощи съвсем инцидентно. Но пък още не мога да му се нарадвам. Не е за мен де, за майка ми. Тя обожава красиви нощници и вчера попаднах на супер красиво нещо в един немски бутик за бельо. Няма да казвам колко струва, че е направо...
Ей, разписах се много, но като видях, че Сашето се оправя и ми олекна на сърцето.

Айде оставям ви, утре ще снимам децата край елхата и ще пусна и аз снимки.

.
.
.

Милото детенце... Дано не го боли много. Помня през лятото Саши като си разби устата колко беше гадно. Дано бързо да му мине на Перси и още преди Нова година вече да няма никакъв белег или синина.