ГЛАУКОМА 2

• 102 141
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
И АЗ  ИМАМ ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ ЗАПАЗАЛА СЪМ ЧАС НА 26  юНИ В 12,15 ЧАСА ,ДАНО ИМАМЕ КЪСМЕТ . NIKITOTO НИЕ НЯМАМЕ ГЛАУКОМА ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ВРОДЕНИ АНОМАЛИИ .

# 76
Nesita, обади се, като идваш насам! Ще ти пратя мобилния си на л.с.,тези дни.

Аз чак сега се наканих да пиша.

Ние ходихме в Германия . Детето го оперираха на 15.05. -  цикло-фото коагулация - операция , която не правят у нас . С лазер се въздейства на цилиарното тяло/то  произвежда течността в окото / , с цел да се намали производството му. Намаляването на ВОН  по този начин,  е по-малко ,с 5-10 мм. По принцип, на много места правят такива оп. в краен случай, но доколкото разбрах, немците имат някакви лазери от ново поколение и  считат цикло фотото  за по-безопасна операция от трабекулектомията.

Поздрави на всички!!!

# 77
vel, защо не се обадихте? Къде го водихте?

# 78
Забравих да допълня ,че това е бившия медицински център "Европа"сега е "Юнайтед медикал ДКЦ"
                    Ще моля ако сте от софия да ми обясните горе-долу каде се намира   този адрес,коийо сте ми писали,защото сам записала 4ас,за руските офталмолози ,а си нямаме представа  накаде да хванем като влезем в софия ,благодаря предварително ако може  и някой друг нека обясни по-подробно.Нашия 4ас е за 24 следобяд

# 79
Biskara, в Университетската клиника във Вюрцбург.

# 80
Момичета може ли някой да даде координати на този д-р Мулдашев?Нашият д-р ни беше казал,че се слага клапа,за да се предотврати вдигането на ВОН.Някой знае ли нещо за това и дали в Б-я може или ако не каде?Предварително ви благодаря. HugДа подчертая сина ми е на 9год. и е с вродена глаукома.Има няколко операции.Е това е засега от мен ще бягам,че имам бебче на 50 дена и ме вика да папка. newsm07

# 81
това е сайта на клиниката на Мулдашев,                http://www.alloplant.ru/russian/index.php               Hug

# 82
Момичета може ли някой да даде координати на този д-р Мулдашев?Нашият д-р ни беше казал,че се слага клапа,за да се предотврати вдигането на ВОН.Някой знае ли нещо за това и дали в Б-я може или ако не каде?Предварително ви благодаря. HugДа подчертая сина ми е на 9год. и е с вродена глаукома.Има няколко операции.Е това е засега от мен ще бягам,че имам бебче на 50 дена и ме вика да папка. newsm07

В Б-я дори и да се прави, не те съветвам да се възползваш от възможността. Най-добре в Германия.

# 83
Исках да те питам, тъй като сина ти е с вродена глаукома, когато беше бремена с второто , правили някакви изследвания, генетики и прочие дали и второто няма да е с глаукома, тъй като процента е към 50. В палновете ми  е още едно дете да имам, ама само като си помисля, че........... и на секундтата се отказвам.

# 84
Не съм правила никакви изследвания,защото ми казаха,че е трябвало преди да забременея,а сега неможело.А и с нашия доктор съм говорела по тоя въпрос и той ми каза спокойно да си имам второ дете процента е 1-1000.А и нашто не е точно вродена,но се моля дъщеричката да ми е добре! PraynigИначе пак наново същото да преживея newsm45,но.......няма да си оставя детето.

# 85
И друго да попитам-някой ходил ли е при Мулдашев?Интересува ме заплащането?Благодаря ВИ. Hug

# 86
Не съм правила никакви изследвания,защото ми казаха,че е трябвало преди да забременея,а сега неможело.А и с нашия доктор съм говорела по тоя въпрос и той ми каза спокойно да си имам второ дете процента е 1-1000.А и нашто не е точно вродена,но се моля дъщеричката да ми е добре! PraynigИначе пак наново същото да преживея newsm45,но.......няма да си оставя детето.
Благодаря за отговора, това че не е точно вродена при вас, наистина е от голямо значение. Не мога и да си помисля че на някой може да му мине през ума да си остави детето, тъй като имало глаукома Tired

# 87
И АЗ  ИМАМ ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ ЗАПАЗАЛА СЪМ ЧАС НА 26  юНИ В 12,15 ЧАСА ,ДАНО ИМАМЕ КЪСМЕТ . NIKITOTO НИЕ НЯМАМЕ ГЛАУКОМА ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА ВРОДЕНИ АНОМАЛИИ .
Какво стана?
Пиши моля те Hug

# 88
здравейте, минахме на преглед казаха ни че няма такава операция която да излекува Стелко ,с две думи няма надежда но ние няма да се откажем ,все пак чакаме отговор от Мулдашев дано скоро имаме такъв, и дано е положителен. Flutter Hug

# 89
И друго да попитам-някой ходил ли е при Мулдашев?Интересува ме заплащането?Благодаря ВИ. Hug
                                              СКОРО 4ЕТОХ ИНТЕРВУТО НА ОРХАН МУРАД  В КОЕТО  БАЛГАРСКА  ЖУРНАЛИСТКА ГО РАЗПИТВА ЗА ЛЕ4ЕНИЕТО МУ ПРИ МУЛДАШЕВ  ПРЕТАРПЯЛ Е  ДВЕ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЗА СЕГА ОПЕРАЦИИ И ВСИ4КО  МУ Е СТУВАЛО 5000 ДОЛАРА (БИЛЕТИ,СТАЦИОНАР ЛЕ4ЕНИЕ ,ХРАНА) ,НО КАЗВА ,4Е ЗА ВСИ4КИ ПО-НАТАТАШНИ ОПЕРАЦИИ ЩЕ МУ СТРУВА МЕЖДУ 60 000-100 000 ДОЛАРА

Общи условия

Активация на акаунт